Schweden

Yes box, till helgen bär det av till vårt kära schweden, Bella åker redan på fredag, jag själv landar på svensk mark runt halv två på lördag. Lite blandade känslor att komma hem, som vanligt, men överlag så ska det bli väldigt skönt!
För min del blir detta sista besöket innan skolan slutar i mitten av juli i sommar, vi har ett pingstlov i början av juni, men jag stannar kvar här i münchen då, loebis kommer hit och hälsar på, innan hon åker tillbaka till sverige, det blir mysigt:)

Nu blir det stenhårt den här veckan och sen är det lov då alltså:) Alltid svårt sista veckan innan lov, man har ju liksom redan mentalt ställt in sig på lov, så hjärnan är inte riktigt med..
Min hjärna har väl iofs varit på semester ett bra tag,, häromdagen bad jag lilli säga till om maten kokade över när jag gick ifrån köket, då stekte jag fisk.. ja, ibland blir man ju fundersam..

Nu är det väl sovdags, har lite problem att somna på kvällarna, är liksom full rulle i huvudet och så ska man bara lägga sig ner och sova.. går inte bra alls, inte hjälper det att jag och lilli delar rum, och säng, vi ligger ju och tjötar in på småtimmarna med, men det är rätt mysigt det med:)

gonatt vänner:)

//Becca

Morron

Idag är det söndag. Jag vaknade för ett bra tag sedan och Fia vaknade nyss. Men det är lugnt för det är sista dagen det sker. På tisdag flyttar jag. Eventuellt onsdag om jag inte hinner på tisdag. Fia flyttar så fort de ringer och säger att de har en nyckel till henne. Hon tycker att vi ska packa idag. Jag kanske packar litegrann. Hur som helst kommer jag ha ett nytt rum att bo i om tre dagar. Eller två. Nice nice. Vem hjälper mig flytta? Hehe ;)
Sen åker jag till Sverige på fredag. Härligt. Vila lite.
När jag kommer tillbaka efter lovet ska jag boka thaimassage. Och så ska jag åka till Ikea och pimpa mitt rum.
Over and out

Redogörelse för helgen

Helgen har varit bra. Trots en del sjukdom i lägenheten så har den varit skön!
Lilli och jag hyrde film i fredags, det var nice, skönt att se filmer med bra kvalitet för en gångs skull!
Jag,Bodil och Wilma var ute på långpromenad med picknick(picnic?) vi åt chokladmuffins,mackor och jordgubbar och drack apfelshorle, mycket gott och mysigt:)
Var på Bio igårkväll med, Slumdog Millionaire, var skit bra! Den är verkligen värd att se!
Idag har jag varit ute och gått och sen vart på Subway för första gången med kathi och kathrin, det var mys:)

Där fick ni en snabb redogörelse av min helg, mindre intressant kanske..
Imorgon hoppas jag på att vara helt återställd efter veckans bihålinflammation, men frågan är, känner mig inte rktigt hundra, så får väl se om jag orkar dansa eller om jag kanske väntar en dag till..jag lär ju dansa;) får panik av att inte röra mig på en hel vecka! usch!

Nej nu ska jag lägga mig och läsa, läser för tillfället "danslärarens återkomst" av Henning Mankell, rekommenderas;)

Gonattkramar från München

//Becca

Gissa låten: "En helt ny värld..."

