Bara Söndag

Söndag morgon... Oftast brukar jag njuta ganska mycket av söndags mornar, speciellt de lördagarna jag inte vart ute och svängt mina lurviga, men idag vette fasen.
Egentligen är det väl inget fel, käns bara som att jag sovit för mycket men ändå inte fått nån sömn alls, skum känsla och den gör mig på kass humör, great ;)

Jag har ju då varit i förkyld i veckan och eftersom jag har planer på att vara frisk imorgon och kunna dansa helt så har jag haft en ganska lugn helg, väldigt skönt faktiskt, speciellt efter lovet...
I fredags var jag,sherw,amalie,helena och lilli på ett café/bar och drack kaffe och åt glass och kakor, mycigt att komma ut lite fast ändå inte party liksom :)
Igår var vädret helt underbart, jag och helena gick till glasscafét på hörnet, köpte massa glass och gick och satte oss i parken och solade,åt glass och pratade, så himla gött!
Det är nästan vår här nu skulle jag vilja påstå, får bara hoppas på att det håller i sig, så det inte blir vinter, tror inte jag klarar ännu en vinter!!

Nu ska jag väl försöka göra lite av den här dagen, om inet annat planerar jag att ringa sanna och höra lite detaljer om hennes grova blogginlägg :D

Ha en skön dag vänner:)

//Becca


whooop whoooop

Jahap, vi har haft lov nu, därför vi varit totalt frånvarande och vi ber om ursäkt för detta :)
Isabel har hållit till i schweden och snökaoset och jag har hållit mig här nere i münchen där det går med stora steg mot vår, hahah det ni! Idag har vi +10 och sol!
Fast ja, egentligen kaxar jag lite här i onödan eftersom jag ligger nerbäddad i sängen med feber och förkylning, och tack gode gud sex and the city! Men så ja, nej, jag ska väl egentligen inte kaxa eftersom jag inte orkar röra mig utanför dörren idag.

Härligt att min kära lärare kommer att mörda mig, då hon har dubbelklass och ska avsluta stycket idag, vilket då betyder att hon kommer vara asförbannad att jag inte är där, MEN hade jag gått dit i min snygga feber och förkylning hade hon blivit lika förbannad och troligen skickat hem mig, så som ni ser mina vänner är det bara att stålsätta sig för en total no win situation, grattis till mig där.. fuck. skönt att vi haft en veckas lov så jag hunnit bygga upp min mentala vägg mot henne pyttelite iaf! Och sen hoppas jag att hon bara ignorerar mig imon istället, om jag är helt frisk då vill säga... Men det hoppas vi väl på?! :D

Nu ska jag nog dricka lite mer te och slänga på nästa avsnitt av SATC!!<3

//Becca


Söndag

Ja, förändring har ju inte direkt varit min starka sida heller, men fullkornspasta? det som är så gott.. förstår jag inte!
Nu har vi lov, ett efterlängtat lov, jag ska spendera veckan i münchen, bella åkte hem till borås imorse, så henne kan ni ev. springa på där hemma, men jag stannar här. Ingen bra anledning egentligen, jag känner inte att jag vill åka hem, så då gör jag det inte :)
Men att bara stanna här känns lagom kul, alltså jag vet inte, jag är bara så uttråkad, eller rastlös, eller någon sorts blandning kanske? Det är drygt, det händer ingenting, allt är liksom bara platt typ.. Så nu väntar jag på att det ska hända lite roliga saker, och jag behöver inte vänta länge, för på onsdag landar juhaa här nere i münchen, det blir NICE!

Idag är jag på dåligt humör, ingen speciell anledning, började igår och har fortsatt idag, ska nog äta lite choklad sen, anar att det blir bättre då :)

Justdet! Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag vänner!! =))

//Becca

Det var ju det här med förändring...

En gång i tiden var jag väldigt mycket emot det här med fullkorn. Vad är grejen liksom? Och fullkornskanelbullar? Vad är då vitsen med kanelbullar? Ärligt talat?
Sen fattade jag faktiskt grejen med fullkorn och köpte mig ett paket fullkornsmakaroner. Här skulle man ju bli nyttig och köpa vettig mat.
Jomenvisst. Äckligt, det är vad det är. Äckligt med fullkornsmakaroner. Jag ska inte säga att all fullkorn är äckligt men makaroner, nej tack. Jag inser nu varför jag dissade det.

