Oktoberfest Och Loeb på besök!

I helgen var vi på Oktoberfest! Vi drog på oss dirdndlarna, ställde klockan på 06.15 och gav oss ut i trängseln efter.. ja, ÖL! ;)
Vi stod i kö till ett tält i 1,5 timme (samma tält bella redan tagit sig in i) sedan började vakterna knuffa på oss, då fick vi ju snällt gå därifrån, då gick vi till Hofbräu-tältet, ölen var inte speciellt god, men vi fick allt i oss några stycken ändå ;)
Och kul hade vi! ca 16 timmar spenderade vi på Wiesn(festområdet), de två sista var dock på sjukhus, då loebs sko "blev stulen", egentligen tappade hon den, så gick hon runt barfota i tältet, inget att rekommendera! Det slutade alltså med ambulansfärd och fyra stygn i foten! Men hon vart lika glad för det ;)
Hade jätte kul loebis, tack för att du kom! :D

Här får ni andra lite bilder från i lördags! enjoy! =))





//Becca

Oktoberhelg

I fredags natt sov jag hos Edith. Hon bor tre minuters promenad ifrån Wiesn där Oktoberfest hålls. Klockan fem i sex ringde min väckarklocka och klockan sju ungefär var vi där. Med frukost från nått bäckerei och blöt jakt efter bankomat som tar Visa är vi en halvtimme senare inne i Hackertältet som några av de första att släppas in. Vad som sker i tältet stannar i tältet lovade jag Linda så jag ska inte säga så mycket mer än att det är en dålig idé att cykla hem från Oktoberfest. Och för guds skull; köp brända mandlar innan du går in i tältet! Helst flera paket.

Idag har jag bakat knäckebröd. Har man misslyckats om de inte blivit knäckiga?
Jag har också lyckats täcka hela köksgolvet med glas.

Men jag är glad för det!

/Bella

I väntans tider...

Nu sitter jag här och väntar på loeb! Hon är i stan med lillis vänner som också är här på besök, de åkte medans vi var i skolan och är inte tillbaka än, lost in munich? Hoppas jag inte ;)

Ikväll ska vi gå och käka pizza och bara ta det lugnt, vi ska ju upp tidigt imon!
Imon bär det va till oktoberfest, äntligen! Då ska dirndl på och mass ska drickas, whooohoo :D

Nu ska jag se om jag kan få kontakt med loeb, så vi kan gå och handla, jag vill ha choklad!!




Hoppas på att årets oktoberfest är lika bra som förra året! ;)

// Becca

Lugnet före stormen

Här sitter jag i mitt nystädade rum, faktiskt i vår nystädade lägenhet, och inväntar invasionen ;)
Imon kommer loebis ner och hälsar på, Lilli får två vänner på besök, fullt hus! Men det är alltid trevligt!
Ska bli så mysigt att få hit Loeb!! Och på Lördag ska vi, som alla andra människor invardera Oktoberfest, wohhooo! Ska gå dit kl 8 på morgonen, får att ställa oss i kö till ett tält, Isabel säger att dte är för sent, det hoppas jag inte! Till och med jag tycker att det känns lite konstigt att gå upp halv sju för att gå och.. ja, dricka öl^^ Men ska det vara tyskt så ska det!

I Måndags vcar jag och bella förresten på en indisk restaurang, en första för mig och måste säga att det var riktigt gött, liiite starkt kanske, men GÖTT! På måndagar har de Ladies Nights, Gå två betala för en, DET mina vänner, gillar vi!

Nu ska jag se om jag kan ta tag i mina ögonbryn kanske ;)

//Becca

It's ON!



Oktoberfest är igång!
Igår var vi på brunch i skolan, mycket trevligt, faktiskt! På vägen hem tog vi en tur förbi oktoberfest, kollade av det hela lite och man kan ju lugnt säga att det är igång! München kryllar nu av folk, jag vågar mig knappt ner i u-bahn under dessa två veckor! Vart man än kollar ser man män i läderhosen och kvinnor i dirndl, trevligt värre, känns som man är på en 2 veckors lång maskerad, inte helt fel! På torsdag kommer loeb, och på lördag dammar vi av våra dirndlar och beger oss mot Oktoberfest! wohoo :D



//Becca


Trötter

Jag är fett trött i kroppen, nu i tvåan har vi max fyra klasser per dag, utom torsdagar, då är det lite mer, men det är kortare pauser och hårdare klasser så man blir ändå tröttare än ettan, men det är på nått sätt skönt för nu är liksom kroppen och huvudet lika trötta, på ett sätt är det ju tråkigt för nu har man inte ens 50 procent chans att ta tag i sig själv på eftermiddagarna ;)

I helgen är det brunch på skolan, jag pallar egentligen inte, massa sånna där sällskapslekar och skit, njae, men jag måste gå för i år är det vår klass som ska arrangera det..... Det positiva är ju gratis mat :P och att katharina kommer dit med hela sin dansbutik, så att vi kan shoppa loss! som om jag skulle ha råd med det^^ Men en dräkt eller två ska jag nog allt unna mig, börjar bli riktigt dåligt med träningskläder för Pettersson nu...

