Never go unprepared

Det är lite dåligt att fröken Pettersson och jag egentligen inte riktigt vetat vad vi ska göra på den där skolan nere i Tyskland så jag tänkte att jag skulle ta reda på det. Och vet ni? Vi ska ha yoga! Fatta gött (hoppas jag). En hel lektion med skön yoga.

Jag har idag även mottagit en lista på vilka kleidung man bör använda och sett att en av lärarna/gästlärarna heter Isabel Gotzkowski. Coolt. Det är ju typ samma sak som Isabel Schwarkowskij.

/ Isabel

Dagens tyska ord: kleidung-kläder


Ben & Jerrys: Phish food

Vi jobbar och vi sliter, inte mycket tid över för att göra något annat.. Några vin-kvällar på viskan har det dock hunnits med och självklart har det också klämts in ett antal fika-besök, även de flesta av dem på viskan:)

Jag har lite svårt att prioritera, nu såhär inför framtiden så behöver vi ju:

  • spara pengar
  • träna
  • umgås med vänner, familj
  • vila upp oss och vara lite lediga

Jobbet tar mycket tid, man behöver pengar och jag har lite svårt att tacka nej när jag blir ombedd att ta tider.
Jag hade gärna tränat mer, nu har jag iofs blivit rejält förkyld, men jag hade väldigt gärna tränat mer! dock är det väldigt svårt att hitta tid eftersom man ibland jobbar dag, ibland kväll och ibland någon sorts blandning.. Som ni själva kan räkna ut, speciellt de som känner oss lite extra, så hamnar "vila upp oss och vara lediga" längst ner på prioriteringslistan, det är svårt att vara ledig när man har så mycket att hinna med innan september;)

Eftersom det bär av till München i september vill jag ju även träffa mina kära vänner, som jag tyvärr inte kan ta med mig i bagaget, som tur är så har vi nu träningskort på samma ställe allihop, så nu kan vi ju träna tillsammans:)

En liten tjej-weekend är även inplanerad så vi ska bege oss till Linköping och bland annat hälsa på ciccis kusin Paula, ska bli mycket, mycket trevligt.
Jag är lite besviken över att jag inte kommit iväg på någon riktig semester-resa i sommar, men Lkp duger gott och väl:)

Nu mina vänner ska jag dra mig tillbaka till sex and the city och mitt honungste!

//Becca;D


Nu är det på riktigt.

Rebecca och jag har bokat biljetter idag. Till flygresan mot Tyskland som bär av tidigt som attan den 4 september. En torsdag. Det tog ett bra tag, närmare två timmar, då flygfixarna hade något krångel med visa-korts-betalning.

Nu tänkte jag spela ett lära-sig-tyska-spel. Hoppas det är bra.

Vi har förövrigt kommit igång med träningen riktigt bra båda två och jag är stolt. Idag har vi spelat tennis och för att vara första gången Becca håller i ett rack gick det väldigt bra måste jag säga.

Lilli! Vi har försökt ringa dig! Hör av dig!

/Bella

RSS 2.0