Paus

Kan börja med att förklara bilden bella la upp i förra inlägget, när jag var liten klädde min kära mor mig i så kallade "ski-pants", bella tycker att det är extremt roligt och har därför valt att påminna mig om detta;)

Nu är den över, vi har lämnat in religionsuppgiften! vilken känsla! Nu är alltså religionskursen slut, matte b kursen är slut och framgången är också slut. Detta gör att vi får ännu mera ledig tid, vilket betyder att vi kan stanna kvar i skolan och dansa ännu mer, innan vi åker till göteborg, för att dansa:)

Slutprojektet är i full gång, vi ska koreografera slagsmål och fotbollsmatcher, ska bli kul! Kung fu fighting kämpar sig kvar i hjärnan:)

Min helg blir bra, ska imorgon hälsa på mitt kära gamla cheerdanslag, ska bli sjukt kul o se deras program, är jätte spänd:D ska sedan fika med maria, kanske blir det uteservering som vädret ser ut nu.. Sen blir det självklart lite jobb, stängning lördag och söndag, kanske blir det en liten date med mia emellan, om hon hinner efter sin roadtrip till jönköping;)
Jag ska i vilket fall som helst njuta av en helt LÄXFRI helg!

Snart bär det av till Göteborg, Balett och stretch med Roman!

//Becca:)

En bild säger mer än tusen ord

image2

Tillägg

Jag glömde skriva att E och jag firar 3 år idag och att Becca precis spänt åt tandställningen. Hon ska ta ut den 9 april (skriv i almanackan). Mycket bättre än väntat. Idag kan nog bli en mycket bra dag. Precis som igår. Vi var mycket nöjda med lektionen igår Johan!

/Bella

Plugg

Man kan ju nästan tro att vi är ena plugghästar jag och Becca. vi sitter här igen med vår kära religion. Men icke då. Vi är så dåliga på att plugga att  Nej. Vi är rätt bra på att plugga, vi tycker bara inte om att göra det. Så vi dödar några hjärnceller nu i jakten på högra religionsbetyg. Egentligen har vi nog redan gett upp det, (iaf jag) men man kan ju ändå låtsas. För visst finns en liten cell i mig som fortfarande tror att det är möjligt.

Nu verkar Beccas dator krångla. Hon ser rätt nöjd ut ändå ända till hon upptäcker det; -VA!?

Back to work.

/Bella

teknikens under

Ja, är det inte fantastiskt? Idag har jag fått uppleva teknikens härliga under. Vi har pluggat idag igen, jag och Isabel, När jag skrivit till allt nytt försvinner texten, språlöst försvunnen blev den, så det var bara att ta nya tag, underbart.. När jag sedan kommer hem fungerar inte mikron, lampan på toan är sönder, alla klockor blinkar, jag anar strömavbrott.. min kära älskade mobil, nils för övrigt, vägrar att starta, trots upplivningsförsök med laddare och liknande vägrade han, några få sekunder vaknade han men försvann igen, nu ger jag honom lite tid och hoppas på det bästa:)

ja, jag håller förresten med Isabel i det förra inlägget, vi har reagerat väldigt olika på det som hänt, men allt börjar som sagt gå tillbaka till vardagen, TACK för allt!

workshopen gick bra, för den som undrar, jag sov bra inatt, trots att cicci var här:)

Nu ska jag skriva klart min framgångs uppgift, så den är ur vägen! sen bär det av mot BA, inte super laddad idag, men det kommer nog:)

Jag ser fram emot torsdag, då är det mesta i skolan över för tillfället, då kanske man t.o.m kan ta lite sovmorgon...

// Becca:)

Kära Becca

Jag instämmer med föregående talare, det har varit en tuff vecka. Vi har väl hanterat det hela väldigt olika jag och Rebecca och jag vet inte tiktigt vad som är bäst. Vi repar oss iaf. Det är bra att vi har varandra och alla andra runt omkring. TACK!
Som hon sa har vi pluggat i fem timmar idag. Duktigt värre. Och jag har städat mitt extremt stökiga rum.

