---

Hej.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga. Eller vad jag ska ta mig till överhuvudtaget. Jag äger för tillfället kläderna jag bär, mina balettskor, ipoden, en trasig plånbok, en jacka, en väska och en halsduk. Det är så illa alltså. Nu kan man ju önska att jag åtminstånde bar något värdefullt på kroppen. Typ att vi spelade klädpoker och alla mina kläder satt på mig. Så är dock inte fallet.

Min o Rebeccas lägenhet är numera svart. Vårt elskåp exploderade idag och allt (jag menar ALLT, till och med det i de stängda garderoberna) är täckt av svart pulver. Förmodligen från röken då det inte var speciellt mycket som faktiskt brann. Men allt är ju förstört. Jag var i skolan och Rebecca hjälpte Maria att baka. Jag hade precis slutat när rektorn berättade för mig. Fram tills dess var allt okej, mitt största problem var att jag glömt min Iwanson-tröja i danssalen. Efteråt kändes inte det så farligt, tills jag kom på att den enda tröjan blev väldigt viktig då jag knappt hade något annat.

Nu sitter jag alltså här framför Bodils dator i samma kläder som jag svettats ganska bra i. Jag skulle ju kunna låna en handduk och duscha, men vad ska jag liksom ha på mig sen? Det känns ganska meningslöst.

Alla är dock väldigt snälla och hjälpsamma. De ska samla ihop kläder till oss. Vi älskar våra vänner på och runt om schleissen. Tack! Helt ärligt, tack för att ni bryr er och hjälper till!

/BelBec genom Bella

Loeb ger oss svar!

Loebis kan man lita på,  här har hon svarat på våra rop på hjälp:

haha!!!! de är så här att hjärnan uppfattar orgasmen och nysningen som samma sak. å efter lite research har jag även kommit fram till att gäspningar kan räknas in med å varför då undrar ni säkert: jo för att nysningar, orgasmer å gäspningar tillhör samma centra i hjärnan å kan därför inte skilja de olika sakerna åt men de ger sig i uttryck på olika sätt. Så nej man blir inte medvetlös i 10 sekunder om man får en orgasm (fast vissa kan ju svimma). Hoppas ni är nöjda med de svaret :) Kramkram

Jag är VÄLDIGT nöjd med svaret, ni med?:D TACK loebis!!
Kanske borde ha en "Fråga Loeb" en gång i veckan här på bloggen.. Mia verkar ju ligga och lura på en del kluriga frågor;)

På tal om Mia så läste jag att hon hade fått FF(Förhållande Fetma) det lät obehagligt tycker jag..kommer det med alla förhållanden tro? (Loeb kanske har svaret<3)

Idag fick jag paket från min mamma med marabou choklad och djungelvrål!! åh vad min mamma alltid vet vad jag behöver!<3

Min bästaste Cicci fick jag ett litet kort av med, hon är väl helt enkelt bara underbar! blev rörd, kom några tårar, det var så gulligt! Så nu vill jag väl mest ha cicci här o krama henne!

För tillfället är jag lite småsjuk, så jag proppar i mig allt godis jag kan hitta, så istället för FF har jag väl DÄSHSOMF (Det Är Så Himla Synd Om Mig Fetma)

//Becca:)

Det är så vi gör det

Ingen biljett har hittats. Det hade jag ju iofs inte räknat med, vem betalar halv två på natten om inte ens jag gör det? Det är bara att betala och om jag ska vara helt ärlig känns det inte förfärligt. Jag accepterar läget. Jag hade trots allt väldigt kul den kvällen. Moffathalle, bra ställe det. Robyn kommer tydligen dit i Mars så förmodligen är vi där och ser lite svenskt lagom till min födelsedag.

Igår var vi ute några stycken och åt på Café Schwabing. Tanja blev äldre och ett guldhjärta rikare. Jag blev mätt, glad och trött.

Idag ska jag tvätta, som varje onsdag. Mörkt, som varje onsdag.

/Bella

Sökes: U-bahn biljett

Isabel söker en U-bahn biljett från i lördagsnatt, stämplad strax innan 01:20, einstiegen: Isartor eller Marienplatz..

