Sömn

Sömn är något jag just nu känner att jag har lite dåligt med, ja okej, det blev lite sent i fredags och ungefär lika sent igår, men kul var det och det var det värt.
Idag har jag varit hos min lilla münchen-familj och allmänt ignorerat allting jag borde ha gjort, typ städa, tvätta,sova och tja, ni vet, allt det där man bara inte pallar ibland.

Igår var vi på 60-tals fest, mycket trevligt, om ni går in på lillis blogg (tror hon är länkad här vid sidan va?) har hon lagt upp några snygga bilder ;) Jag har inga, lyckades glömma kameran hemma igår, nice ;)

Nu ska jag nog hämta lite chips och lägga mig ner i sängen igen!

Det ställdes om till sommartid idag, det vosste inte jag, det visste verkligen inte jag, det betyder att jag var ute en timme längre än vad jag trodde inatt och att jag försov mig en timme imorses, härligt härligt ;)

//Becca

Lördag morgon

Idag skulle jag ha varit barnvakt åt mina små münchen-systrar mellan 9-12 typ, men Ida har blivit sjuk så blev inget med det! Jag ställde därför klockan på 8 för att jag skulle hinna käka lite frukost o dricka lite kaffe innan barnen kom, Nu är klockan 9, kaffet står här bredvid och jag måste erknna att trots att jag är lite trött så är det så skönt att vara vaken vid den här tiden en lördag, nu kommer jag förhoppningsvis få ut lite mer av dagen, eller ja, man kan ju hoppas!

Har lite panik också, Har verkligen fantastitorka när det gäller mat, igen, åh vad segt det är, kan inte alla bara få ha en kock hemma? eller åtminstonde någon som säger till en vad man ska laga för mat! gaah!

Sen också, såhär en lördagsmorgon, sitter jag och funderar lite på en sak. Tänk egentligen vad allt känns längesedan så snabbt. Alltså Nu när jag skulle klicka in på min hårddisk kom jag in på bilder från Salzburg i oktober -09, det käns så länge sedan som vi var där. Jag tänker också på t.e.x. När jag åker hem till Borås på lov, så går det två dagar sedan känns det som att det var jätte länge sedan jag var i münchen, det är liksom ett helt annat liv, samma när jag kommer tillbaka hem igen, då känns Borås så långt borta det kan bli.. konstigt egentligen. Juhaa var ju här och hälsade på under sportlovet, det är ungefär en månad sedan, men känns så mycket längre, känns som en annan tid.

Igår fick jag en våg av längtan efter familj och vänner hemma! Saknar alla där hemma nått så otroligt!
Men nu är jag ju borta så länge den här gången, kommer inte hem förrän slutet av maj någon gång! (Firar min födelsedag i Borås i år, så ni kan börja planera surprise-partyt ;))
Då har jag varit borta i ca 5 månader, det är faktiskt ganska länge...

Nu ska jag ta lördagen med storm! eller nej, det ska jag inte, jag ska ligga kvar i min säng med mitt kaffe och njuta av att inte behöva stressa!

Ha en underbar helg vänner=)

//Becca


Längtan till april

Åh jag längtar så till april!!
1/4-5/4 kommer Sanna :D
7/4-12/4 kommer Mamma :D
14/4-19/4 kommer Ida :D
Veckan efter det kommer jag förhoppningsvis lyckas ta mig några dagar till milano på lovet!

Åh April kan ju inte bli annat än en bra månad! Ska bli så himla kul!

Idag somnade jag när jag direkt när jag kom hem fårn skolan, vaknade vi nio-tiden, har nu ätit, druckit lite kaffe och inser att det är dags att lägga sig igen, gud vilken rolig dag.. inte..

Just nu har jag en down-period dansmässigt, jag får inte oirdning på någonting, känner mig allmänt lost, min kropp lyssnar inte på mig troligen för att min lilla hjärna verkar befinna sig någon helt annanstans i världen.. undrar vart... Förhoppningsvis på något exotiskt härligt ställe ;)

Imon har Wella castings för hårmodeller, min plan var ju egentligen att gå dit, just nu känns det som att vi får se lite hur det blir, känner inte tat jag orkar dra med mig dusch-grejer till skolan och åka direkt efter, så hinner jag hem emellan så okej, men annars hoppar jag nog det..

Har bestämt mig för att spara ut mitt hår nu med, vill helst ha tillbaka mitt långa hår, men det verkar ju inte gå att få det bara sådär? det suger.. Men ja, att gå och bli hårmodell är väl kanske inte det smartaste man kan göra då..

NU kallar sängen!

Ta hand om er vänner, hälsa min hjärna om ni ser henne ;)

//Becca <3

Söndagsöppet

Idag blir det filmvisning på två minuter. Se den. Gör det nu.

I knew it...

FAN! Jag som har skrytit så, vi har haft helt fantastiskt väder här i münchen men nu, idag, har det regnat hela dagen, okej, det kan jag ta, men nu!! Nu har vi blivit blessed med snöblandat regn!! GAAHH, Jag pallar inte en till vinter, nu var jag inställd på vår, VÅR VÅR VÅR inte en till vinter, det här suger!

Från ingenstans så har min högra hälsena bara bestämt sig för att nu är det nog, bara sådär? Förstår inte alls vad problemet är, men joho då, nu är den upprörd, antagligen för att vaderna är lite smått hårda som sten.. Så idag fick jag vara en snäll flicka och hoppa på cykeln till skolan, vågar inte promenera så låntg, kan nog inte heller för den delen. Åh dålig dålig dålig timing att få problem med hälsenan. Men inte så mycket att göra åt, hade som tur är bokat in en tid hos en läkare imon som skulle knäcka ordning på min rygg, får nog ägna den tiden åt min kära hälsena istället ;)

Men jag är ganska glad ändå =) Imon ska vi ha andrew i hip hop, DET mina vänner är big time nice!! för det första är han grym, för det andra betyder det hip hop TVÅ gången den här veckan, m-m-m :D

Lee stackarn har lyckats bli sjuk nu, vi byter av varandra, förra veckan jag, denna veckan hon, hoppas på att vi är friska och hela tillsammans nästa vecka, vore ganska kul :)

Nu har jag vart och handlat, vet inte om det blev något vettigt men det märker vi väl!

Dags för en dusch kanske..

Ha en bra kväll!

/Becca

RSS 2.0