Home sweet home

BelBec är nu hemma i Sverige, dock är bagaget kvar i Amsterdam.. förhoppningsvis levereras bagaget till BelBec under morgondagen, men dock inget vi väljer att lita på..

Känns lite konstigt att vara hemma..känns väl egentligen som att jag aldrig varit borta!

Mitt Svenska nummer är nu: "sim-inaktivt" så vill man nå Bec-delen av BelBec får man försöka på det tyska numret:)

//Becca

Jag är trött

Ja, okej, jag åt choklad. Men bara två rader. Inte insåg jag att det bara fanns fem rader... Nu har jag iaf köpt en ny plus en flaska med cola så nu är väl alla nöjda och glada? Jag iaf :) I fortsättningen får jag äta över diskhon så ingen märker... :P

Idag sprang treorna runt och provade sina frisyrer inför fredagens föreställning. Coola värre. Tror bestämt att jag sett det i ett av Elles alla modereportage...

Imorgon ska Becca färga mitt hår. Det kan ju gå hur som helst med tanke på att hon inte pysslar med sånt varje dag. Som tur är blir det ingen större katastrof ifall det blir fel. Jag ska ändå bara gå från brunt till brunt.

Jag är dödstrött och klockan är bara tio i nio.

Dagens tyska meningar:

Ich gehe auf clo - Jag går på toa.
Ich bin auf clo gegangen - Jag har gått på toa.


(Är dock inte helt hundra på stavningen.)

/Bell

2 dagar

Ja, nu är det nedräkning, känns som att halva jag redan åkt hem, är lite halvt frånvarande på klasserna ibland, måste skärpa mig de här 2 dagarna bara!

vet ni vad?! Igårkväll hittade jag choklad på internet-dosan, det är oftast så spåren från isabel brukar se ut! mohahaha

Vår käre vän Lee har nu även skaffat sig en blogg: lillielfstrand.blogg.se =))

Idag har vi yoga, då gäller det att vara på topp! Jag trodde att jag hade testat yoga innan jag började på iwanson, det stämmer dock inte! All annan yoga jag tränat förut är avslappning jämfört med steffis yoga! herregud..

Min far ringde idag och berättade att Sterling gått i konkurs, tack gode gud att vi inte bokat några biljetter med dom! phu!
Det ska bli jätte kul att komma hem, men en sak känns väldigt jobbig: PACKA, jag hatar att packa! åhh, hatar resväskor efter första tiden här, då vi bodde i våra.. och nu ska de fram igen, piss! men ska bli kul att komma hem ändå:)

nej nu tror jag att jag ska stretcha lite, min kropp behöver nog det..

//Becca:)

Dienstag

Nu har vi 3 dagar kvar i münchen, sen åker vi hem på lov:)
Min kropp behöver lov, den har jätte ont och känns allmänt plågad och sliten.. Har bokat in mig på massage hos linda på tisdag, mycket välbehövligt!:)

Igår slutade vårt internet fungera..idag fungerar det igen, mycket skumt det här..

Har varit och handlat idag, köpte choklad så att vi skulle ha lite gott till torsdagkväll, frågan är om chokladen klarar sig ända till på torsdag..

Nu ska jag laga mat, idag blir det gourmémat: pasta med pastasås..hahah ibland måste man få vara lite lat:)

//Becca


3x Housewarming

I lördags hade vi inflyttningsfest. "3x Housewarming", började festen hos ida och robert med tema cocktailparty, gick sedan vidare till oss med tema barnkalas, vandringen avslutades hos Winge/Elfstrand/Svensson/Lindqist med tema fjortisfylla. Kvällen var mycket lyckad, trots att vi hos W/E/S/L fick polisen på halsen..

Idag sa min dator till mig att den har för lite ledigt utrymme..Om den HAR ledigt utrymme är det väl ändå inte för lite.. åh, nu måste jag väl göra något åt det här antar jag..

Nu är det bara 4 skoldagar kvar tills vi åker hem, känns väldigt konstigt! jag känner mig lite bubblig och nervös, vet inte riktigt varför, men det ska bli sjukt kul att komma hem! Tjejerna har redan planerat ett besök på viskan på lördag och så lördagkvällen ute i vimlet:)
Jag har också lyckats planera in det hela såbra att jag kan gå på Citys personalfest nästa lördag, vilken timing:)
På tisdag är det jag och nella på viskan, sedan mot BÄ-trappan för lite QT, det kommer bli en bra hemresa det här:)

Jag har en, eller ja, okej, några nya favoritlåtar, väntar fortfarande på mias mail för övrigt?!:P men iaf, det som spelas på repeat i mitt itunes för tillfället är: Remy Martin - Conceited, Usher ft.Will.i.am - What's your name?, N.E.R.D. - Everyone Nose, Janet Jackson - So much betta;)
Isabel har redan tröttnat på dom;)

//Becca=)

En glimt av det ljuva livet



Vi har ju varit lite dåliga på att uppdatera så som plåster på såren ger vi er här en liten insyn i vårt nuvarande liv. Klicka på bilderna så blir de större.

