Tyskland

Idag när jag o loeb satt utanför henne kastade jag bort mitt tuggummi, rakt in i papperskorgen! det är sådana saker som gör en riktigt glad:)

Jag känner mig splittrad, klart att Munchen vore trevligt, men bara släppa allt o dra i tre år? det är så mycket pengar med.. Och så Tyskland, jag kan inte tyska..jo, jag kan räkna lite o sen kan jag säga abendschule o tageschule.. det är väl ungefär det tror jag..Känns lite läskigt ändå tycker jag.. vad tycker ni?

Loeb köpte ett par skor på internet, sjukt söta, rosa med vita prickar^^ låter skumt, men jag är kär..de är i lack och kanske lite för höga..men ändå<3 de var för små för henne(:D) så idag har jag provat dem, lite för stora, men med party-feets i så är de lunch:) min käre mor tycker inte att de var passande till studenten..jag funderar på att ignorera det hela och använda dem ändå..

//Becca:)

wild n craazy

yes, Isabel berättade idag att hon såg sig själv som en laglös när hon cyklade genom stan.. hennes bromsar fungerar inte, hon har väskan på axeln, pratar/skriver sms samtidiigt OCH hon cyklar över övergångsställen(hon leder alltså inte cykeln över:P) så mina vänner Isabel är nu wild n craazy:)

Jag och laglösa-isabel har även kommit in på Iwanson, i Munchen.. lee också.. vi blev väldigt överraskade, så nu funderar vi lite på vad vi ska ta oss till här..

Ikväll ska jag vara klar (och supehet, enligt cicci) kl. 7..sen ska jag njuta av en kväll med kära vänner och förhoppningsvis lite alkohol:P

Undrar vad Isabel gör för laglöst ikväll..... :)


//Becca

burned

Igår piggade bertil upp mig med lite söndagsmys:) haha..
Imorse kläckte vi den briljanta idén att vi skulle sola, så vi drog oss ned till solariet, en kvart var..perfekt!
Tog lite lagom, fick några fräknar annars var det rätt lungt.. nu är klockan halv elva o som det har blossat upp! herregud, jag är helt rosa/röd.. får minnen från rhodos:) men det kanske lägger isg snart? mohahah

försökte ringa bella, men hon svarade inte, inte på mess heller..hon kanske har lagt sig, hon ska ju faktiskt jobba imon..

Idag har mormor o sven vart här, jag fyller år imon(som ni redan vet eftersom ni antecknat det hela:D), så idag var de här o firade mig lite, mycket trevligt:)

Jag känner mig fortfarande lite avskalad, som i en bubbla..

nu ska jag nog sova, gonatt:)

//Becca

Fiasco

Isabel förstår inte hur man som artist väljer att kalla sig för fiasco, hon tycker att det är alldeles för uppenbart hur det går med karriären då:P

I helgen har vi vart i gbg, audition till balettakademien, för mig gick det som för perelli(fiasco, haha) nej, men jag är faktiskt väldigt besviken, på riktigt.. Men för den lite bättre halvan av belbec gick det väldigt bra, Isabel är fortfarande i gbg på audition, jag är väldigt stolt över henne o hoppas att hon kör stenhårt nu:)

Jag har lite svårt att greppa allt nu känner jag, känner mig lite förvirrad, det är student snart, fortfarande varken skor eller klänning, innan det är balen, fortfarande varken smycken eller väska.. måste ordna biljett o shit. ska jobba med och mitt upp i allt fyller jag år med, herregud, det här hinner jag inte med!

Nej jag tror att jag ska ta mig ett varmt bad kanske...kanske dyka ner i nån bra bok några timmar?
Jag tänker iaf total-ignorera rättskunskapen:)

Puss o kram
//Becca:)

Vi är duktiga

Igår och idag har min andra halva och jag tränat på våra solon. Vi har gjort detta mkt bra. Jag är faktiskt rätt nöjd med oss. Visst kan allt bli bättre men jag tycker mer eller mindre att vi lyckats. Snart ska vi ner och se Cissi gå på bal. Om jag hinner vill säga. P o K

/Bella

Hat..

HATA BUSSAR

Potato potato

Isabel säger:
jag tar med mig yoggi yangster och kanelgifflar och choklad. om inte min syster har snott kanelgifflarna. då tar jag bara yangster och choklad.
Becca säger:
okej..........
Becca säger:
tack för att du delade med dig av den infon
Isabel säger:
ska du ha matsäck?
Isabel säger:
sku du ha yoggi yangster eller?
Becca säger:
matsäck
Becca säger:
hahahhaha
Isabel säger:
vadå?
Becca säger:
jag ska ha baguette med skagenröra
Becca säger:
o tre-pack mer
Becca säger:
matsäck hade man väl typ på lågstadiet?
Isabel säger:
va!?
Isabel säger:
lätt inte
Isabel säger:
det har man ju jämt
Isabel säger:
vad kallar du din mat då?
Becca säger:
mat
Isabel säger:
hahahahahaha
Becca säger:
hahhahahhah

