semester

Imorgon börjar jag min semester, funderade ett tag på att skriva "kan" och hoppa in om de behöver mig, men har nu funderat om.. eftersom det inte verkar bli nån jävla sol under min härliga semestervecka så insåg jag att det nu är dags.. tre veckor, kanske fyra? så är det nu då äntligen dags att sätta igång med träningen igen.. det motar, det motar väldigt, väldigt mycket, men det måste göras! så idag ska jag kolla upp om onyx har några roliga pass under veckan( finns nämligen inte en chans på miljonen att jag går o tränar själv, har inte den diciplinen tyvärr). Eftersom jag har semester kan jag ju inte skylla på jobbet om jag inte tränar, så jag måste helt enkelt pallra mig dit.. Jag håller även på med ett litet "mat-schema". kan ju lika gärna plågas lute extra om jag nu ändå ska tvinga mig till träningen:)
Egentligen är det inte det att jag inte gillar att träna, bara det att när det inte är DANS så är det liksom inte riktigt lika roligt.. men de har ju världens goaste bastu på onyx, det får bli min belöning:)

nu ska jag sätta mig o kolla på nån film, kanske går det någon bra på tv ikväll? helst vill jag se en geishas memoarer, men frågan är om jag äger den tro?

Bigshots kanske går ikväll? det är bra bra bra! (som sex and the city, fast med fyra karlar istället:D)

ha dte bra vänner:)

//Becca(som idag "firat semester med en 3-rätters middag med sanna och cicci, och som även idag målat naglarna med ett jätte jätte fint rosa nagellack:)"

Melissa: läser du fortfarande?:) idag var det en man som tappade ett kaffekort på jobbet, tog upp det, tänkte att du kunde fått det, men han kom tillbaka o frågade efter det.. så jag gav tillbaks det;)

The Happening

Igår var jag på bio, igen, och såg The Happening. Världens sämsta film. Nej, okej, den var säkert jättebra. Det var bara det att jag knappt vågade se den. Skitläskig. Ett tag övervägde jag om jag skulle börja gråta eller inte. Sen övervägde jag om jag skulle gå därifrån. Jag bangade såklart båda. Sen lovade jag mig själv att aldrig gå på bio. Sen kom jag på tusen undantag. Jag måste ha världens sämsta diciplin.

/Bella

S.O.S

Bloggen måste räddas! idag försökte jag tala vett med isabel över msn, en lätt förvirrad konversation pendlande mellan gamla bekanta som addar en på fb men inte hälsar på stan och bloggen. Isabel avslutade det hela med att skriva hälsa bloggen från mig, jag skriver imon..så bloggen: bella hälsar, hon skriver imon:)
Hon skulle på bio ikväll..igen.. Vi var på bio i onsdags! Sex and the city, Det var det bästa jag vart med om, jag fullkomligt ÄLSKAR filmen.. trots att jag trodde att jag skulle kissa på mig efter alldeles för stort intag av både kaffe o cola, så var den helt fantastisk!!

På tal om för stort intag, hahah, nej då:) men igår var det torsdagskväll i Borås, vad passar då inte bättre än att gå ut o dricka lit vin med tjejorna, jag, sanna och loeb vandrade mot lilla torget, där var det proppfullt.. vi vandrade då tillbaka mot vårt trogna viskan där vi slog oss ned vid gabbi o aleks..mycket trevligt, aleks stackars fick stå ut med tjejsnacket, men han överlevde nog: )

Idag har jag shoppat:D köpte en väska, när jag kom hem upptäckte jag att ena dragkedjan inte fungerade:( kiligt.. så imon ska jag gå o hämta en ny:D sen såg jag en annan väska med..en bag..jag vill ha den, om den finns kvar imon ska jag köpa den, fanns bara en kvar, så om denär kvar är det meningen..fan om den inte är kvar, då kommer jag gråta.. jag vill ha dom där "we all have our bagage" med.. ska köpa imon.. letade efter en plånbok idag med, har den perfekta i huvudet, hittar den dock inte i nån butik..inte än..andrea har en näst intill perfekt, kankse snor hennes:P har även de perfekta skorna på dna..svarta, höga med hål i klacken..åh..jag vill ha dom, jag måste ha dom! när ska jag använda dom?

Nästa vecka har jag semester, då kommer sommaren:D

puss o kram
//Becca:)

Coop vs. City

Ja, vi jobbar ja. Jag ahr egentligen inget på schemat för än vecka 28 men förra veckan fick jag ändå jobba alla dagar utom söndag och idag har de lyckats boka upp mig tills imån. Jag väntar bara på deras samtal om mornarna... Men det är trevligt så länge det inte börjar gå utför för mig och Josefine, det gör det ibland...

Appropå vädret Becca så var det en från Bygg idag som sa att det skulle bli finare till helgen, trevligt va? Vi träffas imån ja och jag tänkte ju också kolla om vi kunde göra det lite tidigare än planerat med tanke på jobb mm.

Nu ska jag käka. Ha det bra!
/Bella

Ps. Idag hade vi massa marabou i lunchrummet... Jag var själv...

haard work work

Yes, isabel o jag vi jobbar på i våra butiker(coop o city), idag är det för min del maraton, 7-22 med några raster inräknat:) jag tänkte att eftersom jag har en hel veckas semester(det trodde ni inte om mig va?) så kan jag lika gärna passa på att jobba lite nu innan:) Nu är jag alltså hemma o mellanlandar lite snabbt, äter dricker kaffe o pratar i telefon:)

Har idag försökt nå den där bertil,men hon vägrar svara..hörde att hon var his frisören...kanske därför..

