Dvala

Nu när jag är skadad flyter dagarna ihop lite, blir lite blurrigt allting.. ganska segt är det också, att inte kunna göra det jag är i münchen för att göra..
Har varit lite halv deppig det senaste, men det blir nog bättre snart hoppas jag...
Har varit på behandling idag, det såg bättre ut sa dom, det var skönt, fast jag vill ju att det ska bli bra NU!

Saknar sverige lite, svensk sommar, som uppenbarligen har drabbats av nån jäkla medelhavsvärme! Jag är absolut inte bitter över att sverige har 25-30 grader och sol medans vi i münchen har pissregn och kallt, inte bitter alls! Fast vet ni vad?! idag har solen allt tittat fram lite här i münchen, får la hoppas att det vänder snart, då kan jag ju iaf ligga i parken om dagarna;)

Efter behandlingen idag har jag legat i en djup sex and the city dvala, det är helt underbart:) Har börjat om på boxen nu, fick ju den av mor,far och bror i födelsedagspresent!
Nu ska jag påbörja andra skivar på tredje säsongen;D

Goodbye lovers!

//Becca

In med det nya, ut med det gamla.

Så var man tillbaka i München igen. Finfint väder har det varit dagen till ära men trots det hamnade Therese och jag på skolan. Där började vi på våra solon som ska vara klara alldeles för snart.
Igår var vi ett gäng som skulle på bar, eventuellt ut, men vi hamnade på en uteservering och drack varsin öl. Mysigt mysigt.
Imorgon börjar skolan igen och det känns ganska overkligt just nu. Alla andra har redan slutat sina skolor och vi har gjort klart våra föreställningar. Vad finns det att göra nu? Massor såklart. Jag längtar dock till tvåan. Fast jag önskar att våra kära roomisar inte skulle behöva lämna oss.
Menmen, man måste ju se framåt. Jag och Marielle har storartade planer på en Extreme Home Makeover. Idag drog hon till och med upp att vi kanske skulle måla. Ambitiöst. Men visst, jag är på, det lär ju lätt vara värt det. Om vi får färg av Shrek alltså.
Jag funderar på att köpa en ny garderob till hösten. En stor. Det blir nog bra.

Puss å kram, Bella

Nattetid i münchen

Jag är inte sovsugen, är trött, men har ingen speciell lust att lägga mig att sova, känner mig lite rastlös, men kanske inte så illa som lilli brukar vara på kvällarna;) har partat lite halvt, eller helt,i princip varje kväll under lovet, men idag var vi på tjejkväll hos mellie i klassen, det var mysigt att bara hänga och tjöta hela kvällen!

Nu har vi pingstlov som sagt, det är ganska skönt, lovet har varit jätte bra hittills! loeb har varit här och hälsat på lite, var jätte mysigt! På tisdag kommer cicci och sanna hit, ska bli kul.
På tisdag kväll är det sex and the city night på en bar i närheten, vi lär ju gå dit;) trots att det kanske varit lite mycket party under lovet än så länge... men men, mer ska det bli! ;)

Jag stannar ju som sagt här i münchen, så nu är jag och lilli helt uppe i lägenhetssökande, jag är lite stressad, lilli är ganska lugn, som vanligt;)
Maria har eventuellt hittat något som vi kanske får komma och kolla på, är perfekt läge så det vore ju underbart, men vågar inte hoppas för mycket ifall vi inte får den!

Jag håller på att försöka ladda upp lite bilder på facebook, men det går ju sådär, för tillfället hatar jag facebook, men sånt ändras ju ganska snabbt:)

Nu ska jag läsa lite, just nu är det: The beach, ganska bra, men lite seg att komma in i, hoppas på bättring och i sommar ska jag läsa twilight!

gonattkramar från münchen

//Becca

RSS 2.0