Overpowered

Roisin Murphy, hon är grymt bra!

Idag har vart en konstig dag, ganska bra egentligen, även om allt inte riktigt gått min väg så att säga, men den har trots det var ganska bra, men sådär vid kvart i tre vet jag inte om tröttheten slog till eller vad som hände, men usch, men nu så, nu har vi i princip höstlov...

Imon har vi föreställning och på fredag med, sen har vi lov på riktigt! men det känns nästan lite som lov nu, bara för att vi inte ska vara mer i skolan, och jag har "ledigt" från mitt städjobb nu med! wohho :D

Här slänger jag in en liten bild från linns födelsedagsfest, där det var hatt-tema, dock var vi inet så många som kommit ihåg temat ;) men kul var det!



//Becca

Hosta, Robbie, Götta och Födelsedagsfirande

Idag fyller Lilli år, Grattis Grattis :)
Ikväll ska vi som sagt ut och äta på Hard Rock Café, blir nog mycket trevligt!

Jag hostar fortfarande, natten har vart hemsk, jag behöver sömn, och det mina vänner ska jag inom några få minuter se till att ta ikapp ;)

vill bara kort meddela att Robbie Williams är bäst också, just saying ;)

Nej, om jag skulle lägga mig och sova lite nu, chokladen är slut så det är inte mycket mer att göra...

//Becca


Trött...

Jag är trött, jag har ont i knät, jag har hosta, jag är TRÖTT!!! TRÖTT TRÖTT TRÖTT!
åh ge mig energi någon, Pepp, någon? anybody?

Imon fyller lilli år, då ska vi ut o äta på Hard Rock café och sen ska vi till en irländsk/australiensisk pub, blir kul! tror vi blir ca 15 personer.. det ser jag fram emot!

Nästa vecka har vi tre dagar i skolan, torsdag och fredag har vi föreställningar sen är det lov..En veckas lov..

Loebis gör högskoleprovet imon, LYCKA TILL! tänker på dig!

//Becca


Update

ja, alltså så har det gått några dagar igen, det här med jämn uppdatering, det går bara inte..

Nu är vi inne på femte veckan efter sommarlovet, tre veckor kvar sen har vi novemberlov, vet att vi nyss börjat, men kan inte hjälpa att man längtar lite till lovet, det måste ju ändå vara okej, jag menar lov är ju alltid lov ;)
Men det är en massa spännande som händer innan lovet dock, vi ska ha föreställning och så ska vi göra en sån där flashmob, en sån när man börjar dansa till michael jackson på ett torg eller liknande, från ingenstans, det ska bli kul :)

På lördag har jag funderingar på att åka till ikea, är också lite party-sugen.. jag vet att ni tror att vi inte gör annat här nere, men nu var det faktikst ett tag sen! Och om förkylningen inte bestämmer sig för att göra comeback den här veckan så ska jag nog gå ut i helgen med :)



Lillifee sitter här bredvid, hon är lite förvirrad, jag tror inte hennes mega-gamla trelefon gör henne gott, hon bli nog lite knäpp när den bråkar med henne..

Nej nu back to Greys anatomy! wunderbar! ;)

//Becca

Cravings

Den senaste veckan när jag var sjuk åt jag allt man inte bör äta, det var lördag hela veckan, och bara en massa götta.. Nu sitter jag här och försöker värja av mig mitt sockerberoende, jag sitter bara och drömmer om choklad,glass,chokladglass,bilar,chips och.. ja, ALLT ;)
Men icke, såhär kan det inte fortsätta götta är till för helgerna annars får man ju inte kalla det för götta längre!

Imon ska jag och isabel gå och fika på mitt favoritcafé, Aroma Café, världens mysigaste café tror jag och isabel har inte varit där än, det är verkligen dags! =))

Nu ska jag drcka mer kaffe och fortsätta med Greys Anatomy, herregud vilken fantastisk serie, sorglig och tragisk, men alldeles, alldeles underbar!!!!!

//Becca

En höstig söndag i münchen...

Nu är det verkligen höst, eller det har väl varit höst ett bra tag, men nu är det sådär härligt höstväder, soligt men ändå lite sådär höstkallt, mys mys! Får nog ta en liten höstpromenad sen :)

Tänker mig att jag ska städa idag, lillis vänner åker hem och inga nya besök väntas, oktoberfest är över och förhoppningsvis min förkylning med snart, så nu är dte tillbaka till verkligehten.

Imorgon fortsätter vi repetitionerna med andrew och vårt hiphop stycke, ska också börja repetitionerna med vårt moderna stycke, känns lite tungt, men jag hoppas att det blir bättre än vad jag tror, om inte annat får jag bara ta miljarder extra yoga klasser, för att överleva mentalt ;)

Igår var vi och åt på Hard rock cafe, jätte trevligt! och super god mat!

Nu ska jag nog köka lite mer kaffe och sen ta tag i städningen, en dusch hade inte suttit fel heller!
Oh well en sak i taget ;)

//Becca

Sjukdom...

jag är sjuk, förra veckan var alla andra sjuka, becca klarar sig, men självklart blir jag sjuk denna veckan när alla andra blivit friska..eller okej inte alla andra, min partner in crime lillifee är också sjuk, sherwin med..
Sista helgen på oktoberfest och vi är sjuka, det suger!! Min dirndl fick bara besöka festen en enda gång, dock för 16 timmar, så det väger väl upp iofs ;)

Just nu sitter jag och kollar på friends, älskar det, sån tur att jag har alla säsonger här!
Strax ska jag också gå över till greys anatomi, loebis lämnade alla säsonger här, värsta nice! så har dom ända fram till jul! GULD!

Nu ska jag vräka i mig glass,choklad och annat götta så jag blir frisk! :D

//Becca

RSS 2.0