Hem ljuva hem?

Nu har jag varit i Borås i två veckor. Det känns ganska bra om jag ska vara ärlig. Jag har jobbat som en tok. Det tog ungefär en vecka, en trasig låd-dörr och några galna kunder för att komma in i mitt kära Coop-jobb igen men kul är det. Jag och Amy har kommit igång med träningen igen och jag var till och med ute och sprang med E i förra veckan. Sprang. Långt. Fatta^^

Min kära syster och jag har lekt föräldralösa ett tag och ska fortsätta med det i ungefär en vecka. Det är soft, hon är arbetslös och fixar god matåda till mig varje dag. En sån skulle man ha jämt. Jag anar dock att hon gjort det mest för att hennes pojkvän kommit över på middag ganska ofta och planerar därför att dammsuga huset så att hon inte slutar laga mat ifall pojkvännen skulle sluta komma.

Jag har även fått veta att jag saknar all normal mänsklig vanlig rättighet som detta avlånga land brukar erbjuda en flicka som mig. Jag får inte söka annat än akut vård. Det är jså himla löjligt! Jag är ju för sjutton svensk medborgare, eu-medborgare, jobbar i sverige, betalar skatt i sverige, betalar alla andra jäkla svenskars sjukvård. Varför får inte jag någon sjukvård då? Pissvård. Det måste ju vara så sjukt mycket lättare för alla inblandade om jag bara får lov att ha min sjukvård i Sverige! Blääää. Eller som Jasna skulle säga; "Det är ju helt analt!"
Och jag som tänkte att det kan ju vara kul att vara skriven i Tyskland... Där får man för att man talar sanning. Bajs.

Relax

Nu är jag hemma, allt gick bra, resa och flytt m.m. skönt att ha det gjort innan sommarlovet, nu ska vi "bara" packa upp allting också..

Ikväll ska jag ha nåra tjejer här, vi ska dricka upp mitt billiga vin från münchen, det blir niice:D känns lite konstigt att dricka billigt vin utan lilli nu bara, men det får bli en annan gång;)

Jag tycker det känns lite konstigt att vara hemma, känns bra, absolut! jätte kul att träffa alla vänner, familj och allt, men känner mig lite tom, saknar nog den lille familie på 1 sal, kanske är det för man vet att det blir annorlunda nästa år också, för att man vet att vi alla kommer inte komma tillbaka till sal 1, som vi gjort efter de tidigare loven.. jag ska blänga sönder på dom jävlarna som sitter på vår balkong och stör nästa år:P
haha nej, skulle jag aldrig^^ :)

nu ska jag nog gå och handla lite, har ingen nagellacksborttagning och kan ju inte gå med slitet nagellack på! herregud.. ;)

ta hand om er!

torsdagskramar från "borran" (höhöhö)
//Becca

terminsslut

Nu jävlar är det nära, på måndag kommer mamma,pappa och fidden och sen blir det semester och flytt, sen bär dte va till schweden! Åh svensk sommar,grill och lösgodis! Jag kan knappt vänta!

Är hemma så himla länge, är rädd att jag vänjer mig så att jag inte vill åka tillbaka... men det får väl gå, blir väl förhoppningsvis lättare än förra året iaf!

Vi har fått lägenhet nu, jag och lilli, ska flytta en våning upp, asgött, till en liten tvåa, blir gött med egen säng...

Imorgon har min klass föreställning, jag kan inte vara med så får gå dit och stötta dom istället:)
sen har vi sommarlov, visst har det känts som att jag har haft sommarlov ett tag eftersom jag inte kunnat dansa, men ska ändå bli skönt att få sommarlov på riktigt!

Nästa år börjar jag tageschule, bye bye sena kvällar och sena mornar..fan..:P Det är väl iofs skönt att få tillbaka en normal dyngsrytm..

Imorgonkväll efter föreställningen är det avslutningsmiddag med skolan och sen är det party hela natten lång, förhoppningsvis;)

Ikväll åker sherw hem till danmark, får hoppas att hon tar sig en sväng upp till schweden i sommar:)

Nu ska jag ta och städa lite, de andra får gäster och det är u trevligt om det är lite fräscht här då:)

ta handom er vänner!

Kramar från münchen

//Becca


Kaos

Det var längesen jag hade en så här jobbig dag. Hela dagen har varit totalt kaos. Starten var värst, när Emma åkte till sjukhuset. Känslan av chock la sig aldrig riktigt. Jag och Mariellan försökte tackla dagens överraskningar så gott vi kunde men till slut flippade jag. Det var ganska jobbigt men jag är så himla glad att Marielle var där då. För det är i sådana situationer man känner "vem fan bryr sig om mig?". Och jag är så himla glad över att Emma kom hem och mådde bättre. Jag vill inte att hon ska åka ifrån oss om en vecka. Vi är så himla bra familj nu.

/Bella

SOL SOL SOL

Finns det inte speciellt mycket av här i münchen, värme finns det, jätte varmt är det oftast, men sol är det lite dåligt med. Vi har haft mulet,regn och åska i flera dagar, samtidigts om det då varit skitvarmt!

Jag och lilli vaknade tidigt imorse, maria ringde, vi ska få två madrasser och ett tvbord av henne och michael:) Vi fick en tv och en dvd av schager innan hon åkte hem, så snart har vi nästan ett riktigt hem här nere;) Det går snabbt att samla på sig grejer, mina grejer försvann ju i branden, men jag har ändå hu rmycket skit osm helst att packa ner till flytten;)
Vi har letat lägenhet, går inget bra så vi är tvungna att stanna hos czech ett tag till, får väl gå, bara vi får stanna på 56:an(det fräscha huset) och inte 14, det blir ju drygt om vi måste flytta dit..

Det är ganska sorgligt nu, en vecka kvar i skolan, eller ja, föär de som dansar då, jag kan ju inte dansa, är dok mycket bättre, men fortfarande nte dansbra..
I onsdags åkte becca schager hem, det var sorgligt, grät ganska mycket, hon flyttar till london till hösten, har lite planer på att ta mig dit under novemberlovet kanske=)
Sen flyttar juhaa hem nu också, det blir också sorgligt.. usch, hatar att splittras, var jobbigt att flytta hit och nu när jag väl vant mig vid att vara borta hemifrån och känt att nu är det okej att vara här, då drar folk härifrån så blir det ju lika jobbigt nu igen, fast på lite annat sätt.. usch!

Snart kommer jag hem till schweden! Det blir niiice, har inte varit hemma på jätte länge, sen april..det tycker jag är jätte länge! men först kommer mor,far och bror hit, ska bli så himla roligt, längtar efter dom nu!

Nu ska jag väl dricka upp mitt kaffe, från och med kl. 13.00 idag är jag och juhaa fullbokade till och med söndagkväll, man kan nämligen se Cheer EM live på internet, DET mina vänner är SÅ JÄVLA NICE!

Håller tummarna för MFC i helgen nu!<3

Ha det bra vänner!=))

//Becca

RSS 2.0