Häromdagen blev jag hotad på jobbet, var en liten tant som ville ta livet av mig, jag kunde inte priset på en tvål.. hon lyckades dock inte:)

jag känner att jag har lite bella-abstinens idag, var länge sen vi träffades nu, som tur är så har vi bestämt date imon innan jobbet:)

Tror ni det blir fint väder nästa vecka? annars kan jag ju lika gärna jobba på min semester...

Hade världens mysigaste midsommar med familjen nilsson, med massa mat o hemmagjorda midsommarkransar:) Blev även lite party med sanna, mia, loeb o grabbarna, mycket trevligt:)

nu är det dags igen! ha de gött:)

/Becca:))

We all have our bagage

Var inne på lycka idag med gabbi, hittade små söta fyndiga grejer, mysigt mysigt:)

Nu är det bestämt,(ca) Den 8e september flyttar vi till München, jag o isabel, (o lilli? har du skickat in?)
Hela veckan har gått ut på att ringa, bestämma telefondater med bella o jobba.. har lite dåligt samvete för att jag inte låst upp träningskortet än, men fasen.. jag pallar inte att träna, ingen lust alls, känns väldigt motigt, kanske borde ta tag i mig själv på måndag? så har jag några dagar på mig att ladda med..

Har vi uppdaterat sen studenten? nu minns jag inte..det är rätt dåligt isåfall, får skylla på att vi vart busy med iwanson(för övrigt skolan vi ska gå på i münchen)
Just nu funderar jag på hur fasen jag ska kunna få med mig hela mitt liv ner till tyskland? jag vet nu vad ni tänker: ta bilen med ett släp! jaja, men nu är dte så att vi kommer flyga ner.. herregud..hur ska jag få med mig allt? jag kommer få lämna massa skor hemma... :( massa pumps som bara kommer damma på min hylla...
Positivt med att åka är att vi kommer ha ett "auf wiedersen - Party" i augusti nån gång, ska bli mycket trevligt:)

just nu snurrar ne-yo - closer o Chris brown - forever i huvudet:)

ska ta o lägga mig nu, ska ju jobba imon med:)

ta hand om er vänner!
Puss o kraam

//Becca=))

Hej alla

Nu sitter jag här på centralen i stora staden och underhåller mig själv. Jag har varit lite rädd för att gå vilse men har alltid klarat mig. Bra där. (Frihamnsplan har en fin park.)

Rebecca menar att jag uppdaterar dåligt. Ja, jag erkänner, det gör jag. Men, som ett stort förlåt ska ni få höra vad som hände mig förra lördagen. (Jag drar det kort för jag har bara 13 minuter kvar av tiden.)

Kvällen började runt tjugo i sju då vi alla tog bussen hem till Vicky. Efter en stund kom även Vicky och vi överrasskade henne med en sång. Tyvärr var jag just då inne på toa men jag gav henne en kram när jag kommit ut. (För er som inte fattade det var det hennes 18-års-dag.) En stund in i firandet sprang Ammi och Anki in i en buske. De båda skrattade väldigt tills Anki tittade upp. Då slutade Ammi skratta. Helt blodig i hela ansiktet var hon. Men fortsatte gapskratta. Efter många om och men åkte vi in till akuten där mitt äventyr började. jag har nämligen aldrig varit på akuten tidigare. Knack-knack, ta i trä. jag måste säga att det inte alls var som jag tänkt mig. Ingen skrek, ingen grät och inte en jävel såg skadad ut om man bortser från den lugne mannen i rullstol som saknade strumpa. Jag gissar att han skadat foten men det syntes inte. Anki däremot såg ut som Moody i harry Potter (hennes egna ord).
Till slut hände något späjsat; en snubbe i handklovar och poliser på båda sidorna om honom kom in. Han slapp såklart sitta i väntrummet utan fick direkt hjälp och kunde sedan promenera ut långt innan Anki ens hunnit tro att det skulle bli hennes tur. Kanske borde vi låtit Anki göra något småkriminellt som att sno en unges klubba, då hade hon kanske fått hjälp snabbare...

still standing

yes, i klassrapporten står det: still standing och drop outs.. jag står kvar under still standing, Isabel också.. så alla vi som står kvar under still standing, för oss är det sista veckan nu den här veckan.. Egentligen var det väl sista veckan förra veckan, men ändå:)

På tisdag har vi bal, ska bli kul.. nästan klar med allt, nu är det bara smycken kvar, har vart i hela knalleland idag, men inte hittade jag något, trots stackars lilla bertils försök:) vi gick o åt glass i parken också, mysmys:)

På onsdag klär vi flaket..pigga och glada;) undrar om nån fixar musik?

På torsdag tar vi studenten;) då kommer min baaouuwwta släkt:) o några vänner o äter lite, Åke! du ska få en karta, jag jobbar på den! jag är på min andra nu, så du får lika olika alternativ:)

jag har blivit förkyld tror jag..inte alls bra, borde og ta det lite lugnt nu fram till allt är över, tänkte åka med ner till stugan på fredag, bara pusta ut lite innan jobbet sätter igång, kan vara skönt..

vänner, ni får trycka på bella lite om att hon ska uppdatera, jag känner mig lite ensam här nu, på toppen, hahaha

Gonatt=))

//Becca:)

RSS 2.0