Du, Becca, två saker. För det första såg jag att Cissi skulle sova hos dig. Glöm bara inte bort att SOVA, vi ska faktiskt ha vår workshop imån med tvåorna. Sen har du ju funderat lite på en midnattsblå balkläning. Här har du den :)



(klicka på den så blir den större)

söndag

Ber om ursäkt till lilli för att vi inte uppdaterar varje dag, ska försöka skärpa oss..
På tal om att skärpa oss så kan jag meddela att vi idag har pluggat i 5 timmar! kan ni tänka er det va? minus en timme när grey's var, men ändå! vi har stenhårt studerat scientologin och jag måste säga att det är väldigt, väldigt flummigt och mycket man inte riktigt förstår, intressant, men flummigt..

Har vart en tuff vecka, mycket i huvudet och runt omkring men det börjar lägga sig lite nu, börjar komma tillbaka lite till verkligheten igen, känns skönt.

Mitt kära gamla cheerdans lag vann igår DM guld och mest minnesvärda, m-.m-m säger jag till det;)

Nu ska jag bege mig tillbaka in i läxornas värld, är det inte fantastiskt? jag har huvudvärk med, typ inget syre i rummet, får nog öppna fönstret lite tror jag..

//Becca :)

Skolan

Vi ska jobba med religionen nu. Inlämning imån och vi har väl inte direkt gjort något. Becca sitter framför facebook. Jag läser lite om någon Lisa. Nej, nu får vi rycka upp oss. Jag ber om ursäkt till Cissipissi att jag inte uppdaterat alla hobby-fotbollsfruars första guide men det har blivit lite fördröjningar där. Jag återkommer. OCH LILLI, DET ÄR MENINGEN ATT DU SKA LÄSA VÅR UNDERBARA BLOGG VARJE DAG! Så, nu vet ni det.

Och så kom snön..

Det har varit en toppen dag idag, jag har vart på asbra humör och förkylningen är som bortblåst! (påli lilla du, hoppas du blir frisk snart:))
Jag var riktigt laddad för ikväll när jag satt på jobbet, satt och njöt av tanken att få ha mina nästsenast inköpta pumps och så tittar jag ut genom fönstret.. Tro fan att det har börjat snöa då! det ENDA som kunde förstöra mitt humör idag var att det skulle börja snöa och självklart.. Trots snön var jag ändå på hyfsat humör resten av tiden på jobbet, dom är ju för goa allihop:)
Men just nu är jag extremt arg på den där himla snön och jag sitter och blänger ut genom fönstret (det hjälper ingenting, det snöar bara mer!) jag tror dom jävlas med mig där uppe...
Mia kom med en liten nödlösning och sofia stod starkt fast vid att man kan ha pumps när som helst, så det ser ut att bli en bra kväll ändå! förhoppningsvis lyckas jag få med mig bella med! hennes folk ska ringa mitt folk snart...
Tills dess laddar jag upp med low, david guetta o lite J.Lo:)

//Becca:)


Det är synd om mig

  • Min tandställning gör ont idag, jätte, jätte ont faktiskt.
  • Jag är förkyld.
  • Vi ska äta tacos men jag har ingen smak.
  • Jag har huvudvärk, för att jag är förkyld.
  • Det är inget bra på tv.
  • Mitt kaffe har kallnat. fan..

Det är så himla synd om mig just nu, jag ska äta choklad bara för det!
...vi har säkert ingen choklad...

/stackars becca


Våfflor med Chokladsås

Inatt sov jag hos cicci, vår frukost bestod av härliga våfflor dränkta i chokladsås och kaffe till det, en perfekt start på dagen!
Jobbat idag, vart på jätte bra humör hela dagen så det har vart skit kul att jobba! Tror att det var långpromenad som gjorde det:) 
En klar höjdpunkt under dagen var när Åke och jag lyckades tajma våra fullspäckade scheman, vi lyckades trycka in ett biobesök lördag v.10.. ser fram emot det:)
Bella har vart i göteborg idag, shoppat lite och äntligen fyllt på mobilen:)
Mia är idag deppig för att hon inte lever i en barbie film. hon vill också ha den där perfekta killen som bara är jätte mega perfekt.. men hon har ju mig som tur är!:)
Jag har nu lyckats bli förkyld, igen, jag måste erkänna att jag är grymt faschinerad av mig själv där, jag lyckas alltså vara sjuk mer är vad jag är frisk.. är jag igång för mycket blir jag sjuk, gör jag ingenting blir jag sjuk och gör jag lite mittemellan, ja, då blir ja sjuk.. det är allt en gåta det här tycker jag..
Imorgon är jag ledig, blir nog mest till att plugga men jag hoppas på sol så att jag kan gå ut och gå en långpromenad med mia, vore trevligt.

