Marabou

I münchen finns det ju faktiskt en möjlighet att få tag på marabou choklad,den möjligheten heter Karstadt och är ett köpcenter som vi älskar, bara för maraboun!
Men nu när jag ligger här i min säng i Svrige och mitt kära Borås inser jag att det är stor skillnad på maraboun jag köper här i Borås och maraboun jag köper på Karstadt i münchen, den är oh-så mycket godare i Schweden...

Idag är jag lite trött, lite bitter och bara allmänt ointresserad av omvärlden, har varit på middag hos mormor, det var mysigt, men nu vill jag bara ligga i min säng o slökolla på svensk dålig tv, tror att det är nån av Bring it on filmerna på 3an just nu, sweet ;)

//Becca


Lov!

Åh åh härliga lov!
Eller ja, lov och lov, har jobbat nu måndag och tisdag och ska även imorgonbitti infinna mig på city centrum kl 06.00, phu.. skönt att jag är ledig på torsdag!

Nu är jag helt slut, så ska nog lägga mig och sova!

Kanske kolla på Cougar Town.. eller njae, det verkar inte superbra..

Gonatt vänner!


//Becca

3 lektioner kvar...

Idag är det torsdag, äntligen, imorgon är det fredag, 3 lektioner kvar i skolan sen mina kära vänner får jag gå på lov! Gud det ska bli helt underbart, jag vet att mycket beror på att jag ställt in mig på lov, men jag kan knappt vänta, de här två veckorna har bara gått så himla långsamt! Speciellt den här veckan, den har verkligen varit låååååång!! Men imon, mahhaaa imon ska jag njuta av kaffe efter skolan, sen ska vi ut på party för att fira LOV och så är lillis bästis Pillan här och hälsar på, eller alltså hon kommer imorgon :)
På lördag åker jag och bella hem, 19.35 lyfter vi från tysk mark och 21.25 landar vi på svensk mark, åh vad underbart! Senast jag nuddade svensk mark var 2a januari, så nu är det verkligen dags!

Nu hade jag tänkt städa iordning och fixa lite, men jag orkar bara inte, kanske borde lägga mig och sova istället, det lockar 100 ggr mer..

Gonatt vänner!

//Becca

Cheerios

Igår spenderade jag hela dagen liggandes i min säng och tittade Cheerleading SM, live på web-tv, åh det var så kul, nu är jag helt inne i min egna lilla cheervärld :D underbart!

Imorse tittade solen fram, efter  hundra år av mulet o regn här i münchen fick jag stora hopp om att detta skulle bli en sån där härlig dag osm avslutades med goda vänner och kaffe i parken, but no, så varmt var det inte, jag hoppas dock på att solen var en liten teaser på vad som komma skall, för nu är jag trött på sverige-väder i münchen, speciellt när jag hör att det är münchen-väder i sverige...

På lördag bär det av till schweden, så okej, münchen-vädret kan få vara kvar i sverige ett tag till då, så länge jag är hemma iaf..

Gud vad det känns härligt med 4 skoldagar kvar, känns tyvärr som en evighet, men hoppas på att det hela ska gå snabbt o smärtfritt!

Nu borde jag absolut ta mig en dusch, för både min och andras(läs lillis) skull ;)

//Becca

Det där med att tänka positivt

Min mor och hennes kompis har varit här nästan hela veckan. Det var nice. Igår var vi på Viktualienmarkt och jag köpte färsk tortellini och bio-parmesan. Och bruschetta-mix. ASnice! Lite dyrt. Och hur ska jag kunna äta upp allt?

Idag har jag skrivit ner mitt horoskop för kommande vecka. Idag har jag bestämt följande för denna dag:

Söndag - Det blir en glad dag. Du finner mycket energi och något löser sig självt.

Det är bra att kunna bestämma saker själv ibland. På torsdag kommer någon vara snäll mot mig :) Sådeså!

/Bella

Mat-koma

Jag ligger som en strandad val i min säng, med datorn i knät, läckert va ;)
Fy för satan, som mina söta danska vänner skulle sagt, vad jag har ätit alldeles för mycket och alldeles för snabbt! Jag tror jag ligger kvar här en stund!

Igår visade jag upp mit solo för läraren, gick bra!
Idag hade vi drama-prüfung, gick bra!

