Nedräkning; 17

Idag när jag och min mor stod och gjorde en fruksallad innehållandes tre 4011:or, en 4326:a, lite 4275:or och torkade aprikoser började min mamma prata om hur vi skulle bo i Tyskland;

-...och sen kan ni vara med i en sån där dokusåpa och vara avundsjuka på varandra och så kan allt filmas. Och sen får ni rösta om vem som måste åka hem...

Jag tänker rösta på den som diskar minst och vägrar dammsuga. Eller den som väcker mig när jag försöker sova.

/Bella

Förressten. Idag ringde Becca till mitt jobb och var helt förstörd. Det hade brunnit i x antal timmar i närheten av mitt hus och om man bodde där skulle man stänga alla fönster och helst inte gå ut. Jag förväntade mig svarta moln när jag cyklade hem men blev mäkta besviken. Så besviken att jag inte ens brydde mig om att undersöka saken närmare. Men jag lät fönstrena vara stängda för säkerhetens skull.

Kvinna Gudinna

Sebastian, skulle vara en ära att ta med dig till münchen, det var ju trots allt du som gav mig kvinna gudinna, kommer alltid att vara dig tacksam<3 Jag lovar dyrt och heligt att ha ett antal bilder(för tro mig, det finns ett antal bilder på dig, speciellt efter en kväll då du själv hållt i kameran) på dig uppsatta i mitt rum i München!!

Imorgon mina vänner, ska jag och Isabel på Kräftskiva hos Loeb, ska bli mycket trevligt då nästan hela ligan dragits ihop, dock fattas cicci som fortfarande är i Turkiet...

Isabel har mycket och länge pratat om att hon vill ha kräftskiva, när jag berättar att en kräftskiva äntligen kommer att äga rum svarar hon: jaha, vad kul..jag tror jag har blandat ihop kräftskiva med coctailparty(!!!!????) det var nog det jag vill ha, men kräftskiva låter kul:)

Så efter x antal års tjat om kräftskiva är det alltså ett coclailparty kvinnan är ute efter..jisses..

//Kvinnan Gudinnan Becca;) mohahahha

We ride together, We die together - Belbec 4 life? ;)

Jag har funderat på hur jag och Isabel egentligen hamnade här, hur kommer det sig att vi halkade in på samma spår?

Ja, egentligen är det rätt konstigt faktiskt, att vi fortfarande hänger ihop. Jag tror att vi är "ment to be", jag och Isabel. Vi har flertal gånger glidit ifrån varandra, men sedan halkat tillbaka till varandra.

Vår resa började 1992(?), då vi var tre år gamla. ungefär. Då dansade vi i samma grupp på Marias Dansstudio i Borås. Totalt omedvetna om detta första möte träffades vi då för "första" gången när vi gick i sjätte klass på mellanstadiet, (2002?). Vi träffades då på ett av "hulta-discona" (kan man verkligen skriva discona?)
Denna kväll, fylld av läsk i glasflaskor, mini chipspåsar och 1 kronorsgodisar (nostalgi=)), upptäckte vi att vi skulle gå i samma klass på högstadiet. Bodaskolans musikklass.

På högstadiet spenderade vi 3 år ihop, vi var ett tight tjejgäng på 6-7 stycken, däribland jag och isabel.
Vi umgicks under perioder mer, bland annat hade vi våra kvällar på hulta.. årets sjukaste natt, eller något liknande brukade vi kalla dem, eller mindre, men det var intresset till dansen som höll ihop oss.

Isabel som gått x antal år på studio Danza och dansat "riktig" dans kunde bli totalt galen på mig ibland då jag babblade på om mitt livs kärlek: Cheer & Cheerdans! Kan hända att hon fortfarande har lust att klubba ner mig när tävlingssäsongen börjar;)
Trots detta gjorde vi bland annat en kupp på en julavslutning där vi visade upp en lite koreografi till en julsång som bertil sjöng..

När vi sedan skulle börja gymnasiet skulle våra vägar skiljas åt. Jag skulle börja läsa textil och konfektion på Almåsgymnasiet och Isabel skulle läsa Estet Dans på Bäckäng. Andra dagen på Almås sa jag till min sylärare att jag hade huvudvärk, jag gick därefter raka vägen till bäckäng för att byta skola och inriktning. Jag fick sista platsen på estet dans programmet. Jag fick välja klass och valde självklart den klassen bella gick i.

Under gymnasietiden gled vi ifrån varandra även här i perioder men sedan ville Isabel gå på audition till Balettakademiens förberedande linje, för skoj skull. Jag var negativ, tyckte inte det var någon mening med det.
Dagen innan anmälningarna skulle vara inne ringde bella och tyckte att vi skulle göra det här ändå, jag svarade: okej, men jag hinner inte förbereda några anmälningar och kort, jag börjar ju jobba klockan fyra( city<3)
Isabel, som alltid är den som tar tag i saker, åkte hem till mig, vi tog kort i våra härliga dräkter och sedan fxade hon allt och skickade in det, jag är nog fortfarande skyldig för frimärken?

