geburtstagparty!

Imon fyller lilli år, då ska vi ha fest i vår lilla lägenhet! Sen ska vi gå ut, det är nice att gå ut i münchen, speciellt till Atomic Cafe där det finns massa ögongodis;) Synd att det inte är bästa musiken där bara kanske...

Ska bli skönt med helg! Varit så sjukt trött den här veckan, nästan somnat på lektionerna och då dansar vi ändå liksom! Men jag har knappt kunnat hålla mig vaken, jag har ändå inte lagt mig så himla sent, lagt mig vid tio och klockan ringer 6, tycker att det är ganska okej i teorin, men verkar som att jag behöver lägga mig vid typ 8 om jag ska vara pigg!

Har förresten bokat flyg hem nu, jag, bella och lilli flyger hem 13/12 och hem igen 2/1, så då ses vi;)


Nej, nu ska jag hjälpa lee med disken sen kallar sängen;)

Kramar från münchen!


en trött måndag...

Melissa Horn och Maria Mena! Det enda som hjäper efter en lång dag i skolan!

Jag är oh så trött mina vänner! Men gött trött, sådär som man blir efter en dags träning! Idag hade vi en gästlärare i skolan, i vanliga fall har inet ettorna gästlärare men pia ordnade så vi fick det! Geene hette hon, är från New York men har bott i sverige i flera år, hon var konstnärlig ledare för NordDans i tio år och var med och startade det! Ganska häftigt;) Hon hade så himla bra grejer att säga, så logiskt, fast man inte tänker på det själv! Det var riktigt upplyftande!

I helgen måste jag tyvärr erkänna att jag har varit ute liiite för mycket, aldrig ett gott tecken när man fortfarande är trött på måndag;P Men kul hade vi!;D

Nu ska jag prata lite med sanna!<3

//Becca

Helg

Igår var vi ute och partade i münchen, var väl sådär måste jag erkänna, har haft roligare, tyvärr! Men så blir det ju alltid när man verkligen ser fram emot det!

Vi måste verkligen städa våran lägenhet, asjobbigt, men det ser ut som ett bombnedslag, man får huvudvärk av att endast vara här! Kul att vi vaknade halv tre idag, nu är klockan strax halv fem och det känns som jag nyss gick upp ju!

Ikväll ska vi på föreställning, Bei Nacht heter den, ska bli kul! handlar om allt som händer under natten! spännande=)

Nu ska vi städa! hej å hå städa på! Pepp Pepp Pepp!!

//Becca

Ny vecka

Idag har jag varit i skolan, körde uppvärmningarna och sedan gick jag hem vid halv två! Känns bra, känns helt underbart att röra sig igen, men tur att jag inet körde på i 110 första dagen för bara av det här så är jag helt slut! klockan är nu 19;46 och jag har varit trött sedan jag kom hem från tanja vid typ 18;00 och nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli typ halv nio så att jag kan gå och lägga mig!
Man har ju så sjukt roligt liv när man tränar hela dagarna, skolan är skit kul men så fort man kommer hem så är man så trött att man bara sitter o väntar på att klockan ska bli läggdags typ;)

Jag hade världens hemskaste mardröm om sanna inatt, kan inte ens skriva vad det var, men kan ju bara säga att skulle nått hända min sanna skulle jag absolut dö! Uscha, bärst för er att ni tar väl hand om henne där hemma, för hon är guld värd!

Snart är det vinter här i münchen, på tal om allt och ingenting, men iaf! På radion sa dom att det skulle snöa imorgon, Hej vinterjacka säger jag till det, fast det säger jag nog även om dte inte snöar, för fasen vad kallt det var imorse!

Nu ska jag börja ladda för morgondagen, borsta tänderna och sova;)

Gonattkramar från münchen=)


//Becca

3

Britneys nya låt, fattar inte riktigt grejen med texten. Men hej! det är ju Britney, den är grym ändå alltså;)
Battlefield kan jag inte riktigt komma över heller, m-m-m!

Jag kan rabbla en hel del låtar som är favoriter just nu, men jag stoppar mig här, jag är ju faktiskt arg,trött och bitter, då kan jag ju inte rabbla massa ASBRA låtar! Då blir jag ju kanske på bättre humör;)

Jag är så less på att vara sjuk, ni som känner mig lite för väl vet ju att jag är sjuk, jämt och ständigt är jag sjuk,blir frisk och sedan direkt sjuk, det måste ju vara något fel på mig? eller? Palla att bara vara klen o känslig liksom..
Blir så himla stressad av att ligga hemma också, missa en massa i skolan och bara ligga hemma i sängen och veta att man missar ännu en dag, förlorar massa muskler och degar ihop sig totalt!! Vilket också gör det hela värre, för genom att gå ner sig blir man ju inte friskare direkt, livspiralen ska ju gå uppåt och inte neråt som någon klok själ sa någon gång;)
Jag har svårt att få den att gå uppåt igen, känns som att allt borras neråt, var ju meningen att jag skulle ha en nystart nu, men har inte lyckats vara i skolan en hel vecka sen jag började eftersom jag har varit SJUK hela jävla tiden fram och tillbaka!!! GAAAAAAAAAAAAH

Nu går jag och lägger mig. Jag hoppas på en mycket, mycket bättre dag imorgon, OCH en fortsättning på en bättre dag också, genom en bättre vecka och till och med månad kanske? men vågar inte hoppas så långt!
okej okej, Positivt var det! Imogron BLIR en bättre dag!

