En Lördag i juli...

Hahah, det kan man ju inte tro att det är när man befinner sig i Borås, men det är Lördag och det är Juli, snart augusti faktiskt, jösses vad tiden går fort!
Varför man absolut inte skulle chansa på juli är på grund av det härliga Borås-vädret, molning, lite halvkyligt och med regnet hängande i luften skulle jag välja att beskriva vädret som kiligt ;)
Men hej, vad gör det, trots detta kiliga (åh, härliga borås-dialekt!) väder har jag idag både jobbat och joggat, nu sitter jag här i soffan, dricker lite kaffe och tittar halvhjärtat på nått kass tv-program..

Idag har jag lyckats boka flygbiljett hem till münchen, 1/9, jag lyckades med rätt dag, rätt tid OCH bästa va allt mina vänner: RÄTT LAND ;)

Ikväll ska jag och bella ha lite myskväll, vi ska köpa lite götta och kolla på nån bra film(om dte finns nån).
Det blir mysigt! Imon är det back to work!

//Becca

6,5 Veckor to go..

Ja, okej, jag vet att det kanske inte är sppeciellt positivt tänkande när jag vart hemma i tre dagar och redan börjar räkna ner till jag får åka tillbaka. Men nu är det så att jag inte kan förstå att jag är fast, tvingad, dömd till att vara här i 6,5 veckor till! wtf!!
Så för att klara av det här, så tänker jag nu leva i två veckors perioder!
Såhär då:
Om ca två veckor,några dagar till, så kommer mina kära tyskar och hälsar på mig, Melli och Kathi, de stannar en vecka då vi kommer åka till lisebrg och stugan och så, så då händer det ju lite, så den veckan bli rolig!
Sen när de åkt hem tänker jag bege mig till Köpenhamn över helgen, hälsa på mina kära danskar, sen när jag kommer hem därifrån så är det bara 2 veckor till jag åker hem..
Om jag nu lyckas få tag i en flygbiljett, mission impossible, verkar det som..

Yes, nu tar jag mitt positiva ass och packar upp min väska, det är ju ändå 6,5 veckor...

//Becca <3

dum, dummare, BECCA!

Ja fy för satan, nu sitter jag pü münchens fygplats och hatar mig själv, eller ja, jag skrattar en hel del at mig själv med..
Jag skulle ju da akt hem idag, kl 12.15 ffran münchen, trodde jag ;) Men den resan jag egentligen bokat 12.15 var fran göteborg.. great, sa efter en massa massa strul sa sitter jag nu da här och väntar pa att mitt svindyra flyg ska ga vid 17 tiden, för att sedan mellanlanda i Berlin, för att sedan, hoppas jag, landa i Göteborg, med min tur sa kanske jag dyker upp nan helt annanstans i världen, blir en spännande eftermiddag.
Eftersom jag nu ocksa ska flyga med piss-air Berlin sa finns det väl inte en chans pa miljonen att min väska kommer med mig hem..
ahhhhh, dumt dumt dumt! Men ack sa typiskt mig, tur att dom är snälla och söta allihop pa münchen flygplats.. de skrattar nog dock ganska gott at mig pa kaffe-rasten sen ;)

Annars har jag hittils haft ett jätte mysigt lov i münchen, ska bli skönt att komma hem och fa vila lite, speciellt efter idag :P

Sa nu da mina vänner, om jag var fattig förr sa finns det inga ord för vad jag är nu, sa vill ni bidra sa är ni mer än välkommna ;)

Ursäkta alla stavfel och skit, men jag är trött och sitter vid en tysk dator ;)

Nu ska jag nog finna mig lite käk, framförallt ska jag finna mig en stor mega fet kopp med KAFFE!!!!!!

//Becca

Sommarlovstisdag :)

Gomorron Gomorron!
Idag är det tisdag, andra dagen på sommarlovet, och nej, det känns inte alls som sommarlov! Känns som en, ja långhelg kanske.. Men tror det känns lite mer när jag kommer hem på torsdag!

