Ronja

Upptäckte att Ronja går på tv4 nu, trevligt, kommer inte ihåg senast jag såg den, kommer dock ihåg alla gånger man spelat upp den på lågstadiet ;)

Såg The girl with the dragoon tattoo i tisdags, den är verkligen INTE att rekommendera, kändes som en dåligt dubbad film, besvikelsen var stor efter att ha läst recensionerna, men okej, jag såg också män som hatar kvinnor för bara två veckor sedan eller så..

(Nu kom det välkända vårskriket!)

Imorgon ska jag och mor min gå på Stig-helmer filmen, den verkar inte få jätte fantastiska recensioner så kanske ska ta ner förväntningarna direkt! ;)

heppa, nu ska jag in i duchen och sen ner till stan, blir sista jobb-dagen imorgon, och sen en vecka kvar i Sverige.. varför går tiden så fort?!

//Becca

Julafton

Julafton var jätte bra och mysigt,fasters julbord var guld men blev alldeles för mätt!! att man aldrig lär sig..

Bästa julklappen var helt klart en onepiece från min käre lillebror, frågan är bara hur glad jag ska vara för den.. Den är liksom på nu, kommer jag nånsin ta av den?
sanna säger att jag inte får ha den ikväll... borde jag stanna hemma? ;)

Nu är det jul igen!

Om det finns nån kvar där ute som fortfarande klickar in sig här, så grattis! imponerande!
Jag skulle vilja göra iordning det här lite bättre, men vi får se hur det blir med det, lovar inget, har så mcyket annat att fixa iordning, så får se vad tiden tillåter!

Jag hittade världens roligaste "inköpslista" idag på jobbet, lappen låg ute i butiken som att någon tappat den, på lappen står det med stora bokstäver:

SNO TVÅ TOARULLAR PÅ JOBBET

på baksidan av lappen står personens namn och personuppgifter för att den hade rivit av ett gammalt lönepapper. Mycket underhållande!
Det var ingen person på mitt jobb, men någonstans i Borås har det blivit två toarullar stulna, OM inte lappen tappades innan brottet begicks och glömdes av.. det får vi aldrig veta, ett av livets alla mysterier...

Det är för övrigt otroligt skönt att vara hemma, jag älskar sverige <3


RSS 2.0