//Becca

Kaffe, Kaffe, Kaffe

Tack gode gud för kaffet, vad gjorde människor innan kaffe? vad gör människor som inte dricker kaffe?^^

Jag gillar hur jag skrev i det förra inlägget att det nu gick "superbra" haha, gjorde det ju inte direkt! Jag anar att texten blir jätte liten igen, MEN okunnig som jag är så har jag absolut ingen aning vad jag ska gör åt saken!

Idag är jag sämre än igår, så går det väl när man tar ut segern i förskott antar jag! Men jag fortsätter kämpa på, jävla envisa förkylning!! och ja pappa, jag drcker mycket vatten, jag äter ordentligt, har till och med både honung och ingefära i teet och allt det där andra man ska göra;)

Just nu sitter jag och väntar på Tanja, hon ska komma hit och dricka lite kaffe, ganska okej att vara hemma o vara sjuk när nån annan också är hemma, tanja har ploppat sin axel ur led och nu måste hon gå med sån dära stödgrej, hon ser ut som en blandning av lara croft i tombraider och en enarmad bandit, mycket underhållande faktiskt!

Ska försöka boka flyg hem idag, över jullovet då alltså;) Det är bara det att det är ju så PISSIGT dyrt!! Gaah, jag hatar flyg, så har ryanair börjat flyga till en flygplats ganska nära münchen, men då kan man ju självklart bara komma till stockholm, och va ska jag där och göra? nadaa;) Så jag, isabel och lilli har bestämt oss för att boka ikväll, vi har hittat med mellanlandning i Paris för typ 1700, är väl okej...

Nu kallnar mitt kaffe snart!

//Becca


Oh Yes

Jag fortsätter min väg mot friskheten, och mina vänner jag kan meddela att det går framåt! Idag mår jag väldigt,väldigt mycket bättre!
Har haft en helt underbar morgon(tanja höll på att dö när jag sa det eftersom jag gick upp i falsett när jag sa morgon)Jag orkade både diska,städa och dammsuga imorse, känner mig mycket nöjd med mig själv! Antibiotika gjorde nog susen! Har även legat i sängen druckit te och läst min bok=)

Fattar inte problemet med mitt tangentbord, när jag skriver på msn går det jätte bra, men när jag bloggar är det ju helt kört! Är jätte segt, är helt stört, pallar inte att skriva mer nu, återkommer senare mina vänner!

Nu verkar det iofs gå superbra, så jag vet inte riktigt vad som händer, får väl se om det är likadant sen igen!

Förresten, jag ska bli världspresident! Jag och nella har en fantastisk vattentät kampanj för en helt underbar värld!

Rebecca for President and Nella for VicePresident!

Nu ska jag sova!

//Becca

Mot friskhet!

Idag har jag varit hos läkaren, fick antibiotika, så nu jäklar ska det bort! tre dagars kur, som visst sitter i kroppen i 7 dagar, men det ska nog gå, bara jag får ur den här skiten ur kroppen så är jag nöjd!
Får börja dansa igen på onsdag enligt vad läkaren sa, men hon skrev denna fredagen på pappret, men jag kan mycket väl ha missuppfattat eftersom hon inte kunde någon engelska! MEN jag höll hela konversationen på tyska, är faktiskt ganska nöjd med det, pluspoäng till mig!

Idag har vi haft sommarvärme här nere, 27 grader, haha, så till er hemma i schweden som sitter o fryser arslet av er har jag bara en sak att säga; münchen is the shit! moahhaha OCH ingefära, fast det kanske jag skrev i det förra inlägget?

Nu ska jag och lilli kika på Dirty Dancing 2, fast hon kanske egentligen borde sova med tanke på att hon ligger i min säng o sjunger en dansversion av muminlåten... HILFE!

//Becca


Trött

Hej världen!
Här ligger jag, som vanligt, sjuk i min säng! Om jag inte varnat er innan så gör jag det nu! min punkt-knapp åär trasig, därför får ni stå ut med lite för många kommatecken;)
Ja, jag är sjuk, feber, igentäpt, svullen och så sjukt trött, MEN det är faktiskt bättre idag, ust nu känns det inte så, men det har varit bättre tidigare idag, hoppas det fotsätter så! Det är visst ett virus så går ju inte bort med antibiotika!
Jag blir så trött, på allt och alla! gaah!

Nu ska jag sova, försöka bli friskare=)

//Becca

RSS 2.0