Ni förstår i lördagsnatt strax efter 01:20 ringde Isabel mig, jag hade lagt mig, var hemma i lördagskväll, pallade bara inte att gå ut helt enkelt, men iaf! Då ringer Isabel och väcker mig, skit arg är hon för att hon åkt på böter, hon plankade på U-bahn(tyskarnas tunnelbana) och självklart kom det en kontrollant, hon "hittade inte" sin biljett, och fick ju därför såklart böter, men hon får gärna ta med sin biljett om hon hittar den och visa den när hon ska betala sina böter, så hon slipper betala:)
Jag tycker lite synd om Bella, hon brukar inte planka annars, de flesta här nere plankar..jag själv feg-plankar, jag köper en biljett som jag inte stämplar så att jag kan åka några ggr på den och sen när kontrollanen kommer så "förstår jag inte att man ska stämpla den" och så är jag svensk:) Jag vet att det är dåligt, imon ska jag köpa ett vecko-kort, jag lovar:)

För övrigt undrar jag när tyskland har tänkt bli en del av världen??? Jag har under den här helgen insett att tyskland vägrar vara en del av resten av världen, det finns en massa biografer här, jag och lilli var inne på en jätte stor biograf med flera våningar och med 14 eller 16 salonger(i borås finns det 5..) och inte en enda film visades i orginal version, alla filmer var dubbade till tyska.. Det finns alltså endast en biograf i hela München som visar filmer i deras orginal version.. det är jävligt störande tycker jag personligen..speciellt när de visar max 5 föreställningar om dagen, sammanlagt! gaah!

vilken orgasm-storm det blev på bloggen igår efter att loeb lärt oss alla att hjärnan inte kan skilja på en nysning och en orgasm och att man blir medvetslös när man nyser(jag har förresten varit medvetslös idag).. Mia skriker efter svar på frågan: om man har en lång orgasm, typ 10 sek skriver hon, blir man medvetslös i 10 sek då?
Mia! jag vet inte, vi frågar Loeb, så..loeb! hur ligger det till egentligen? för man kan ju inte nysa i 10 sek i sträck eller? om man då har en orgasm i 10 sek undrar inte hjärnan då vad man håller på med? (jag nös igen)
Snälla Loeb hjälp oss reda ut det här nu;)

Medans Loeb tar sig en funderare(google,wikipedia kanske?) så ska jag själv lägga mig tillrätta framför Americas Best Dance Crew, Ja mina vänner, det är det nya Hills och det är BRA!

gonattkramar från München

//Becca

Märk väl

"...men jag ger det några avsnitt innan JAG bestämmer om VI gillar det eller inte:)"

Jag gillar hur Becca resonerar :P

/Bella

Fredagstankar

Fantastiskt, fick ju några kommntarer när jag skällde lite på er, ibland behöver man visa vart skåpet ska stå:) hahah
Loeb upplyste ju mig också om att: ja, man blir medvetslös när man nyser, ingen längre tid dock, men det förstod jag ju nästan själv:) Loeb upplyste även mig om att hjärnan inte kan känna skillnad på en nysning och en orgasm..det var ju..intressant tyckte jag.. bertil confirmade självklart det hela;)

Lilli o johanna skulle gå och handla idag, jag orkar inte gå med, vill bara ligga här och bli entertained av lauren,heidi,spencer o co, men no more:( Hills är slut, vad gör vi nu??? Fanns bara 4 avsnitt av The city.. har ni några tips? "I ditt ansikte" är lite kul tycker jag..fast helst vill man väl ha lite björn gustavsson kanske:)

Lilli använder ord som fjant, sprätt och stropp.. spencer är en fjant enligt lilli.. sprätt gillar jag mest, det är lite sådär gulligt,bonnigt och härligt:) stropp är kul med...men bäst är nog ändå när hon utbrister: Men! åh hur kan man vilja ha nått att göra med en fjant som honom!(spencer)

Isabel tycker det är jobbigt att hon lagrar onödig information i sin hjärna, och undrar varför hon inte kan komma ihåg något användbart, som periodiska systemet.. (?!?!?!?!)

Bertil tycker att svenska killar är handikappade, haha, jag vet inte jag, jag är nog mer fan av dom än de tyska grabbarna iaf...

jag har städat lite idag, jag är så himla duktig! ikväll ska jag på filmkväll hos LEWS, som nu bör kalla sig EWS eller?

Jag funderar på att flytta tillbaka till sverige i augusti, känns lite lockande faktiskt, men får nog tänka på det hela lite, behöver ju inte bestämma mig förrän 31 maj, så har ju lite tid kvar att fundera..