Vi gick på audition, kom in. Efter många om och men bestämde vi oss för att köra dubbelt sista året på gymnasiet. Estet dans i Borås på dagtid, BA,förberedande i Göteborg på kvällstid. 5 dagar i veckan, varje vecka.

Vi blev "Borås-Team", "helan och halvan", "Systra mi" m.m. Vi utvecklade våra gamla drömmar om BelBec och ja..

Nu sitter vi här, även Iwansons audition gjorde vi för skoj skull, råkade komma in och nu är det 3 veckor kvar till vi flyttar ner vårt pick och pack till München. Jag tror att Gud har stora planer för BelBec i framtiden och om det krävs att vi ska erövra München, ja då ordnar vi det;)

Kram del nr 2 av BelBec


Bitter;)

jag är här lilli, så lätt blir ni nämligeninte av med mig:) men ja, vi skriver nog lite i perioder, det blir lätt så..

jag funderade på om jag skulle spinna vidare på isabels gissa vem-lek.. om jag är svaret skulle frågan bli: Gissa vem som alltid är sjuk och därav alltid blir bitter och tycker otroligt synd om sig själv? för det finns ju inte en enda själ i världen som det är så synd om som denne person när hon drabbats av förkylning..

Igår hade lizzey "avskedskalarre",känns lite tråkigt att vi allhiopa splittras nu tycker jag, endast några få som stannar kvar i borås..
Jag och isabel har ju egentligen tänkt ha ett auf-wiedersen party..vi börjar dock slopa idén? eller bella tycker att det är jag som göra det..mest för att jag är lat egentligen, det hade ju vart jätte roligt! men vart ska vi hålla hus? vi blir väldigt glada för förslag, både bra och dåliga tas emot med stor tacksamhet:)

Ikväll ska jag ligga och vara bitter över att det går så himla dåliga program på lördagkvällar, jag ska även äta ben&jerry´s, trots att phish food var slut.. sedan ska jag lägga mig tidigt, bara för att allt är så himla dåligt!
känns som det blir en rätt skön kväll ändå:)

//Becca

Gissa vem?

I min familj brukar vi leka "gissa-vem?". Numera brukar det alltid vara karaktärer ur filmer som härmas. Min stående är "-Under these lessons I will penetrate your mind, and you will try to resist!!" (Snape ur Harry Potter). Nu är det er tur.

Vem har alltid på sig:
linne, vitt, möjligen rött eller svart
cardigan, helst trekvartsärmat, grå eller svart, alltid HM
blå jeans
hårt träarmband
långt halsband med någon piffig figur
??

Och vad köper denna lilla förutsägbara flicka på en shoppingtur i Göteborg? (förutom en hel hög danskläder)
-långärmad grå cardigan, HM
-hårt svart träarmband. (Bara för att tänja lite på gränserna är det tjockare än vanlig och har någon slags kedje/kul-rand.)

Och vad ångrar hon att hon inte köpte?
-långt silvrigt halsband med äppelkontur.

Jag måste ju ha Borås mest förutsägbara klädsel...

/Jag tänker inte ens signa detta inlägg (MEN, jag har ju iaf inset mitt "problem")

PS. Vill någon vänlig själ ta ut mig på en shoppingrunda till? Jag anar en viss tendens att bli som den där Cia på Elle. Samma brillor år ut och år in trots att hon faktiskt har koll på trenderna...

Prepare

Idag åt jag frukost framför tvn. Föga underhållande. MEN, på åttan var det ett program på tyska så jag tänkte att det är väl lika bra att vänja mig och försöka lära mig några ord samtidigt. Det gick sådär. Jag fattade ord som und/ont (stavning?) och ord som lät precis som de svenska ex. paddla, klimat absolutish mm. Förhoppningsvis infaller nästa frukost samtidigt som morgondagens program. Synd att det inte är textat. På tyska alltså.

Jag kanske borde passa på att säga att jag är asdålig på att träna. Två veckor sedan sist. Desto bättre är jag på att tjäna pengar och betala tyska hyror och skolavgifter så lite beröm är jag nog ändå värd.

Min kära syster fyller 18 idag. Grattis till henne!

/Bella

Dagens (extra tjocka) tyska-lektion:
Monday Montag mohn-tahk
Tuesday Dienstag deens-tahk
Wednesday Mittwoch mit-vock
Thursday Donnerstag don-ers-tahk
Friday Freitag fry-tahk
Saturday
(N & E Germany)
Samstag
Sonnabend
zahms-tahk
zon-nah-bent
Sunday Sonntag zon-tahk

RSS 2.0