Oktoberfest

Nu är det igång! oktoberfest! Det är oh so nice!
Igår var vi där, min dirndl var på, vi drack mas, dansade på borden o sjöng med i låtarna! Mycket bra kväll!
Idag kanske inte riktigt är en lika rolig dag, men det är det värt!

Jag har ju klarat av första veckan på dagskolan nu! Helt sjukt vad tidigt klockan ringer på morgonen(6.00) men jag tycker att jag har lyckats ganska bra!
Förutom att man måste gå upp tidigt så är skolan jätte bra, det är väl iofs inte så olikt kvällskolan, de sätter dock lite mer på press på en nu under dagskolan och de går lite fortare framåt, och sen självklart att vi har andra lärare då!


Nu ska jag nog koka lite pasta och fixa lite sallad så jag har lite käk till skolan imorgon! Sen får jag nog gå ocg lägga mig;)

//Becca



Back on track

yes box, nu är även jag tillbaka i münchen, känns riktigt bra!
Jag har dock lyckats dra på mig en förkylning, hostar och har mig, svininfluensan tänker ni? njae, jag vet inte det, jag o lilli tror nämligen att vi hade den i våras, så vi slipper nog den nu! Men det är bara så himla tråkigt, ag har nämligen lyckats hålla mig frisk, a alltså nästan helt frisk, hel sommarlovet hemma, sen dagen innan jag skulle flyga tillbaka hit, vad händer?! jag blir förkyld!! gaaah!

Men igår trotsade jag min förkylning och gick på yogan, var så sjukt bra! jag vill aldrig sluta på Iwanson!!

Idag fyller Saan år, Grattis till henne<3
Gabbou fyller också så ett Grattis till henne också:)

Nu ska jag se om jag kan fixa iordning lite i lägenheten!

Ta hand om er!

//Becca

Hem ljuva hem

Yesyes, en annan är ju i München nu. Tysklands mest attraktiva stad. Man kan ju förstå varför ;)

Marielle, Therese och jag har jobbat hårt i vår underbara lägenhet. Vi har fixat numera välfungerande internet, målat hyllor, städat varenda liten vrå, slängt ca hundra påsar med skit och möblerat om. OCH rivit ner nästan varenda plansch. Det är som ett helt nytt hem. Och OH, vad fint det blir! Än är vi dock inte klara, det är lite mer to go men man ser ju defenitivt resultat.
Och för de som är rädda att vi städat bort veganhusets själ och hjärta; lugn, vi har jobbat hårt och vi ska lyckas behålla det. Veganhuset är och förblir en plats med mycket kärlek, det blir bara lite fräschare nu med.

Mitt eget rum går fortfarande i vitt, rosa och lite grönt på mina finfina fikusar. Oh, so loveli. Idag var Therese, Claire och jag på loppis och jag inhandlade en finfin korg att lägga tvätt i och en väckarklocka á la ikea. Allt för 3 euro. Det artar sig...

Skolan börjar på tisdag men jag har redan hälsat på två gånger. Båda gångerna för modern stång med Pia och Jazz med allas vår Volker. Regine, släng dig i väggen! Vi har haft riktig Jazz, med Volker! Kombi till Lady Gaga - Pokerface (förlåt, paparazzi!). Oh, det är en bra vecka. AND, more to come, på måndag ska vi till Ikea och sen när skolan börjar har vi Volker i två veckor. Tvåan, here I come!

/Bella

RSS 2.0