Att bestämma sig:

Isabel säger:
mm, jag fick byta grupp med
Becca säger:
fick du det?
Isabel säger:
japp
Becca säger:
kanske ska ringa lizzy o säga det med
Isabel säger:
det gick lätt
Becca säger:
vad bra
Isabel säger:
ja, jag kan ringa och meddela det tr¨åkiga beskedet
Isabel säger:
men då kan inte hon göra iwanson, eller vill hon också byta tro?
Becca säger:
vet inte
Becca säger:
ringer du eller jag?
Isabel säger:
stan sax påse
Becca säger:
påse
Isabel säger:
jag kommer inte ihåg vad jag tog
Becca säger:
jag ringer
Isabel säger:
ok
Isabel säger:
0850590015
Becca säger:
va?
Isabel säger:
till kulturamas danssektion om lizzy vill ha numret
Becca säger:
jaha
Isabel säger:
jag kan det utantil nu
Becca säger:
hahhaha
Becca säger:
hon svarar inte

no more BA:/

Sitter här och sjunger med till nothings gonna harm youuuu från sweeney todd, borde nog sova, ska göra det snart med:)

Idag var sista riktiga lektionen på balettakademien, bara föreställningar nästa vecka, känns lite konstigt, kommer nog bli tomt.. känns lite tråkigt faktiskt, samtidigt som det självklart känns jätte skönt, börjar bli lite segt att flänga fram och tillbaka överallt nu..
Fatta vad mycket fritid vi kommer ha... vad ska vi göra?
Jag tror ios att det är sant som loebis sa till mig en gång, att jag aldrig kan ta det lugnt, måste ha hundra saker och varje sekund planerad, annars blir jag uttråkad.. så jag lär nog inte ha några problem att fylla ut den här dötiden. Jag tänker iaf jobba mycket, det är trevligt:) umgås med mina kära vänner som jag inte hinner med i vanliga fall, ja det blir nog bra till slut:)

Nu blir det ett litet uppehåll fram till på måndag här på bloggen, men stanna kvar kära vänner, snart kommer tävlingen, med fantastiska priser!

//Becca:)


Stockholm, Stockholm, Stockholm

På fredag åker jag och Isabel upp till Stockholm, ska på audition till kulturama och ev. den där tyska skolan.. Ska bli väldigt kul att åka iväg lite, ska få hälsa på min kära kusin som jag inte träffat på jääätte länge, så det ska bli mycket trevligt:) Trevligt att både nella,lizzy och lilli även befinner sig i närheten:)

Jag borde verkligen sova nu, bella kommer nog bli arg om hon läser det här, hon tycker inte att jag ställer upp för henne, hon tycker att jag borde ställa klockan på 6,bara för att ringa och väcka henne.. jag brukar vanligtvis gå upp vid kvart över 7 när vi börjar 8, så vid 6-tiden har jag ju min bästa sömn..
kanske borde väcka henne imon ändå? vad tycker ni??

Imon ska jag ringa bertil<3, var alldeles för länge sen nu!

Gonatt vänner:)

//Becca;)

Hon kan få en sak i förskott...

En rosa blogg. Jag gillar den här bättre. Får hoppas att ni också gör det.

/Bell

Cheerdans<3

Vet ni vad? I lördags fyllde min gamla tränare 25, firades med storkalas på MC hurricanes. Jag hade så roligt, jag minns nog inte senast jag hade så kul! Sanna stackaren blev lite chockad när vi, efter ett litet intag av alkohol började strectha, bygga och hoppa, amanda fick(trots min nervositet) till en flickis mitt på dansgolvet med. Hysteri utbröt också när vi insåg att vi var samlade, hela SM laget från 06..  mycket lyckat:D Jag saknar min cheerdans jätte mycket, så mycket att jag till och med kan känna ibland att jag inte vill vidare, jag vill stanna och dansa cheerdans.. Kanske klarar mig utan toe touch dock:)

Idag är jag lite irriterad med, på lite allt möjligt, mest på att jag fått jobbtid 16-22 på min balkväll, trots att jag hade fått ledigt den veckan.. men lite irriterad på allt..  jobbigt med sånna här dagar, man blir så trött på sig själv. För helst vill jag bara sitta och blänga på folk idag, bara hata.. haha, herregud..Malla hade kallat mig sur-mutta idag..

Jag vill att min Bella ska bli frisk, jag klarar mig inte utan henne, jag hatar att behöva åka utan henne, jag känner mig så ensam och liten, helt lost..

Nu ska jag dricka ännu mer kaffe och så ska ja kolla lite cheer på youtube, blir nog på bättre humör då:)

//Sur-Becca




Och nej...