//Becca


Dags för skärpning cicci!

Nu tycker jag såhär: Det är väldigt mycket klagande hit och dit på att vi är dåliga på att uppdatera, jag skyller på att ni är dåliga på att kommentera faktiskt. lite dålig stil att skylla på oss bara tycker jag! Fast nu vill jag ju inte att vi ska bli arga på varandra så jag går med på att det är lugnt  bara ni droppar en liten kommentar ibland, så vi vet att ni vart här:)
Fast cicci, du borde skärpa dig! mer kommentarer och uppdatering av din blogg?!?! om du kommer ihåg lösenordet..eller ens adressen? det är illa nu chi chi, över en månad sen..

Jaha, vad kan jag ge er för uppdateringar... Jag och lilli är fortfarande inne på Hills, men påbörjar sista säsongen imon så vi har redan börjat tjuvkolla på the city, det har inte riktigt fångat mig än, men jag ger det några avsnitt innan jag bestämmer om vi gillar det eller inte:)
Jag har ont i ryggen, det ilar sådär gött från ryggen ner till knäna, det är inte bra, kommer alltid efter lite längre lov, tur att jag har tigerbalsam iaf!

Idag när jag skulle säga gonatt till isabel öppnade jag hennes dörr och en vägg av tigerbalsam slog emot mig, fattar inte hur hon kunde va i det, jag har vaknat upp några gånger hemma och varit lite halvhög på tigerbalsam, skum känsla..

Är det sant att man bli medvetslös när man nyser?

nu ska jag sova, försöker komma i säng i hyfsad tid så att jag orkar gå upp i hyfsad tid på dagarna, blir så konstigt när man sover till 12-13 tycker jag..

Gonatt vänner:))

//Becca

Veckan inleds med...:

Inredningen i mitt nygjorda rum är en dröm. Jag är lycklig. Det är bara mannen som fattas. Och möjligtvis en matta... Vad som dock inte är en dröm är vårt kök. Det ser ut som en mindre katastrof har skett där inne. Vi har jobbat hårt på att sopa undan spåren utan att riktigt lyckas. Men hey, vi har ju iaf gardiner där nu! (Tack Robert!) Jag ska fixa i köket. Snart.

Jag tror jag ska göra lite fint på Beccas byrå som hon inte tycker om. Om jag kommer ihåg. Så kanske hon blir glad och tycker om den lite mer.

Idag var en kort dag i skolan. Kom efter lunch. Var hos doktorn innan, de har skitbra doktorer i Tyskland och ingen väntetid. Blev ultra-ljuds-kollad och undersökt en massa. Ska bli röntgad på fredag också. Nu låter det jättehemskt men det är det inte. Inte hela tiden iaf. Hoppas han har en massa bra saker att säga nästa gång.

Jag har massa pengar i min plånbok. Becca säger att jag ska gömma dem i ett kuvert under madrassen. Jag ska nog titta lite under hennes madrass....

See ya!
/Bella

Mästersnickarn

Jag har ont i min tand igen, jävla skit tand, drar ut den själv snart ju!

I helgen var vi på IKEA, jag, bella, lilli o johanna, jag skulle ju köpa värsta lagret med marabouchoklad som skulle räcka hela våren... åt precis den sista biten nu.. fan.. och sill glömde jag köpa med..
Men en byrå fick jag däremot tag i, och korgar, jag älskar korgar! Jag ska inreda hela mitt hus i olika KORGAR när jag blir stor!:D
Efter IKEA, som vi stannade alldeles för länge på, skulle vi ut och ta en drick med några tyskar i klassen, detta slutade med att vi kom hem ungerfär kvart över sju-halv åtta imorse, när vi lämnade klubben var det fortfarande fullt drag men vi kände att sju var lite lagom att gå hem:)
Lilli ringde och väckte mig tjugo i två idag, jag hade ställt klockan på 12 men det hjälpte inte speciellt mycket..
Så idag har jag Snickrat,skruvat och pillat ihop min byrå, jag är duktig faktiskt! Mästersnickarn skulle jag nog vilja påstå att man nu kan kalla mig:) Detta byggande skedde självklart framför The Hills, vi är på säsong 3 nu och det är MYCKET spännande!
Imon kommer Lilli klockan 10 för fler avsnitt och Robert ska hjälpa oss med gardinstången i köket, trots att man ju nu faktiskt kallar mig för mästersnickarn vill jag inte borra i chezhs väggar, jag låter karln göra det jobbet:)