Nu ska jag försöka pallra mig till netto, men först ska jag försöka övertala lillifee att gå med mig ;)

//Becca

Cleaning lady

Jupp, that's me.. eller ja, det är ju iofs bella med ;) Ni förstår jag och isabel vi städar skolan, jag städar salarna på morgonen och isabel städar(lite allt möjligt..?) på eftermiddagen, gött med lite extra jobb sådär ;)

Det var min första dag som tvåa igår, spännande, det var sjuuuuukt mycket roligare än att gå i ettan, massa dans och inte bara massa tråkig teknik, välbehövlig ja, men oooo så tråkigt det blir i längden...

MIdag var ju då min första dag som städkvinna och jag måste säga att det gick bra, trots att jag var på skolan 7 imorse, så var det inte alls lika hemskt som jag tänkt mig! inte städandet då utan att åka till skolan så tidigt, men dte gick bara fint, får se hur det går imon bara ;)

Känner i hela kroppen att skolan börjat, jösses vilken träningsvärk, skönt på samma sätt som man bara vill lägga sig ner och vänta tills den går över, men det går inte imon kör vi igång igen :D juhhu!

//Becca


Min första dag som trea

...var awesome! (Bara det att jag inte dog säger väl det mesta ;)

Och jag rullar faktiskt himla bra.

Det var allt.

/Bella

Alperna :)

Jo jo mina vänner, igår spenderade jag dagen i Österrike i Alperna, med min münchen familj, det var härligt! Vi åkte lift, vi vandrade och så åkte vi nån bob-liknande sak nedför sista biten, mycket kul ;)
Vi besökte också två olika byar på vägen tillbaka, en för glass och en för mat, vilket bestod av den helt seriöst STÖRSTA schnitzel jag någonsin sett! Det är ju inet möjligt att  någon kan äta upp den eller?! Anyway, gott var det! =)
Idag är sista dagen innan skolan, ska strax iväg och springa, önskar bara jag hade tvättat igår iställer för att vänta till idag, har ju sprungit slut på byxor :P men okej, jag överlever väl!

Här får ni lite bilder från gårdagen =))




//Becca =))

God dag München!

Det är så himla roligt att träffa alla igen. Jag tycker om mina München-vänner! :D iii
Men jag hade det bra i Sverige o jag saknar de jag tycker om där med :(
Man kan väl inte få allt I guess...

På tisdag börjar jag trean. Man känner sig faktiskt ganska mycket vuxnare än vad man gjorde innan på något sätt. Speciellt när man sitter och brunchar med tjejerna och alla berättar om sina vi-kilar-ännu-stadigare-nu-än-innan-förhållanden. Och jag tycker om mitt rum. :) Och imån ska vi storstäda lägenheten. Den ska bli som vi vill ha den igen. Inte som polackerna vill ha den. Och allt bara händer.

/Bella :D

Back on track

ja, halvt iaf!
Nu är jag ju tillbaka i München, och det känns så himla härligt! Kändes som att komma hem igen, underbart!
Vad har jag då gjort sen jag kom tillbaka....
jag har fikat,
jag har vart ute och joggat,
jag har vart i stan, 
jag har(en dag iaf) lyckats sova längre än 10.00, idag gick det iofs inte alls, vaknade 9.47, jobbigt ;)
jag har druckit vin i goda vänners sällskap :)
Men bäst av allt är att jag har haft LOV :D

Idag ska jag till stan och fika med sherw, aroma café <3
Sherw har sovit hos mig nu sen jag kom tillbaka, hon tycker att det är ensamt utan simon i huset, mig gör det ingenting då lillifee fortfarande inte är zu hause, men på Lördag kommer Lillifee och Isabel ner, det ser jag fram emot :D

Nu ska jag göra lite frulle :)

Ska försöka ladda upp minst en bild varje inlägg, det blir ju faktiskt lite roligare då!

Det jag verkligen saknar efter en sommar i Sverige, det är svenska sommarkvällar vid havet, åh ljuva hav <3



//Becca

RSS 2.0