Gissa låten 2

Med reservation för felstavningar och grammatikmissar kommer här andra omgången av gissa låten. Eftersom det var så himla lätt förra gången ska jag inte säga vilket språk orginalet är på. Och för er som inte hängt med från början kan jag snabbt tala om att jag översatt en låt till tyska och du ska gissa vilken.

"Öffnet dein tür! Und sagen du willst haben mir (heir)!"

Melodin är liksom rakt på. Skrik det bara, men ta bort sista ordet för rätt stavelser/melodi.

Good luck!
/Bella

Gomorron Sverige:)

Nu är även jag tillbaka i München, det är härligt, vädret är helt underbart här!
Landade igår och stressade iväg till skolan, tur att jag har Bella som gick och handlade lite mjölk till mig, så jag hann till första lektionen!:) TACK!:))

Idag ska jag packa upp och gå och handla lite, orkade inte ta tag i det igårkväll efter skolan, var helt slut!
Kändes konstigt att ja vaknat upp i Sverige och lilla Borås på morgonen och sen vara i skolan i München på kvällen, men dte gick ju bra det med! Hade verena i Jazz, gjorde en girlie kombination till Freakum dress med Beyonce, det var niice;D

Jag har nu upptäckt the veronicas, bättre sent än aldrig?;)  det gillar vi!

Idag kommer lee och juhaa ner, blir kul, lägenheten är lite för stor för att vara själv i tycker jag nog! Bodan kommer inte ner förrän nästa vecka, hon gör audition i schweden nu, hoppas på att det går bra!:D

Nej nu ska jag ta atg i mig själv lite!

Ta hand om er!

//Becca


Tillbaka i München

Igår var jag och Tanja och köpte cykel till henne. Sen åkte vi till Theresienwiese där det var ett tivoli och en jättestor loppmarknad. Den hade massor med grejer och det var jättekul att gå runt och titta på allt. Jag köpte en minibyrå som jag ska ha vid sängen, ett tidningsställ och ett sött litet syskrin som man kan lägga smycken i. Jag är skitnöjd med mina köp och mig själv. Jag hittade också en stor byrå i samma träfärg som minibyrån och syskrinet. Den hade till och med en lucka man kunde fälla ner och använda som skrivbord. Tyvärr kunde vi inte få hem den så det blev inget köp där. Sen fick vi gratis krukor av några som skulle stänga sitt loppisbord. Och allt detta till ett så himla bra pris som inte hade räckt till en överdragströja på HM, eller ens en av alla deras cardigans jag brukar köpa.

På kvällen lagade vi tacos, sen åt vi vaniljglass med hallon och tittade på film på min dator. Och vet ni vad, jag köpte en liten radio i sverige, en sån som man kan ta med sig på picknick o så och den funkar skitbra! Den har till och med en liten sladd så man kan koppla in den i datorn och använda som högtalare. Fräscht :)

Jag är så himla nöjd med mig själv.
Den som kommer och förstör det...


/Bella


Sommar

Oh yes! Nu är det sommar, eller okej, kanske inte sommar, jag bär ju fortfarande stickad halsduk.. iofs gör jag ju det året om, så..ja, iaf! Det är nästan sommar mina vänner:)

Det är så härligt! Man blir så lycklig av vädret! Åh SOL:D

Ikväll ska jag,mamma,sanna och hennes kära mor Inger på bio, Män som hatar kvinnor ska vi se, velat se den länge, så ska bli intressant! Isabel vill se den där kenny starfighter filmen... jag förstår inte riktigt grejen med han där kenny, men björn är med där någonstans va? björn va, m-m-m;)

Jag ska klippa mig imon hörrni! vet inte hur än riktigt, men det löser sig imon, lär ju inte bli någon större förändring dock, förändring.. haha, inte min specialitet;) Beviset på det är allt jag shoppat idag, och det var faktiskt rätt mycket, MEN allt är svart, precis ALLT! I lööv it;D

Nu ska jag byta om och piffa upp mig lite, kanske svarta kläder? eller svart kanske?

//Becca

visdomstand

Idag har jag opererat ut min visdomstand, det är för jävligt, det gör ont, jag kan inte tugga och jag är helt svullen.. Jag blir hungrig lite då och då, men tanken på soppa får mig att avstå..

Jag har idag alltså spenderat dagen, som för övrigt varit jätte fin med sol och värme, med att ligga i min säng och sova, roligt värre på påsklovet va!

Lilli: det finns ett "färjan 2", helt sjukt, kollade alltså verkligen folk så himla mycket på första säsongen?

Nu ska jag försöka få i mig lite soppa, yippie...

//Becca

RSS 2.0