...Rebecca ska inte få någon kram när hon fyller år. Hon ska inte få någonting av mig. Jag frågade henne vad hon ville ha och hon sa inget. Jag varnade henne två gånger och sa att "då får du ingenting" men hon sa inget ändå. Då tycker jag faktiskt att unga fröken får skylla sig själv.

Det är inte lätt när det är svårt

Var det ingen som kunde sagt till mig att det var dags att deklarera? Jag kan ju inte sånt. Och så går jag och blir en vecka försenad. Vet ni att man får värsta böter då? För en vecka! De borde faktiskt ringa och påminna alla dem som gör det för första gången. Det är synd om oss små.
Till råga på allt uppgraderar de just nu sina tjänster så jag kan inte ens deklarera nu när jag kommer ihåg det. Jag måste vänta till imån. Eller ikväll typ klockan sju. Kan ni åtminstånde påminna mig då?

/En lite ledsen Bella som hade sett fram emot en lite större återbäring

PS. Jag är sjuk. Jag har snytit mig så mycket att jag till slut fick näsblod. Jag tror jag skulle behöva en assistent. Jag klarar inte riktigt mig själv alltid.

27 maj

Isabel tänker inte ens ge mig en kram på min födelsedag säger hon...

Fredag

Jag vet cicci, men idag har jag faktiskt försökt ringa dig två gånger och du har inte svarat en endaste gång!:P

Vilken dag det har varit och klockan är bara 12.20, hemskt! Min härliga dag började med prov i rättskunskap, vår lärare var sen så jag o nella hade fått upp hoppet om att det skulle bli inställt, men minuten innan man får gå(man måste stanna en kvart för att vänta på läraren, sen får man gå om han inte kommer) då dyker han upp, PÅ MINUTEN, jag kände hur tungt allt blev. Inte nog med att jag var tvungen att göra provet, det är nog också det sämsta prov jag någonsin skrivit, jag tror till och med att jag gjorde bättre ifrån mig på naturkunskap B, och det var inte bra.. ja, både ja o nella var klara efter 20 min, det blev korta svar;)

När jag sedan vart hemma en stund ringde lilla malla och ville kolla studentkläder, mycket passande eftersom jag varken hittat skor eller klännning. Med den turen jag haft idag kan ni ju tänka er att jag hittade både skor o klänning? Nej, fan. Vi var i varenda lilla butik, men icke, varken skor eller klänning, tänk! inte ens skor! Usch, nu måste jag kolla i göteborg, när ska jag hinna gå i göteborg o shoppa..usch, jag kanske skulle gå naken..

Nu ska jag plugga, eller det är tänkt att jag ska plugga, men först ska jag ringa bertil o bella, sen ska jag plugga:)
Jag kommer inte plugga.

Vi hörs vänner;)

//Becca:)

the worst pies in london

yes, jag har lyckats få tag i soundtracket till Sweeney Todd, fantastiskt!

Nu har vi varit lite dåliga på att uppdatera och tyvärr kommer vi nog vara lite dåliga ett litet tag framåt, men håll ut, för mycket snart kommer en tävling med ett fantastiskt pris här på bloggen:) så det är allt värt att vänta på!

Idag är vi lediga, från Bäckäng, mycket skönt. Fast jag borde plugga på min rättskunskap, fan. Egentligen vill jag gå ut i solen och äta glass och få lite färg i ansiktet, men jag blir så seg i solen, så kommer inte orka dansa ikväll isåfall..
Bella skulle sola idag sa hon, hon skulle äta frukost på sin balkong i solen o sen skulle hon sitta där tills vi ska till BA... glidare:)

nej, rättskunskap: Here I come

Ta hand om er vänner:)

//Becca:)

locked out

Jag har helt glömt av mitt lösenord till min nya mail. Man kan ju svara på en fråga med, en fråga man valt själv ni vet? bara det att jag glömt svaret på min fråga. MEN man kan ju också få lösenordet mailat till sig själv, bara det att det mailas ju till den mailen jag inte kommer in på! det här är sjukt frustrerande.

Jag spenderade min lördag med Nella i Boråshallen, det var CHEER SM, fantastiskt! Jag har inte vart så lycklig på länge! helt underbart, stämningen, dofterna, människorna, åh I LOVE IT!! jag var som ett barn i en godisaffär, nella intygar det så gärna så:) Jag kände också att jag lyckats när nella i slutet av dagen säger: alltså, jag känner för att hoppa och kicka!:D
För övrigt var MFC fantastiska(självklart) mitt älskad gamla danslag tog SM-guld, Cheer a tod silver, Nikki tog guld o stunterna tog guld och silver dem med:) Underbart:D jag är så lycklig och stolt nu!
Fabest 5ive..helt amazing:D

Isabels fantastiska råd: vänd dig till ringtån..

//Becca:)

RSS 2.0