Nu sitter jag här och laddar med lite kaffe, ska ut o springa, andra löprundan på lovet, känns bra, ska bara hålla i sig också ;)

Bella är hemma i schweden och göttar sig! Imon åker Lilli, så ikväll ska jag laga lite mat åt lillifee och stine ;)

Och förresten! vet ni vet ni vet?!
Imon ska vi på Eclipse! wihiii :D

och hjälp, sen är det torsdag och då åker jag hem.. Tiden går alldeles för fort..


//Becca

Brons

Yes igår tog tyskland brons i VM, det är ju inte guld, men hej, jag är nöjd! ;)

Terminen är slut nu.
Det är över nu, herregud det är över nu! Jag är helt slut, jag är totalt utmattad både psykiskt och fysiskt, men nu är året äntligen slut, vi klarade det, jag,lilli och sherw klarade två år i ettan och nu får vi äntligen börja tvåan till hösten.. Jag känner mig överlycklig, samtidigt som jag är jätte ledsen för att jag måste säga hejdå till flera vänner som flyttar hem, eller vidare, helt enkelt bara inte bor kvar här i münchen, det är jobbigt.
Jag har så svårt för avsked, jag tycker det är jobbigt att säga hejdå när man går på lov, då vet man ju ändå att man ska träffas igen, nu säger man hejdå och vet inte när eller ens om man ses igen.

Jag ska försöka slappna av lite de här dagarna, försöka släppa allt lite och försöka njuta av sommarlov, njuta av att inte ha så många måsten eller krav.

Nu ska jag försöka plocka iordning lite i mitt rum sen ska jag gå och äta vietnamesmat :)

//Becca <3

Countdown...

Wihooou SISTA måndagen i ettan är avklarad! YEEEAAASSSSSS! Fatta hur NICE det är eller!!
Och imon kommer blir ännu bättre för då är det absolut sista tisdagen och det ni, det är inte mycket som kan slå det!
Jag måste upprepa för mig själv antal gånger att det är sista veckan, att det är juli, att jag får sommarlov snart för jag kan bara inet förstå att det är NU, jag är inte alls där mentalt, jag är nog i april/maj någonstans i hjärnan.. men åh vad härligt att det faktiskt snart är slut på ettan! :D

Lilli har skrattat gott åt mig idag, jag sa nått kaxigt och sen spillde jag vatten över hela mig, därefter ropar jag ut:
"Gud straffar sig själv, nu spillde jag vatten över hela mig..."

ja, mina vänner, jag är gud.

//Becca <3

Keep on Kicking!

Mahah, Idag kickade Tyskland Argentinas ass, big time! 4-0 till Tyskland! :D
Jag hoppas verkligen att de tar sig till final, det vore skitkul och sitta på biergarten och kolla på VM-finalen med Tyskland i, det hoppas vi väl på?! :D

I torsdags hade bella prüfung, det gick bra!=)
På torsdag har jag mitt, jag vill väl egentligen bara få det gjort, för efter det har jag sommarlov, gud det känns så overkligt, det känns helt sjukt att jag äntligen, efter två år av ettan, ska få börja tvåan här på iwanson!
Jag är jätte glad att jag gått ett år på kvällskolan innan jag började dagskolan, jag känner verkligen att jag fått ut mycket mer av utbildningen än vad jag tror jag hade fått annars, men nu vill jag bara vidare, vill ha nått nytt, nått mer.. åh vad jag längtar till tvåan :D

Det enda tråkiga med att året är slut är att det är så många som lämnar oss här, känns skit tråkigt, men sånt är väl livet.. tur för mig att min kära roomie stannar vid min sida här på schleissan <3

Nu ska jag nog ta och bege mig i säng, den här veckan har jag vart mega trött, kan bara hoppas på att nästa blir en piggare vecka ;)

//Becca <3

RSS 2.0