Den här helgen har varit bra. I fredags var jag och käkade på Kopfeck med några i klassen. Det var mysigt och maten (nästan alla tog vegetarisk hamburgare) var jättegod. Rekomenderar verkligen stället. När jag kom hem dröjde det inte länge innan jag och Fia somnade, vi var så trötta. Det känns som vi la oss jättetidigt men så kanske inte riktigt var fallet.
Tidigare på fredagen var jag hos osteopaten. Där var också min yogalärare som informerade mig om att jag numera inte får sträcka på benen tills jag slutar få ont. Hur jag ska fixa det här imån vet jag inte, det återstår att se. Eftersom jag tagit cykeln till skolan och osteopaten fick jag cykla hem en helt ny väg. Det var mysigt i det fina vädret och jag fick se en massa nytt. Förstår precis vad Lizzie menar med stockholmssirupum eller vad hon nu kallade det. Jag hade dock ingen aning om vilken väg hem som var den bästa så jag cyklade hela vägen hem på känsla. Det gick finfint.
På lördagen stack Fia och jag till dansbutiken där vi båda köpte samma balettdräkt som femton pers i klassen redan har. Sen åkte vi vidare till Olympia EinkaufZentrum där Tanja mötte upp oss. Där käkade vi pizza jättelänge och kollade parfymer. På kvällen gick Becca, Lilli, Johanna och jag och såg Slumdog Millionare på Cinema och idag har det varit våffelbak hos mig o Fia.
Det är vår och då ska man göra massa nytt i sin nya fina svarta vårjacka.

Om en vecka och tre dagar flyttar jag och om en vecka och fem dagar är jag i Sverige igen. Stressiga dagar detdär. Men jag bara väntar.

Heartless

Imorse när jag vaknade till lite,av att Bodil håller wilma över mig och säger, men wilma ser du inte hnne? Nej, hon såg inte och det var väl bäst så tyckte jag! Så jag svor lite och fick ut dom båda två. Iaf när jag då vaknade till lite kändes det helt meningslöst att gå upp, är fortfarande sjuk så ska inte till skolan, ska liksom inte göra någonting idag, det är drygt. Snöar gör det här också, eller inte jätte mycket men det dalar ner någera snöflingor lite då och då, alltså ännu en anledning att inte gå upp.. Sedan väcker Lilli mig, är min tur att köpa kaffe idag, hade jag ju helt glömt så det blev snabb-kaffe, jävligt dåligt av mig. Så efter kaffe-missen så bestämde jag mig för att gå upp.
Fick för mig att koka ägg, gjorde en Lilli och glömde helt av det, så det stutsar väl nu antar jag..
Nu ska jag försöka ta mig och handla sen blir det väl ännu en film, förslag? vi har lite slut på ideér här nere.
För övrigt så är vi sjuka allihop i hela lägenheten idag, också drygt men trevligt med lite sällskap:)

Imorgon ska vi på bio, Slumdog millionär(som den heter på tyska hö hö hö;) den ska vara rätt bra, 8 oscar och 4 golden globe, men vi får väl se:)

Nu tar jag tag i mig själv idag med:)

//Becca

Stackars Becca

Jag är sjuk, jag är sjuk och bitter over det hela! Det är jävligt synd om mig! Bara så ni vet!
Jag är alltid sjuk, jag är trött på att ALLTID vara sjuk, men vad gör jag åt det? Ingenting? Vad kan jag göra? tja, ingenting, för det är inget fel på mig HA! right.. men enligt läkaren så är jag bara en sån som blir sjuk lätt..nice..
Så, att lägga till på min lilla sjuk-lista den här gången är då alltså inflammation i bihålorna, infektion i halsen som var på väg ned mot lungorna, om några dagar hade jag fått lunginflammation om jag inte gått till läkaren..jaha.. Så nu är det dansförbud i en vecka, inte cykla, inte springa(som om jag skulle få för mig det??) tja, helt enkelt inte ta ut mig på något sätt..

Lilli är också hemma och är sjuk, trevligt med lite sällskap iaf!

Nu ska vi kolla The City och vräka i oss godis!

//Becca

20

Jo, jag lever. Har fyllt år en massa och det har varit väldigt trevligt på många sätt. Vi fikade på chokladcafét på onsdagen, åt middag på MultiKulti i fredags och så var det Marias 25-års-fest på lördagen. Jag shoppade en massa i lördags. Mitt bankkort krånglade en massa och hela dagen krånglade en massa men nu har jag iaf en ny jacka! En svart kappa. Typ trench. Festen var kul. Tjejerna var jättesöta och jag hade väldigt kul. Det regnade på vägen hem men jag och Therese tog oss tappert hem ändå. Det var ju inte så långt. Strax efter kom Fia hem så vi kunde gå och lägga oss samtidigt.