God natt!

// Becca:)


Kiss and tell

Har precis kommit hem från Stadsteatern. Jag o bella var på Cullbergbalettens föreställning "point of eclipse".
Jag tyckte att den var helt fantastisk, den var verkligen fängslande bra!:) Gillade koreografin väldigt mycket, och de hade nått liknande stofft på scen vilket gjorde att det blev så fina linjer efter stegen! Han är ett geni den där Johan Inger!

Har jobbat idag, var inte alls sugen igår, men det var riktigt skönt! riktigt skönt att slippa tänka på allt runtomkring och bara koncentrera sig på en sak.Var kul att träffa alla jobbar-kompisar med, har inte jobbat på några veckor så har inte träffat dom på länge! Jobbar en liten stund imorgonbitti med, innan workshopen.
Ja, vi har våran lilla "prep-workshop" imorgon, vi ska utsätta några få människor( ännu färre nu när isabel glömde att ringa:P) för våran Stepp-workshop som vi ska ha med ettorna och tvåorna. Vi får nog jobba lite på religionen också, jag borde verkligen göra min egen religon med, fortfarande..

Stötte på Ludde idag efter jobbet, bjöd in mig själv till fika med "mia & gänget" (ludde,mia,elton o Robin), mycket trevligt. Mötte också anna, hennes pojkvän o sebastian, så de blev en stor-fika. Robin lovade att jag skulle få vara med i gänget om ja kom på lördag, jag ska göra mitt bästa;)
Imorgon blir det ännu mera fika, det gillar vi!

Nu ska jag sova och drömma om Cullberg!

//becca:)


Tisdag

Yes, vi ska se Cullberg ikväll. Finns nog inte så mycket mer att säga om den saken. Utom att vi missar Gossip Girl igen. Spela in kanske? Tycker ni borde kolla in Nemi. Hon är cool.

Idag har jag hunnit med något så glamoröst som att skala räkor. En av dem började mucka. Han stack mig. Då halshögg jag honom. Han stack mig igen. Besegrad av en räka, kan det bli värre? Fast å andra sidan åt jag ju upp honom sedan så jag blev nog ändå dagens vinnare.

Cullberg

Första dagen på lovet har jag och Isabel spenderat i skolan. Vi har vart otroligt duktiga och jobbat med vårt projektarbete. På onsdag ska vi ha en liten "prep-workshop" ska bli intressant:)
Imorgon ska vi på Cullbergbaletten! :D

Har vilat ut efter helgens bravader, känner mig dock lite skrapig i halsen, ska nog lägga mig tidigt idag. Börjar jobba 06:00 imorgon, känns lite småtungt, men det ska nog gå bra:)

God natt vänner!

//Becca:)

Alla hobby-fotbollsfruars första guide

Okej systrar, jag vet att ni finns där ute. Ni som vet att er pojkvän inte bara lever i den värld vi vanliga lever i. Han lever också i en annan. Ibland kan man undra om han bara lever i den andra. Här är er räddning. Här är reglerna, tipsen, råden som hjälper er igenom söndagarna. Och alla veckans andra dagar.
Jag kommer ta upp saker som
  • Termer, vad betyder allt han säger?
  • Hur du ska bete dig vid match.
  • Hur du ska underhålla dig själv vid match.
  • Varför fotbollspelare egentligen är intressanta (mitt favoritkapitel!).
  • Hur tippar man?
  • Tippa eller inte tippa? (Det svåraste kapitlet av alla.)
Förhoppningsvis spelar er pojkvän också, inte bara ser matcherna. De är ju trots allt rätt vältränade ;)

Håll utkick efter första steget i guiden. Den beräknas komma någon gång i nästa vecka!

/Bella

Lägesrapport

Ja. Självklart ska jag snart leverera min nästa punktlista: Bussisar. Måste bara tänka lite och kolla av med Becca. Man kan ju inte göra saker halvbra heller. Jag filar också på nästa stora grej efter bussisarna. Jag tänker mig rubriken "Alla hobby-fotbollsfruars första guide". Jag ska nog starta en egen kategori för fotbollen.