Nu ska jag sova, kanske ett avsnitt? jag hinner nog:) (ja, jag kollar vissa avsnitt utan Lilli, men jag är rättvis mina vänner, jag kollar på dom igen med henne och berättar bara lite av vad som har hänt:))

//Becca;)

Vuxen på låtsas

Ja, jag är vuxen på låtsas, eller vi är det, alla vi skandinavier på shleissheimer är lite vuxna på låtsas.. man ska ta hand om sig själv, ni vet hela det här med egen lägenhet, betala räkningar,laga mat, handla mat, städa, diska(förutom lee o co som har haft turen att fåtag i en lägenhet med DISKMASKIN..as..) men trots att man nu gör alla de här vuxna sakerna så känns det mer eller mindra som man är 12 år och är på kollo, nu har jag ju iofs aldrig varit på just kollo, men OM jag hde varit det så hade det lätt varit såhär, det är jag nästan säker på! Vi käkar frukost hos varandra, vi springer över med käket på tallriken, vi ropar ut till varandra genom fönstret, det är mysigt på ett sätt absolut! men känns som att allt är på låtsas...
Jag skulle väl helst inte vilja kalla mig själv för vuxen heller för den delen, hemska tanke! vuxen.. Men känns väl lite oundvikligt nu när jag faktiskt fyller 20 i år..20! herregud.. hur blev jag 20 liksom? Känns hemskt, kan ju inte vara tonåring längre nu..eller får jag det? jag kanske kan vara 19+1?:)
nä fan, en blinkning away och sen är jag 30..gott..

Nej nu ska jag diska sen ska jag laga mat(vuxen)

Jag och Lilli är förresten fortfarande besatta av Hills..jösses..när det tar slut kommer vi troligen att gå över till The City:P
Mohahaha

//Becca

Smärta

Min kropp gör ont, jag fasar för morgondagen då jag ska lyckas ta mig upp ur sängen, som är alldeles för låg för att det ska vara nyttigt! Jag fasar för morgondagen då vi har floor och för att det kommer kännas som att jag rullar på sten varje gång jag ska rulla över min stackars rumpa.. Jag fasar för morgondagen då jag faktiskt överhuvudtaget måste använda mina lår..stackars lår...
Jag ångrar bittert mitt val att arbeta under lovet istället för att hålla igång träningen... dumt gjort, mycket dumt...

Nu sitter jag här, äter lite djungelvrål, sista påsen från sverige sen är det tyskt godis som gäller, inte helt fel ska jag erkänna, finns en choklad som är supergod;) I helgen planerar jag att göra ingenting, ska bara ligga och bli av med min träningsvärk, för att sedan få nu på tisdagmorgon, seeeeeehr schööön:D

Nu ska jag nog sova, Lilli kommer vid 11 imon för att kolla The Hills, vår nya frukostunderhållning, mycket bra!:D
Webb-tv va? vilken fantastisk uppfinning!

Gonattkramar från München

//Becca

BelBec återvänder till münchen

Jag får lite panik ska jag erkänna, lilli har varit jätte duktig på att uppdatera sin blogg, vi måste nog skärpa oss lite, igen:P
Imorgon bär det av till vårt München, på ett sätt känns det väldigt skönt, på ett sätt är jag ju lite mesig och hemmakär så jag kommer ju säkert gråta en skvätt på flyget ner, stackars isabel, hon får då alltid ta hand om mig på flygen.. Men jag tycker att det är lite jobbigt det här med att åka ifrån, oftast känns det helt okej efter en dag eller två, men just när man åker så känns det som att allt är över och man aldrig mer kommer tillbaka..
Som tur är så är det ju verkligen inte så! Isabel har bokat hemresa över sportlovet, jag har lite beslutsångest och kaninte komma fram till om jag ska åka eller inte, säkert skönt att vara borta lite längre, men samtidigt blir det så himla länge om jag inte åker hem.. april, okej, är väl inte mega långt dit, men kanske lite väl långt för en mes som mig:)

Jajja, hittar jag billiga flygbiljetter så kanske jag tar mig hem ändå:) Cullberg kommer ju ändå till borås, det är häftigt!

Nu ska jag äta lite mat med min familj och sen måste jag packa..Bella är på bio ikväll, australia skulle de se:)

//Becca=)

RSS 2.0