Parker Valley

Idag har jag och sanna kämpat i ca 7-8 timmar, okej, några pauser för pizza, fika, Ben&Jerry's och promenader, MEN vi har kämpat och rensat ur sannas garderob.. Eftersom kvinnan har fler kläder än självaste Carrie Bradshaw, ja, det vågar jag nästan påstå, så han vi ju självlart inte med allt.
I somras rensade vi ju ut min garderob, tog ju inte hälften så lång tid och jag kan ju säga att min garderob är ett skämt jämfört med sannosh(mohahha) och i hennes gerderob fanns det även lite mer hrm..syndiga kläder. Jag är en mes, der insåg jag iaf;)

Imorgon ska jag till tandläkaren, jag ska även jobba lite, de hade kris sa dom, kunde inte säga nej.. som vanligt;)
Jag ska även kika förbi MFC träning(mycket NICE) för att sedan avsluta dagen med en fika med gabbou, blir nog bra!

Bel-delen landade också på svensk mark igår, så nu är håller vi båda två till i Borås fram till på lördag!

Gonattkramar

//Becca

Hemma

Nu är Bec-delen av BelBec hemma i borås, Bel-delen infinner sig på lördag..
På tisdag ska vi gå och se Cullbergbaletten, en av de första sakerna vi skrev om här på bloggen.
Mitt i allt som hänt har vi ju missat vår bloggs årsdag, 1 februari tror jag bestämt att det var, fira det får vi kanske göra en annan gång, jag känner mig lagom pepp..
Jag känner mig lagom pepp på något alls för tillfället faktiskt om jag ska vara helt ärlig, men borde väl inte räkna med det heller.
Nu går jag och lägger mig och hoppas på en mycket bättre morgondag och fortsättning på det, för det här måste väl ändå vara botten.. snart iaf?

Gonattkramar

//Becca

senare

Det var Bella som skrev de två senaste inläggen för er som inte förstod det, så kalla mig nu inte bitterbecca när jag för en gångs skull faktiskt inte är speciellt bitter(Bertil:P)

Igår hade jag mitt prüfung, det gick bra, jag lever fortfarande och fick bra feedback att jobba på i fortsättningen.

Nu är det bara två dagar kvar i skolan sen får jag åka hem, ska bli skönt:) men ska flyga själv, tror ni att jag tappar bort mig själv på vägen?

Allt har löst sig till det bästa nu, trots att BelBec har fått dela på sig, men bloggen håller vi igång fortfarande så oroa er inte över det:)

Nu ska jag se vad lee o juhaa har för sig:)

//Becca


Jag ångrar ingenting. Eller?

Glöm allt jag sa igår. Ett steg fram och två steg bak eller hur är det?

Men vad hade jag kunnat förvänta mig? Fredagen den trettonde. Jag som inte ens tror på sånt.

Efterskalv

Idag är första dagen då jag kännt mig glad över branden. Missförstå mig inte nu. Jag är INTE glad att det brann. Men jag är glad över hur det har blivit sen. Visst var det ganska jobbigt i början men nu känns det lite mer "som vanligt". Jag ser fram emot att flytta in i mitt nya rum med nya lägenhetskompisar. Jag kommer lära känna nya människor. Jag kommer ha ett större rum och förhoppningsvis snart en egen dator. En tråkig sak med att flytta är att inte Eva kommer komma förbi varje dag och hämta Wilma (Bodils hund). Det är ganska trevligt när hon kommer. Iofs brukar hon ju hänga med dem jag ska flytta till. Tyvärr tar hon väl även med Wilma då...

Folk har varit så snälla. Man kanske borde sätta eld på huset lite oftare :P

Visserligen är det ganska surt att jag aldrig mer kommer ha min nyårsklänning eller studentklänning eller de fina bruna pumpsen. Idag såg jag en borås-tjej på facebook med samma studentklänning som jag. Vad är oddsen? Jag som beställde min från något engelsktalande land och betalade tull å allt... Jaja, så dyr var den inte. (Och mamma, nyårsklänningen var skitbillig så det går på ett ut!)

Jag tror jag kommer vara klar med allt som har med försäkring att göra efter helgen. Då ska jag lägga dethär bakom mig. Eller så kanske jag ska vänta tills jag fått försäkrings-pengar först...

/Bel

---

Några dagar har gått och för tillfället så känner jag väl inte speciellt mycket, jag bara är.
Bella är i skolan nu, jag ska dit om en stund, lilli lagar mat till mig. Jag undrar vad vi hade gjort utan lilli,johann o bodan, de låter oss bo här, Lilli o johanna hjälpte oss att handla i lördags, jag och isabel kom in i affären och tänkte: okej, vad behöver vi? allt.. det var en konstig känsla, att inte ha mer än det vi hade på oss..
Nu har vi handlat lite, så vi klarar oss ett tag men är ju långt ifrån det vi hade, men det tar tid innan man kommer dit igen tror jag.
Vi försöker ta dag för dag här, det är rätt tungt, speciellt med allt tjafs med hyresvärden och allt, men vi får försöka ta oss igenom det här. Min stora belöning är att jag får komma hem, kanske åker jag tillbaka, kanske inte,jag vet inte, just nu vill jag bara hem och få känna mig lite trygg..

Alla här nere har städat ur sina garderober och kommer och droppar av påsar med kläder, vi är så tacksamma att alla ställer upp så! Men det är så overkligt!

Men snart kommer vi hem !:) saknar hem så sjukt mycket nu, vill bara härifrån!

//Becca


RSS 2.0