1a advent

Imorgon är det 1a advent, känns helt skumt, här i münchen har vi sol och vämre, känns mer som det går mot vår här! Men idag ska vi på julmarknad, så då kanske man kommer in i lite julstämning iaf!

Idag har vi städdag här, var ett tag sen, men nu börjar det ordna upp sig igen!

Nu har vi en vecka kvar i skolan, sen prüfung, sen är den här terminen klar! skönt!

Imon ska jag prata i telefon med NELLA!! m-m-m!!;D


Nu ska jag väl ta tag i mig själv, laga lite mat eller nått spännande, ikväll blir det filmkväll! Måste ta det lite lugnt nu innan prüfunget!

BTW; mia!!
Timbaland ft. Nelly Furtado & SoShy - Morning after dark
Lady Gaga ft Beyonce - Telephone
Lady Gaga hela albumet; The Fame monster

Och nella: Empire state of mind! M-M-M!!!


//Becca

Jag klarade också mitt tyskaprov

Imorgon åker jag och Marielle till Sankt Gallen och hälsar på Emma!
Vi kommer tillbaka på söndag. So long suckers!


Bella

Ps. Måste packa nu...

Pepparkakor

Idag är det sista dagen på tyska kursen, gud vad skönt! det har varit kul och givande, men herregud vad jag inte pallar det mer, speciellt inte läxorna, kursen har väl gått bra att dra sig till men att ha läxor hängande över sig, nej, det lär jag ju inte sakna! Vi klarade förresten provet, lilli och jag, vet dock inte hur bra vi klarade det, men vi gjorde det iaf!
Idag ska vi bjuda våra kära kurskamrater på pepparkakor, m-m-m=))

Nu är nästan hela veckan gjord, sen är det en vecka kvar sen är det prüfung, äntligen!! ska bli skönr att få terminen avklarad nu, jobbigt såhär i slutet när man bara vill ha lov!

vet ni!! på prüfunget måste vi ha tights och balettdräkt, helt okej med mig, men vi får inte ha tighta hotpants över, gaaah, känner ju sig så snygg och bekväm med fyra rumpor, verkligen! man vill ju bara gömma sig!

jag dricker kaffe och mår gott! ses snart!

//Becca

222

Nu skriver jag det 222a inlägget på vår blogg, coolt;)

Miapia, det här med låtlistan, jag måste erkänna att jag käner mig lite efter just nu, jag vågar nämligen inte ladda ner, trodde det var lugna puckar här nere, men en tjej i min klass har åkt fast, så jag låter det vila lite, men tack gode gud så har jag ju spotify, så lite hängerjag med iaf=) Men okej, tips just nu, de låtar som snurrar på reeat å mitt spotify för tillfället är väl;
Britney-3(såklart)
Keri hilson o co- return the favour
nelly furtado & flo-rida - Jump(asbra)
Sugababes - get sexy(också asbra)
rihanna, jay-z och kanye west- run this town
Beyonce- sweet dreams
Beyonce - Diva
Black eyed peace - Imma be
akon och david guetta- sexy bitch

hyfsat nöjd så länge mia?=) eller har du redan hört alla kanske? dom är ju inte nyast direkt...

Imon har jag o lee tyskaprov, håll tummarna!
Sen är kursen över, skönt, det har varit roligt, men jag orkar inte mer nu, speciellt inte när vi har prüfung i dansen om två veckor, shit, nu gäller det att ha alla hästar i stallet i två veckor!

Om ni inte hör av mig, så vet ni alltså varför, alla håller tummarna nu för vårt teknikprüfung den 8e december!

Snart ses vi ju med schweden, åh vad mys!

Igår bakade vi lussekatter och pepparkakor och såg kalle ankas jul hemma hos maria med hennes barn, det var så kul! Fick riktigt hemlängtan!

