Test

Jag tänkte att jag kanske borde lägga upp nån bild sådär nån gång ibland? problemet är ju bara att jag vet inte riktigt  hur det fungerar, men jag ger det ett försök, kanske kommer det nån, kanske inte, kanske har jag fått tre utbrott innan jag ens lyckats publicera de här inläggen ;)
annars ska jag för övrigt dricka kaffe o käka lite marabou, ja, jag vet, dte är måndag idag, ingen godisdag, men jag behöver det idag!
Jag gör faktikst det, jag är nämligen mitt uppe i packning/städning inför münchen, phu, inget kul, vet inte vilken ände jag ska börja i så just nu är det halvt packat, halvt städat vilken bara blir en total kaos tillsammans! hahah ;)


Sådär, nu har jag allt lyckats få upp några bilder här, blev alltså ett litet testinlägg med lite bilder från den här sommaren =) Enjoy!




//Becca


Last night out

Jag tror ändå att jag väljer att ge Borås nattliv godkänt efter igår, var en trevlig kväll!=)

Idag har jag dansat, för första gången på hela sommarlovet! jag har ju valt att inte dansa alls för att jag var så trött på allt innan lovet, men nu känner jag att jag nog kan komma tillbaka till skolan med danslust, det känns sjukt bra! :)

Funderar också på om jag borde packa idag kanske, lär ju ha fullt upp de sista  två dagarna, så kanske är skönt att ha det gjort... Får nog iaf skriva en lista, annars får jag ju inte med mig hälften!
Ska också inhandla lite svenskt godis såhär innan jag åker, dröjer ju några månader till jag kommer hem igen!

hoppas att bella är hyfsat pigg efter jobbet idag, för då ska vi gå umgås lite! =))

//Becca

A day off...

Idag har jag ledigt, de ringde imorse från jobbet, men jag är förkyld och satsar hellre på att bli frisk snabbare, än att hoppa in och jobba...

Så här ligger jag i min soffa, tittar på americas next top model, ganska dåligt ändå, tycker jag, men hej, vad gör man? ;)

Jag väntar på att min far ska komma hem på lunch, så att han kan koka lite mer kaffe och göra lite mat till mig :)

Annars är det inget nytt sen i lördags, hahha..
Nu är det bara 1 vecka och två dagar kvar till jag åker :D

//Becca


Saturday night

Oh yes, ikväll är det lördagkväll, jag spenderar väl den ganska så tråkigt, jag ligger i min soffa och kollar på family guy...
Jag jobbar imorgonbitti, jobbat sen jag kom hem från köpenhamn, men som det ser ut nu så är jag faktiskt ledig på måndag! det vore inte helt fel...

Jag har även åkt på en rejäl förkylning, var väl dags nu, minns ju inte sist jag var sjuk typ!
Så för tillfället försöker jag kurera mig med ingefära och honung, ska väl snart sova med..

Jag har insett att jag inte kommer hinna med någon kräftskiva i år, så jäkla kiligt!! Jag är faktiskt lite besviken över det..

... men jag överlever nog ;)
Nej, back to ingefära o honung!

//Becca

Helt okej...

Jag har det ganska gott just nu, speciellt just i detta tillfälle då jag dricker te med ingefära och äter godis. Men allmänt har jag det ganska gott, jag jobbar, alldeles för mycket, men det funkar.
Jag har inga pengar, men får ju iaf lön på onsdag, så även det skall väl ordna upp sig hoppas jag!

Jag har också fått linser, så nu ser jag, ganska häftigt hur stpr skillnad det gör! Har lämnat in mina glasögon med så att jag får rätt styrka i dom, så snart så ser jag i alla lägen ;)

Imon har jag bara en vecka kvar på jobbet för den här sommaren, jag vet att ja tidigare skrivit nedräkning och önskat att jag skulle få åka tillbaka till münchen direkt när jag kom hem, men hjälp vad snabbt tiden gått!!

Som alltid när jag inser att det är dags att åka hem till münchen kommer stressen över allt jag inte hunnit med, alla jag inte hunnit träffa eller "bara" hunnit träffa några gånger.
När jag kom hit tänkte jag att jag hade en massa tid på mig att träffa folk och hitta på saker, trots att jag skulle jobba..
Nu, såhär 12 dagar innan avresa inser jag att det hade jag inte alls, och dessa 12 dagar räcker inte alls till för allt jag vill hinna med..

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och somna i soffan framför en film, ska ju jobba kl 6 imonbitti och på söndagmorgon, kul helg ;)

//Becca

København!