Jag har ryktesvägen hört att någon (jag nämner inga namn men hon börjar på Li och slutar på li) har skvallrat om vår blogg för The Man. Haha. Jag gillar det ;) Kepp up the good work!

/Bella

Dagen efter..

Yes min kära vänner, idag är dagen efter den omtalade maskeraden. Det är en tung dag, idag är jag en tingeling utan några som helst krafter( annat var det igår vill jag lova, kunde nästan flyga=) ) Det blev en riktigt lyckad kväll, lite väl överfriskad kanske, men ändå väldigt roligt:D
Jag måste ju säga att Fredrik och Maxine var fantastiska som svenska turister, med vita tubsockar, sandaler och magväska! Ur magväskan drar Fredrik fram en karta av Marks kommun, klockrent!
Idag är ju då som sagt inte riktigt lika roligt, lyckades dock ta mig ner till Deli för en söndagsbrunch (lyxigt) med bertil, henrik och viktor, mycket trevligt. ska umgås med cicci ikväll tänkte jag, kolla film o äta glass:)

Imorgon ska ja o bella steppa hela långa dagen:) vi ska även jobba lite med religionen, borde göra min egen religionsinlämmning med..

Vi väntar med spänning på bellas nästa punktlista: Bussisar

Nu tänkte jag sova en liten stund, känns som att det behövs..

//Becca:)

Inte på topp

Jag kan väl inte påstå att jag är på topp. Inte direkt. Men, det är ju lov snart, som sagt. En sista sväng till Göteborg innan lovet. Undra vad jag ska göra då... Kanske borde
  • Träna på workshopen med Becca
  • Göra klart arbetet i religion, också med Becca
  • Gå till banken
  • Gå till det andra bankliknande stället
  • Skicka lite jobbansökningar. Bara kanske
  • Skriva lite ansökningar till skolor. Vore bra
  • Köpa ny balettdräkt
  • Shoppa :))
  • Massage vore ju något det med. Men det blir nog någon annan gång
Rebecca har lite planer på gång. Jag borde packa nu. Kasnke ringa ett samtal också. Om jag hinner.

Ps. jag gillar punktlistor :)

/Bella

Lov

Nu är det bara en balettlektion och en improvisations lektion mellan mig och lov, känns bra. Dagen till ära har jag ätit frukost hemma hos nella och sedan Mcdonalds med mor min.
Snart bär det av till Göteborg, känner mig lite seg idag, la mig nog alldeles för sent igår, var tvungen att titta klart på scrubs..
Igår hann vi inte med BA, gjorde NP i matte b, härligt, härligt, satt mest och flinade när jag insåg att jag mest gick på känsla, tal efter tal efter tal..ja ni fattar.
Var på kalas hos mormor igår med, Sven fyllde 79 så det blev smörgåstårta o vanlig tårta, mumsigt.
ser nu att min vecka inte vart den nyttigaste, får ta igen det nästa vecka, halverar portionerna;)

//Becca:)

Nationella från mitt hörn

I dag hade vi nationella prov i Matte B. Från min bänk såg man att:
  • Nella och Emma hade bunkrat upp med mest fika (inklusive kaffe i termos)
  • Rebecca småskrattade mest.
  • Isabelle och Malte avlöste varandra hela tiden. Oplanerat.
  • Oscar hade ett stort flin på läpparna när han lämnade salen.
  • Den unga läraren fastnade med blicken. Åt Mallas håll.
  • Jag och Malte stannade til the very end.
  • Ivan var inte långt före.
  • Melanie var imponerande positiv.
Jag hoppas det gick bra för er alla!

/Bella

Det är bara att konstatera...

Mina grannar bankar inte längre. De kanske tar nya tag till helgen.

Den nya 118-reklamer är skitlöjlig. Men man kommer ju ihåg numret iaf. Alltid något. Listerine-reklamerna är också löjliga.

Jag missar Gossip Girl ikväll. Kommer det någon repris?

