phingst ferie

Ja, skadan var väl lite värre än det såg ut från början, så nu går jag med en liten skena kring benet så att jag inte ska kunna stuka foten.. får väl se lite när jag får bärja dansa igen, hade ju hoppats på att komma igång nu efter pingstlovet om två veckor, men det var inte alls säkert att det skulle vara möjligt, tack gode gud för sjukvården i tyskland iaf! här hjälper de ju faktiskt en;)

Jag har fyllt 20 sedan jag skrev sist, absolut ingen mening med att fylla 20 här nere i tyskland, men jag hade en jätte bra dag! Fick frukost på sängen av roomiesarna och sherwin, massa paket och så sjöng de för mig! Hade varit mysigt att vara hemma, men det gick ju inte. I helgen ska vi fira ed party, blir nice, hoppas på en trevlig kväll:)

Imorgon börjar vårt lov, ska bli skönt, trots att jag inte kan dansa är det härligt att få lov, man slappnar av på ett annat sätt då:)
På tisdag kommer Loebis hit, ska bli så sjukt kul att träffa henne! Var alldeles för länge sedan! Hon har varit borta i Nya Zeeland i några månader och varit galen och levt livet, men nu får jag äntligen tillbaka henne:)
Tisdagen därefter kommer Cicci och Sanna! Ska bli så kul att få hit tjejerna så de får se vad jag pysslar med här:)

Jag har också tagit ett stort steg;) Jag har bestämt mig för att stanna här i münchen i några år till, hade ju lite beslutsångest, men så kände jag att jag ville stanna, så i september börjar jag ettan igen, fast dagskolan den här gången, känns ASBRA!

Nu ska jag sova, får sängen för mig själv inatt! Lilli ligger på gästmadrassen, så nu sover vi i varsin dubbelsäng i vårt lilla minirum:))

Gonattkramar från münchen

Becca

wazzuup bitches

Jag är rastlös, så jävla rastlös!! kryper i hela kroppen och mycket snart så klättrar jag på väggarna.
Jag har skadat mig lite, så får inte dansa. Har stukat foten och troligen slitit av en liten bit av ledbandet, så har hoppat på kryckor sedan i torsdags, det är segt! Men jag använder faktiskt inte kryckorna när jag går runt hemma längre, det är ganska skönt att slippa:) så det blir bättre:)
Tyvärr så lyckades jag ju passa in att skada mig lagom till showen här i münchen, det var ju alldeles fantastiskt, för nu missar jag ju showen vi repat till i princip hela året, men jag är inte bitter alltså, absolut inte bitter;) (jag lovar pappa)
Men det är faktiskt ganska nyttigt att skada sig lite ibland, man inser ju att man inte är odödlig och att man ska lyssna på kroppen, så även lilla jag har väl lärt mig en liten läxa nu:)

Idag bestämde jag mig för att vara hemma från skolan, ser faktiskt ingen anledning att gå dit idag, de kommer bara repa inför showen, så jag skippar. Går hellre imorgon när det är genrep, det är ju iaf lite kul att kolla på:)

för tillfället råder lite musikkrig i lägenheten, jag passar på att lyssna på Rent soundtrack när inte lilli är hemma, bodil tyckte då att det var passande att sätta på björn skifs eller nån jävla skit på högsta volym.. än en gång, jag är inte bitter;)

Nu ska jag gå ut i solen:)

//Becca=))

Hello lovers

hahah, saknar allt sex and the city lite, jag som skulle köpa boxen ju! vad hände med det...

Vilken helg jag haft! eller ja, egentligen vilken tid jag hag haft sen jag kom tillbaka från påsklovet! jösses, allt har gått i ett, det trivs jag ju i och för sig ganska bra med, men tiden har gått så himla fort!
Har varit ledig en dag sen jag började efter påsk, repat både i och efter skolan och på lördagar och söndagar!
I onsdags fick vi reda på att vi som vill gå över till dagskolan måste göra audition på lördag, kom lite snabbt så jag hann inet riktigt förbereda mig mentalt för audition, kanske var bra det med! Men audition gick väldigt bra, jag kom in på dagskolan och jessica sa bara massa positiva saker till mig, var skit kul:D
Lilli och sherwin kom också in, så nu sitter vi här och funderar på vad vi ska ta oss till nu till hösten, för min del känner jag att risken är ganska stor att jag faktiskt stannar här i 3 år till, tycker ju väldigt bra om skolan och det är en bra utbildning, så varför inte;)
Men jag, lilli och johanna ska också ta oss till stockholm i juni och göra audition till balettakademien där, så sen får vi väl se om vi kommer in och vad vi isf bestämmer oss för, blir spännande:)

Nu är det inte långt kvar till loeb kommer hit! och sen kommer cicci och sanna, åh vad underbart och få hit alla brudarna:))
MEN innan dess så har jag pedagogik prüfung(prov), och sen har vi föreställning på gasteig, ska bli så kul:)

snart tävlar ju MFC SM också, håller tummarna och tänker på er! LYCKA TILL;D

nej, nu är det dags för ännu mer dans, åh I lööv it;D

//Becca

Zugvögel (Flyttfågel)

Förra veckan fick vi gå på ett ljusrep av dansföreställningen Zugvögel av Jiri Kyllian i Munchens opera och den var helt underbar! Det började med att man fick gå runt i "källaren"/katakomberna där dansarna stod utplacerade på olika ställen mer eller mindre utklädda i påkostade fågelkostymer. De gjorde olika rörelser och annat som till viss del sedan kom igen i föreställningen. Ibland var det lite läskigt att gå där nere men det var också häftigt att se hur det såg ut och hur stort det faktiskt var. När man kom ut ur källar-labyrinten stod man på scen och kunde se ut över alla sittplatser och balkongerna mm.
Föreställningen var jättebra, inte en enda död punkt fanns. Filmen som spelades ibland var jättebra gjord och spännande. Kostymerna var påkostade och scenografin och rekvisita hjälpte verkligen till att lyfta handlingen. De hade till exempel en bakgrund som man kunde gå igenom så att någon helt plötsligt kunde komma springendes in genom det samtidigt som någon sprang ut. De hade enormt stora skynken i magiskt grått och vitt som blev ett perfekt hav eller vind. Och det var verkligen inte för mycket. Det var helt perfekt.
Cullberg släng dig i väggen, Jiri is the man!

/Bella

RSS 2.0