Men om du nu faktiskt vill vara nyttig kan jag rekomendera pumpafrön, vitlök, linfrön, sesamfröm, quinoa, avocado, ingefära och solrosfrön. Och ja, socker är faktiskt inte så nyttigt. Och alla kolhydrater omvandlas till socker. Även fullkornsmakaroner. Som smakar bajs.

Men, here we go, man ska ju inte slänga mat... Jag välkomnar träsmaken med glädje.  Vem vet, man kanske vänjer sig.

/Bella

Lycklig

Ja, jag är så lycklig!
Jag är lycklig över det jag gör och vart jag är och vem jag är! Jag är bara så nöjd med mitt liv just nu!

Idag skolkade jag från flooren, ja, okej, det var väl kanske inte speciellt bra men jag kände att just idag behövde jag det! Och det var så skönt, promenerade hem med gwen stefani på högsta volym i ipoden och bara njöt av allt!
Nu sitter jag här och äter supergod mat med massa sallad och dricker apfelshorle.

Jag ska spendera eftermiddagen med kaffe, melissa horn och 4e twilight boken, och vet nì? just nu känns det som att det inte kan bli mycket bättre!

//Becca

where we're going we don't need no breaks..

Jag lyssnar på Rihannas Rated R album, det är bra!!!


Det har varit en konstigt vecka, fick en spark i huvudet och en lindrig hjärnskakning på det, inte så party, speceillt inte nu i repetitionstider, men det var ju inte så mycket att göra åt, tyvärr kan man ju inte vrida tillbaka tiden.. Det har varit en jobbig vecka, mentalt med, men jag hoppas det är bättre imon!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, det är segt att göra gratäng, det tar hundra år, varje gång jag gör det kommer jag på varför jag inte gör det oftare, MEN det ser iaf väldigt gott ut från utsidan av ungnen:)

Mitt spotify fungerar men krånglar fortfarande, what's up with that?! varför kan inte bara tekniken fungera som den ska? har tillräckligt att tänka på utan den..

Imorgon ska jag till stan och köpa nya skor, mina är trasiga, har varit det alltför länge...

Idag fyller malla år, hon ska ha tjejmiddag, jag hade velat vara hemma, det hade varit mysigt, saknar mina tjejor där hemma! <3

Förresten har jag sagt att jag signat upp mig som hårmodell? Bella är ju det, dom har workshops på wella för andra frisörer och då behöver dom folk att testa frisyrer och färgning på.. Jag sa att jag inte ville ha färgat utan endast klippning, dom pratade något om kort till hakan? hmm, jag ska dit imon så ska dom säga vad dom vill göra så får vi väl se hur våghalsad jag känner mig..
Saknar ju mitt långa hår, men som eva min kära granne sa: Det är ju redan kort, så du kan ju lika gärna klippa det kortare och spara sen igen.. och oh så sant, bara det inte blir svampfrisyr..som när jag var liten :P

Nu hoppas vi på att maten är klar!

Ha en mysig fredagskväll vänner:)

//Becca

SOL

Igår väcktes jag av solen! Kan det bli bättre liksom? Var därför på topphumör hela dagen, känns riktigt bra!

I Helgen har jag och isabel fixat och donat med vårt fireparty, hela dagen var jätte mysig, jag är mycket nöjd!
Igår var vi på en långlånglånglång promenad runt olympiapark, det var nice :)

Jag har en ny kommentar till the voice, alltså första lyssnet: amazing, nu såhär några dagar senare: varför spelar de EXAKT samma låtar, ibland med två låtars mellanrum? Egentligen har jag väl inte så mycket emot det, jag gillar ju de flesta låtar grymt mycket, men seriöst det är faktiskt mer variation på min playlist på spotify!
Så tänker ju ni självklart: ja men varför lyssnar du inte på ditt jävla spotify då?
Jo ni, det ska jag berätta!
För 1: mitt spotify kraschade totalt häromdagen,
2: Det gick inte att ladda ner ett nytt,
3:När jag väl lyckats ladda ner ett nytt efter aslång tid, så står det att landet jag befinner mig i inte matchar min profil, NEJ klart det inte gör, för spotify är ju inte giltigt i jävla tyskland!
Slutsats: Det funkar inte, jag är arg på spotify, men jag vet att jag kommer börja älska mitt kära spotify igen så fort det börjar fungera, till dess ska jag kalla det för Zac.. euuaak!


Igår kollade vi på DejaVu, jag var vaken hela filmen och den var skit bra! har ni inte sett den så se den!

//Becca <3

RSS 2.0