Nej, lillifee, du hade så rätt, var bella som lade upp det senaste inlägget ;)

Här sitter jag, som vanligt med en kopp kaffe och är lite halvdeppig, nyss hemkommen från Fantastiska köpenhamn och det är inte alls kul, hade det så bra så ville allt annat än att åka hem idag!
Har hunnit med att göra allt och ingenting:
Jag har träffat alla mina kära danskar och helena,
jag har åkt båtsightseeing på kanalen och gått på ströget,
jag har ätit och druckit gott,
jag har provat på poledancing med ida,
jag har kommit bort i köpenhamn, men upphittades rimligt snabbt igen,
jag har vart på housewarming hos ditte,
jag har upplevt lite av köpenhamns nattliv, 
jag har sett mange smukke sjömän i nyhavn,
jag har haft myskväll med ditte,
jag har haft söndagsbrunch med sherw,


Ja, som ni förstår har jag haft det helt fantastiskt! Jag planerar att återvända så fort tillfälle ges! ;)

Nu är det 2 veckor och två dagar kvar i Borås, sen bär det än en gång av mot München och ännu ett skolår!

//Becca

I'm just saying


Utdrag ur "En ny jord" av Eckhart Tolle.

"Det mänskliga sinnets oförmåga, eller snarare ovilja, att släppa taget om det förflutna illustreras väl av berättelsen om de två zenmunkarna Tanzan och Ekido, som promenerade på en landsväg som hade blivit mycket lerig efter ett kraftigt regn.

I närheten av en by träffade de på en ung kvinna som försökte ta sig över vägen, men lervällingen var så djup att den skulle ha förstört den vackra sidenkimonon hon hade på sig.
Tanzan tog henne genast i sin famn och bar över henne till andra sidan.
Munkarna gick vidare under tystnad. Fem timmar senare när de närmade sig templet där de skulle övernatta kunde Ekido inte lägga band på sig längre. "Varför bar du den där flickan över vägen?" frågade han. "Vi munkar får ju inte göra sådana saker."
"Jag satte ner flickan för flera timmar sedan", sa Tanzan. "Bär du fortfarande på henne?"

Föreställ dig nu hur livet skulle vara för någon som lever som Ekido hela tiden, som är oförmögen och ovillig att släppa taget om händelser och situationer och därmed samlar på sig mer och mer "skräp" i sitt inre, så får du en uppfattning om hur livet är för de flesta människor på jorden.
Vilken tung börda de bär omkring på från det förflutna.
"

München!

I förrgår kväll landade jag på flygplatsen som förkortas MUC. I två nätter har jag sovit bredvid Björling och Henry. (Henry är hennes nalle.) Jag stannar till på måndag. Jag är här för att jag fått ett stipendie av skolan som innebär en dansworkshop. Jag valde en workshop jag trodde skulle innebära en massa eget koreograferande och var såklart livrädd. Men jag vet inte riktigt vem det var som sa att det skulle innebära det för så var det inte igår. Vi började med balettstång, sen gjorde vi modernt, kollade på en bit ur en föreställning av Jerome Bell och pratade en massa. Han har massa idéer och tankar den där snubben. Han vill att vi går ner i u-bahn och gör en sån där ni vet när en börjar sjunga från ingenstans och sen fortsätter en annan och till slut är det en hel kör och dem vanliga människorna som inte visste om det hänger till slut också på. I u-bahn. Och gruppen (vi är tio pers), är jättetaggad. Ja, det blir nog bra. Synd att du inte också är i München nu för då hade du sett Isabel bli tagen av polisen för första gången. Jag menar, det lär ju vara olagligt i en stad som denna...

Wellwell, nu måste jag träna på låten.

/Isabel

LEDIG

Nu har jag en hel veckas ledighet, ah ljuva ledighet!!
Imon kommer kathi och melli från münchen, ska hämta dom på flygplatsen 11.40, wiie blir kul kul :D

Nu ska jag väl då kanske ta o lägga mig om jag ska ta mig upp i hyfsad tid imon :P

//Becca


1a Augusti :)

Om fyra veckor åker jag hem till münchen igen, nu när jag gått här i två veckor och räknat ner, ja nästan timmarna och nu då, när det bara är fyra veckor kvar blev jag från ingenstans väldig väldigt stressad! Hur ska jag hinna med allt jag har tänkt hinna med?! Och hur fasen ska jag ha råd med allt?!

Vet ni förresten vad som hänt mer? Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle säga det här, men jag måste ha en iphone, okej, måste och måste, men jag BEHÖVER en iphone!! Jag måste lösa det här på ett eller annat sätt, jag bara SKA ha en!!

Okej, nu lugnar jag ner mig, lämnar iphone-yran och ska berätta om min helg ;)

Igår efter jobbet tog jag tåget ner till stugan, åt god grillad mat och bara slappnade av, Imorse fick jag frukost på sängen och sen var jag på en joggingtur vid havet :)
Resten av tiden har jag jag vart djupt nere i min Dan Brown bok, oo vad bra den är!

Nu ska jag nog luta mig tillbaka och läsa tills jag somnar!

2 dagar kvar på jobbet,s en kommer mina kära tyskar och hälsar på :D

//Becca


RSS 2.0