//Becca

Även för mig

Idag var en ny dag, även för mig! Har dansat idag, efter operation och skit så fick jag tagit ut stygnen igår och idag var jag tillbaka i danssalen, helt underbart! vad vore livet utan dans egentligen???
Kan endast summera dagen på ett sätt; UNDERBAR!

Igår var vi i stan, vi var lediga från skolan, nån feiertag(helgdag) av något slag, råkade shoppa lite och kanske göra åt nån euro för mycket på münchens mysigaste café, Aroma Café, m-m-m vad vi älskar det va!

Nej nu är jag så PEPP! gaah, så niice!

Alldeles för myckt energi, kommer aldrig kunna sova, hur ska det gå imon?

Vänner i schweden, nu är dte inte så långt kvar till vi ses ju!

Fast det känns ganska långt här nere, för här har vi haft varmt, nä'stan upp emot 20 grader och sol tre dagar i rad, så känns inte riktigt som att vi ska ha jullov om typ 3 veckor! men så är det;)

Nu ska jag försöka tagga ner lite så jag kan somna ikväll!=)

Kram på er!

//Becca

Today is a new day

Mån, tis, ons var dåliga dagar. Så på onsdagen bestämde jag mig för att lägga mig i tid. Halv tio var planen. Tio blev det. Och bra blev det. Dimman jag känt tidigare i veckan var nästan helt borta. Och jag drömde inte om mjuka kuddar och täcken på lektionerna. Och bra var jag. Nja, det är väl en smaksak, men bra kändes det iaf. Så ikväll ska jag också lägga mig tio.

Tills dess är dagen rätt öppen, jag ska duscka och äta och diska och sen får jag göra vad jag vill. Eller, kan göra vad jag vill.

Imån ska jag och Becca äta fredagsbaguetter. Det blir dock inga baguetter för att flickan har ju opererat bort nån tand och dricker bara flytande. Och inte är jag den som då sitter och trycker i mig chips när en annan sitter och lider bredvid. Jag har snällt kommit på många bra och flytande förslag till morgondagen såsom chokladmousse, smoothie... okej, igår kom jag på fler. Tror jag. Hur som helst så ska inte fredagsbaguett-känslan förstöras av det. Sen om det blir någon sneak preview-bio får vi se.

Idag hade jag pedagogik, 3 down, 1 more to go... (Denna kära lektion gav mig förövrigt en minuts lunch som jag råkade utöka till fyra så nu ska jag gå och laga mat.)

/Bella

Tomorrow, Tomorrow

Jahap, vad är felet med mig undrar jag? eller med min kropp kanske? Självklart var tandvärken inflammation i visdomstanden, så enda sättet att slippa en ny inflammation eller att slippa ha mer ont är att dra ut den. Den är ju självklart inte utväxt så jag måste ju också då operera ut den, wihoou...INTE!
Speciellt inte med tanke på att vi har prüfung snart, men jag måste, var lite splittrad innan mellan att antingen ta ut den, missa en vecka o sen att det blir bra, men att dom kanske blir lite sura på skolan, pga prüfunget, ELLER att ha ont,gå på smärtstillande i 4 veckor till... jag klarade 2 minuter sen insåg jag att det var otroligt korkat alternativ! Så imon åker den, den jäveln ska jag döda i ett glas cola sen, MAHA!!

Nu ska jag äta lite, sen är det tyska kurs, viel spass=))