  1. Vi har en Kinderparken tvärs över gatan
  2. Vårt badkar
  3. Min cykel
  4. Vem trodde att partyserice fanns i Munchen?
  5. Munchens svar på Pinochio (vi har även en pinocchio-pizzeria!)
  6. Vackert väderi Kinderparken
  7. Pinkus motorcykel
/Bella

Same,same but different

Idag kom jag och sanna fram till att jag verkligen hittat staden för mig! Sen jag kom till munchen har jag sett EN katt, helt underbart!

Idag har jag handlat, det är väl mest det vi gör på dagarna..handlar,lagara mat, diska, städa o.s.v..
Jag fastnar ju dock lite här framför internet, men jag hinner ändå:)

Läste slomskis blogg häromdagen, där hade hon gjort en lista på hur man märker att man är vuxen. jag skulle vilja påstå att jag och isabel uppfyller de föesta vuxenkraven, i samlar vuxenpoäng som dårar här nere!

Ni kommer inte känna igen mig när jag kommer hem! Klart att jag har kvar becca, men har funnit en annan becca här med, det ni! Men det är nog inget som inte försvinner om ett tag, hahha:P Jag har lagat lasange..och igår diskuterade vi priser på dammsugare.. det går utför..
Nuförtiden cyklar jag ju också varje dag, något som var otänkbart för mig hemma i Borås, jag har även(till nellbus förskräckelse) vandrat i berg här nere, vi var på en dagsutflykt(!) till Garmisch(alperna) och vandrade i berg... hahahha

Nella blunda!

Jag dricker snabbkaffe..men det har till och med jag svårt att stå ut med, en kaffebryggare står högst på önskelistan till jul! En röd, så den passar i mitt o izzys kök;)

Nu ska jag gå och laga lite mat sedan bär det av till skolan:)

//Becca:)

Internet

JA! det är sant, äntligen har jag och bella lyckats få internet hemma i vår lilla lägenhet på schleissheimer strasse 56:)

Det har varit lite mycket den här veckan, så helgen känns väldigt välkommnad.

I helgen har vi inflyttningsfest, vi, ida & robert och W,E,S,L, blir trippelparty och förhoppningsvis kul:)

Om exakt en vecka åker vi hem, vi är lite förvirrade båda två, vart är hem liksom? Men nästa fredag åker vi iallafall hem till Borås och Sverige, stannar till 9e november, då åker vi hem igen, hem till munchen och Tyskland..

Imorgon har vi balettcoach, längtar redan, vår lärare är sehr gut;)

//Becca:)

Ein münad i münchen...

Förlüt förlüt förlüt förlüt! hahah ser kul ut med tysk stavning;) men jag och isabel skäms lite, vi borde bli bättre pü astt uppdatera, problemet är att när vi väl kommer till ett internetcafé, vilket oftast är pü helgerna, sü veckorna är fullspäckade med dans(:D) sü tar det sü himla lüng tid att läsa ikapp alla andras bloggar sü vür egen pärla hinns inte med!

Vi har ju nu äntligen fütt flytta in i vür egna lägenhet, känns skönt, har nu ett eget rum och vi har ett kök man kan sitta i, det är lyx här nere ska ni veta! vi bor pü en liten mysig innegürd där vi kan ropa över till de andra om det är nügot som behövs:) dagarna rullar pü, vi äter sover och dansar, pü helgerna försöker vi underhülla oss lite,men kommer oftast inte igüng förrän framüt kvällningen! jag och isabel für annordna en inflyttningsfest sü fort vi fütt ordning pü det hela:)

Oktoberfest är nu slut, lite sorgligt, men kommer ju nästa ür igen:)
I lördags spenderade jag och isabel 8 timmar pü ikea, tur att de har restaurang där säger jag bara:)
I söndags landade ekrem, sü nu är isabel glad:) jag spenderade söndagen solandes i engelska parken med johanna o co, var trevligt:)

Igür bokade vi flyg hem till noveberlovet, den 31 oktober 16:50 landar vi pü svenska mark, ska bli väldigt roligt! sanna har räknat ut att det bara är 24 dagar kvar! ingenting ju! sjukt kul:) 
ska bli gött o komma hem till mamma,pappa och bror och bli lite omhändertagen! börjar tröttna lite pü att laga mat till mig själv nu:P

Pü lördag har vi planer om att ta en dagsutflykt till alperna, skulle vara mysigt, hoppas pü att vädret är med oss dü bara!

Nu börjar jag bli lite trött, dags att gü hem o vila lite! jag är för tillfället lite sjuk, (surprise!) sü für inte dansa pü nügra dagar, men är snart tillbaka igen:) Isabel är frisk som en nötkärna;) (kanske därför jag är sjuk..mohahahha)

/becca:)

RSS 2.0