/Bella

Tisdag

Tisdagar är bra dagar, vi har stepp med ulla och modern med johan på BA:)
vaknade idag av att solen lyste in i rummet, fick härliga vårkänslor och det kändes inte alls lika tungt att gå upp som det brukar göra..
Vi var 9 st tappra på mattelektionen idag, iofs kommer väl några på matte-kvällen sen.. jag tänkte att ja o bella skulle äta pizza på lovet, bara för att vi missar pizzan nu:)
Igår hittade jag förresten en rätt så lovande balklänning, beror lite på om den går att sy in snyggt.. den är btw INTE rosa, utan svart!
min kära moder har lagat lasange, så funderar starkt på att gå och käka lite nu.

//Becca:)

Fantastiskt!

Insåg precis att jag missuppfattat kostnaderna för min drömutbildning(yrkes på BA i gbg). Kändes som en sten lossnade från hjärtat, inte för att jag på något sätt förväntar mig att komma in där, trots att jag vill väldigt mycket, men nu känns det kanske inte lika fullt så omljligt ekonomiskt som det gjorde förr.
Har även insett( ja, idag har vart en sån där dag när man inser mycket) att alla auditions kommer kosta multum, plus alla resor till auditions:) jösses..
Nej, tänk va härligt att komma in på BA i gbg, känns ju redan som hemma, ja o bella kan bo i en mysig liten två/trea i gamlestaden,som Cornelia o kim gör... jag kan tvätta och städa och bella dammsuga och laga mat:) jag kanske diskar också, eller varannan gång kanske?
Vi har kört idag, ja o bella. Hon var JÄTTE duktig, inte ett enda stopp! jag är mycket, mycket stolt!
Hon är också sjukt synsk den där kvinnan Isabel, det har jag också insett idag.
Idag har jag även lyckats att vara hemma nästan en hel dag utan att göra någonting, tro nu inte att ja har tid att ta de lugnt o göra ingenting, nej jag har massa läxor som jag skulle ha gjort. men icke!
Nu är det nog dags att börja planera lite, det kör nog ihop sig annars. Bella påminde mig precis om ett härligt minne när jag fann en banan i min väska, en banan som legat i väskan under jullovet. det var ingen bra dag den dagen. Isabels misstag involverade keso och advocado och ett härligt folieinlindat kokt ägg, dock bara en vecka gammalt. jag kanske ska vara glad över min banan..

//Becca:)


Sen söndag

Jag har fått nya grannar. De bankar i väggarna. Jag ger dem tre månader. Har de inte slutat då blir jag förbannad.
Jag har precis ätit alldeles för mycket tårta. Jag ser ut att vara i fjärde månaden. Hoppas det går över till Becca och jag ska ut och köra.

/Bella

Lyx

Idag har vart och fortsätter vara en riktigt lyxig dag.
Har kunnat sova tills jag vaknar, trots att det iofs bara blev till tio, men ändå! Har även hunnit med en fika, mycket mysigt! Ikväll blir det filmkväll och mys med malla.
Känner mig lite stel såhär dagen efter Romans balettlektion, lite sådär stum i benen. Li(?) hade ju imporvisation med oss igår med, var en otroligt skön klass, man kände sig lite halv konstig i början men sen blev det bättre!
Enligt bella såg jag ju iofs manisk ut när vi skulle gå med sittbenen, men jag bjuder väl på den:)
Har lite ångest inför NP i matte B nästa vecka, men det löser sig kanske, bella har ju bestämt sig för att jag ska klara det, vill ju inte göra henne besviken!
Saknade vicky's psyk-utfall i skolan igår också, ser fram emot nästa sceniskt musikprojekt lektion, då kommer de fram igen:)
På måndag får vi reda på vad var o en ska göra i slutprojektet med, ska bli kul.
Nu ska jag fortsätta min lyxdag med advocado,keso och ett härligt meninslöst tv program!

/Becca:)

GaGa

GaGa är en dansstil lika flummig som den låter. Påminner lite om frigörande dans tycker jag. Hur som helst var det det vi pysslade med under veckans sista lektion. När vi skulle ta oss fram på golvet med hjälp av höfterna/rumpan sneglade jag lite på Rebecca. Hon såg nästan manisk ut. Som om hon var på väg mot en liten unge hon skulle slå ner eller något.

Vi har numera blitt med blogg. Rebecca vill skriva om psyk-Vicky igår på musikprojektet. Jag kan ju hälsa att hon inte haft så ont i sin tandställning idag ;)

/Bella

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0