Imon kommer nog ett bittert inlägg där jag ångrar allt! Hahah

//Becca

GO GO GO

Nu har vi haft en veckas lov, var verkligen välbehövligt! Sista dagarna innan lovet var extremt kämpiga tyckte jag, hade varken ork eller motivation, det ena kommer väl ifrån det andra iofs!
Under lovet har jag varit på rehabträning för min fot, den mår sådär, det går framåt men väldigt väldigt långsamt! I onsdags åkte jag och lilli till Salzburg, i österrike, vi hälsade på Kathi från vår förra klass! Resan var SUPER!! Den var rolig från första sekund till vi sattes oss på tåget hem på fredagen! Vi hann besöka hennes familj och vänner och vi fick en guidad tur av hennes vänner osm pluggar det, kathi, som inte är speciellt intresserad av det historiska kunde dock peka ut platser som; Här kissade mozart, här spydde han när han var för full m.m. det var väldigt underhållande!
Vet ni vad det bästa var? Salzburg är ju staden där Sound of Music spelades in, er som känner mig är ju ganska medvetna om att det är en stor favoritfilm för mig och i torsdags besökte vi några platser där filmen spelats in, fattar ni eller?! JAG har hoppat i samma trappa där maria och barnen hoppade när de sjöng låten do-re-mi i filmen, så jävla cool eller?! MAHA;D
Förutom det, som var bland det bästa, så gick vi runt och kollade på staden, den är så vacker, ligger ju omringad av alperna så vart man än kollar ser man bergen! Vi sov också hos hennes kompis som bodde i ett hus som var inbyggt i berget, så ena väggen av rummet var liksom bergsväggen! det var häftigt!
Resan var helt underbar, tack Kathi och Lilli!<3

Igår var jag inet speciellt effektiv, låg mest i min säng, men idag mina vänner! Idag har jag storstädat mitt rum OCH min garderob! och vi har städat hela lägenheten och jag har lagat mat både till nu och till skolan imon! Nu ska vi gå en promenad snart och sen tyska läxan;)

Idag smygstartar jag lite med mitt nya liv, som innebär att jag bara får gå ut och parta två gånger innan jullovet och endast godis, kakor och chips på helger ch inte leva på varma mackor minst en dag i veckan bara för att jag inet orkar laga mat;P

Så nu kör vi! 5 veckor skola ed prüfung! Sen är det jullov och då ses vi hemma i Borås! % veckor!! PEPP PEPP PEPP!!!

//Becca

LovLovLov

Förra veckan var ganska händelserik.
Vi hade Judith i Jazz. Körde diagonalerna i högklackat på onsdagen. Det var roligt men det krävs nog lite mer träning. Det blev enkelpiruetter för mig och inte så långa jazzwalkssteg.
I modernt hade vi Jochen, han som gjorde det vackra klänningstycken med förra treorna. Jag tyckte det var roligt men han var inte lika nöjd med oss (förutom på fredagen och den är jag mycket stolt över). För att göra en lång historia kort slutade det med att självaste kvinnliga rektorn var med under vårt besprechung (klassråd) och sa att de kommer flytta folk om inte stämningen i klassen ändras. Det hela är väldigt... ja, jag vet inte vilket ord jag ska beskriva det med. Men det känns som att saker kommer hända, något måste hända, men vad kommer egentligen att hända? Jag hoppas att vi kan uppföra oss som i fredags varje dag.

När fredagens danshistoria äntligen var slut började lovet. Edith bilade upp till Danmark och jag stannade här i München för första gången under ett lov. Vi firade dock det hela under torsdagen med Starbucks stora chokladkaka. Fredag kväll följde jag med till en bar där det var nordisk träff. De flesta var dock runt 40 och den nordiska drinken var extremt stark så jag sprang hem efter fyra timmar.

Lördagen skulle bli godis, chips, choklad och cola men blev istället prosecco, finfin outfit, minglande hos cherie och trist enchilada-besök med för upprepande samtal.

I söndags besökte vi Rebecca B på 14 då hennes käresta fyllde år. Han hade köpt ett nytt spel som han ville ha deltagare till. Vi ställde glatt upp men kände att det räckte efter tre timmar då vampyren fortfarande inte lyckats dö. (Det stod 1-2 timmar på förpackningen.) Men de är söta, värsta värdparet :) Tack för fikat, det var gott!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Första riktiga lovdagen. Det blir nog tyskakurs iaf, den har inte lov. Men annars? Man kanske ska göra som Sherwin; släppne äv!

Ha det fint!
Isabel

RSS 2.0