Känns så gött att saker bara betas av en efter en och snart är det ju lov! Åh vad härligt med 3 veckors lov! de andra har 2, jag har 3, för jag är speciell, INTE, haha, jag stannar en vecka längre för jag vill vara hemma på min käre brors student, det blir kul :)

Nu är det hejdunderåska här, så ska nog ta o luta mig tillbaka och lyssna på regnet!

11 Dagar till Sverige idag, NICE!

//Becca

...and we're back!

wtf! pissvecka!! Så får man inte skriva, anyways..
Om måndag var illa är onsdag KASS, härligt...

Imorgon har ja pedagogik-prüfung, tror jag skrev det sist med, kul för er.. det är nog det enda jag gör i skolan imon.. ska bara hitta nån bra låt till...

Idag har jag funderat på mitt solo, lyssnat på olika låtar gungat i takt till musiken o.s.v, tur att jag har nella som coachar mig över facebook, hon är allt guldvärd den där nellbus <3
Tyvärr känner jag mig inte mer förberedd för ett solo för det...

Nu sitter jag, som vanligt när jag skriver, och dricker kaffe, det är ju tur att kaffe finns!

Åh idag är det bara 17 dagar kvar till jag åker hem! 12 skoldagar kvar! wiihouu!


För att avsluta inlägget lite glatt så fyller min kära mor år idag!
så Grattis mamma <3

//Becca

Bättre :)

Ja, idag var en bättre dag, som tur var! Inte bra, men bättre än igår!

Nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe, det är gött! Sitter ocg funderar på om jag kanske skulle ta tag i mig själv och börja fundera på allvar på mitt solo eller om jag ska göra som jag brukar, förtränga det hela ;) Det känns bara så himla jobbigt, jag vet inte vad jag vill göra, vet inte hur det ska vara och jag vet inte vad jag ska ha för musik, det är ju löjligt, solot ska liksom vara 1 minut, vilket är ingenting, men åh vad mycket jobb det innebär, drygt...

Har pedagogik-prüfung på torsdag, ska bli skönt att få det gjort, äntligen!

Sen funderar jag på om jag borde städa, det var kanske liiite för länge sen nu :P plocka in tvätten iallafall kanske, nej, eller så sitter jag bara kvar här och tittar på friends :D

En dusch skulle väl kanske inte skada... Det får det bli ;)

//Becca


Bad Day

Dagen började ganska bra, vaknade och var inte, som vanliga måndagar, speciellt trött utan faktiskt hyfsat pigg.
Men sen gick det rakt ner, hela dagen har endast arbetat sig neråt, fy fan, det är väl synd att säga att det har varit den sämsta dagen i hela mitt liv, men den ska absolut räknas till en av de värre, den har liksom gått emot mig mer och mer, kan den inte bara ta slut? Som tur är så är ju klockan strax åtta så det är ju inte så långt kvar, tack gode gud för det!

Jag ska snart gå ut och gå av mig dagen, just för tillfället har vi mulet o regningt i münchen, det gör mig inget, perfekt promenadväder.

jag hoppas på en bättre dag imorgon, men efter en dag som den här kan det väl endast gå uppåt?

Om mindre än tre veckor åker jag hem till Sverige, till Borås, det blir skönt, skönt med lite miljöombyte, skönt att komma ifrån skolan och allt, trots att vi ganska nyss haft en veckas lov känner jag mig inte ett dugg utvilad och kan knappt vänta till vi får lov igen!

Jag är lite trött på allt, allt är likadant hela tiden och inget går som jag vill att det ska gå, bagateller för vissa, sjukt irriterande för mig ;)

Ser fram emot en prommenad i regnet och sen duscha och sova, ladda batterierna, 15 dagar kvar i skolan, eller blir det 14 kanske, tror vi är lediga nästa torsdag, phu 14 dagar i skolan, det  SKA gå! PEPP PEPP PEPP!

//Becca



Latest

Idag tänkte jag att jag skulle uppdatera er om allt och ingenting. Troligen mer åt ingenting alltså ;)

Imorgon startar andra skolveckan efter lovet och jösses vad jag behöver lov igen! Som tur är får vi lov igen 21a maj, så den 22a maj kommer jag hem, ska vara hemma i 3 hela veckor!
När jag åker hem nu har jag varit ur landet i över 5 månader.. det känns lite konstigt faktiskt. Så ser verkligen fram emot att åka hem!
Jag behöver en paus från skolan, tyskland och all press känner jag.. puhaa som danskarna skulle sagt ;)

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting!

//Becca

RSS 2.0