Ja, jag bor ju med Fia, Edith och Puk numera. Jag och Fia delar rum. Det går väldigt bra och vi bjuder varandra på mat :P Om två veckor och tre dagar flyttar jag igen. Till veganerna. Igår upplyste jag den ena veganen om att jag förbereder min diet inför min inflyttning. Hon påstod att jag fått fel bild av dem och att de faktiskt äter pizza, godis, kakor och choklad också. Då andades jag ut lite. (Bara lite.)
Men om jag ska var ärlig så har jag faktiskt börjat äta nyttigare. Mindre kött, mer morötter och broccoli och till och med 2 inköpta kiwis varav en slängd då den var stenhård. Men det går framåt!

Soffan var här för en stund sedan och vi tragglade oss sakta men säkert igenom tyskaläxan. Och så var ännu en vecka gjord. Sehr gut!


Isabel

Ja, alltså, hon lever, det kan jag helt klart intyga, ni behöver nte oroa er! Hon fyllde 20 i onsdags, då var jag och lilli uppe och sjöng för henne halv 7 på morgonen! det ni;)
Men iaf, ja hon lever, trots att hon inte visat minsta lilla livstecknet på bloggen på ett tag, så är det lugnt;)
Jag bor på första våning i huset nu och Isabel för tillfället på andra. Jag har försökt få henne att uppdatera bloggen, men icke, så nu skriver jag här istället.. bloggen undrar vart du är bella?  och jag börjar känna mig väldigt tjötig ;)

//Becca

Ännu en helg:)

Yes vilken helg vi har haft här nere i München!
I fredags efter skolan laddade vi om och klädde oss för party, sedan bar det va till enchiladas för en drink( Happy hour EFTER kl. 23) det gillar vi fattiga studenter:) Efter enchiladas åkte vi vidare till Kultfabrik( 5 euro för 18 klubbar) det var riktigt kul;)
I lördags var det dags för roadtrip till IKEA, Ida hade lånat bil ab en jobbarkompis så vi gav oss ut på vägarna i München, lite läskigt var det allt, men Ida hade stenkoll, var väl tur med tanke på att vi andra kanske inte var piggast efter att ha kommit hem 7 på lördagsmorgon.
I söndags var det städdag här hemma, storstädning av lägenheten och fix av rummet, blev mycket bra resultat:)
Jag och Bodan var ute och gick sen, i 2,5 timma var vi i engelska parken med Wilma, det var nice:)

På Onsdag fyller Isabel 20 år, kom ihåg det hörrni;)

//Becca

Helg

Idag har BelBec delat på sig, känns lite konstigt, men det kommer nog  gå bra, för tillfället bor vi ju bara på varsin våning i huset:)
Imon ska jag och lilli till hyresvärden, vi ska skriva kontrakt (vi ska dela rum i fortsättningen), vi ska även försöka tigga till oss en garderob, fr väl se hur det går!

Igår kom jag hem till münchen, så på kvällen åt jag mat och drack vin med lilli, juhaa och hennes mor och syster framför melodifestivalen(ännu en gång, WEBB-TV va?<3) vi hade mycket trevligt då kvällen fortsatte med schlagerspel, jag vann inte..så mycket kan jag erkänna.. men de andra hade faktiskt spelat det innan!
Isabel joinade oss senare under kvällen då hon landat:)

Imorse gjorde vi en horribel upptäckt bredvid sängen..en liten bajskorv.. jag tyckte att det luktade illa men kunde inte riktigt hitta källan, förstod ju rätt snabbt att den skyldige var bodils kära vovve wilma, som också bor här i lägenheten..wilma lever upp till sitt smeknamn:skithund.

Trots sitt uppförande fick wilma följa med mig och lilli på långpromenad i englischer garten, har haft jätte härligt väder här idag! Vi gick och åt glass på självaste Häagen-Dasz! det ni?! det var hur gott som helst! OCH vi kunde sitta utomhus:))

Nu ska vi väl ta ut wilma en sväng till, vill ju helst inte göra en ny horribel upptäckt imorgon igen!

Kramkram

//Becca


RSS 2.0