I väntan på duschen...

jaopp, Här sitter jag och göttar mig, dricker kaffe och äter choklad. Inser att mitt sockersug inte direkt blir mindre av det här, men nu är det fasen helg, och jag har behövt helg!
Jag funderar på om lärarna smyger in och kör hårdare med oss nu, för varje vecka är jag bara tröttare, och helt helt, helt slut! Häromdagen kom jag hem från skolan vid 17, la mig på sängen med jacka,vantar,halsduk och mössa, skulle bara andas lite innan jag började med maten, vad händer? Jag somnar! Sover 1,5 timma, det var oh-så gött, men fatta hur trött jag var?
Jag har lagt mig senast 22 varje kväll och ändå håller jag på att avlida när klockan ringer 6:00.. what to do?

I helgen har jag o bella vårt fire-party, vi vet inte om nån kommer, men vi kommer vara där och vi kommer äta våfflor och dricka kaffe iaf :D

btw så är ju the voice the shit!!(höhöhö) Nej, men det är ju asbra! mitt spotify gav upp häromdagen, läste på deras blog att de fått nått virus, så jag dumpade dom och lyssnar numera på Voice, GRYMT säger jag till det!

Trevlig helg vänner:)

//Becca

Eftermiddagskaffe

Igår hade jag och isabel mysfrukost! det var så himla mysigt!! vi åt toast o drack smoothie, och kaffe och the och som efterätt åt vi glass med varma hallon och kanel, m-m-m! Snacka om lyx eller vad?!?!

Idag har jag och lilli äntligen betalat våra u-bahn böter! Jag erkänner det var dåligt, det tog alldeles för lång tid att betala dom, men nu är dte gjort så nu tänker vi inte mer på det! Vi fick hjälp av en jätte snäll kvinna på banken, tänk det trodde jag inte att dom fanns här i tyskland, men joho då, visst ska man förvånas ibland med :)

Det har varit en riktigt skum dag idag, har hunnit med alla humör och känslor tror jag, hahha, har känt mig lite halv lost idag, baletten var okej, trött på moderna, fnissade mig igenom jazzen för att sedan vara skitsur på coachen för att sedan bli på gött humör igen och nu är jag glad och trött och njuter av mitt kaffe:)

Ska handla idag, i lördags köpte jag massa grönsaker som redan blivit dåliga..ibland hatar jag netto, men tyvärr är det en alldeles för stor ansträngning att gå nån annanstans och närmsta är väl lidl och det skulle jag väl inte påstå att det är bättre..

Jag och lilli har förresten promenerat till och från skolan varje dag sedan vi började efter jul, duktigt va? det är så skönt!! Tar 40-45 min, en väg, så det är en bit att gå, men jag är så mycket piggare på dagarna..oftast iaf;)

Nej, nu kallar duschen!

//Becca


Lördag

Igår var vi ute på partaj därför har jag varit extremt trött idag, känt mig som en zombie! Men så bara från ingenstans fick jag en massa energi, kan det bero på för lite sömn kanske? I vilket fall som helst så har jag nu städat hela lägenheten!Det var behövligt och känns grymt bra nu! Så nu när kvällen närmar sig ska jag vänta på min tvätt att bli klar, kolla några avsnitt av vänner eller sex and the city och bara njuta av att inte göra något och att inte ha något jag måste göra!
Var uppe hos josefine och lånade sällskapsresan, så det blir nog till att se den ikväll! m-m-m!

"välkomna till våran ö, sluta tänk på regna och snö!
Sola bada o ha KUL, med suntrip över jul"


//Becca

Gilla läget, eller förändra det!

Det började nog igår. Idag blev det dock väldigt starkt. Jag saknar alla. Jag saknar alla jag inte träffat det senaste dygnet. Alla jag inte umgåtts med. Inte bara de som är långt bort geografiskt sett, utan även de som är långt borta i livet, i tiden eller i sinnet.

I fredags åkte jag och Edith till stan. Vi köpte vikter till fötterna (som vi ska använda på baletthoppen) och fikade länge på Starbucks. Gud vad det är gott! Idag invigde vi våra finfina vikter. Lite nervöst var det ju. Speciellt när Bea ville prata med oss efter lektionen. Men det gick bra och vi var duktiga. Imån hoppar vi tungt igen.

Om två veckor ska jag ta ut min p-stav. Jag längtar. Men innan dess är det mkt som hinner hända. Prüfung (terminsprovet) närmar sig och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös. På ett sätt. På ett sätt känns det lugnt. Värst är alltid väntan. Den långa eviga väntan på domen som alltid tar en timme längre än de säger att den ska. Dagen efter det är det dubbel födelsedagsfest och man får tydligen gå hur crazy man vill så länge man inte dricker rödvin. (läs: spiller rödvin)

Men hur som helst är det en bra dag idag. Jag är inte dödstrött trots den extra partnering-lektionen och min mat blev mycket god :)

Bella

Dagens tyska ord: prüfung - prov

panik

mitt hår och jag är ovänner... jag ville fläta, håret ville inte flätas, det blev en kompromiss, en ful fläta.. men bättre det än ingen alls antar jag!

Jag har lite panik, mitt hår har ett grått/gult/dystert/vinter-ljus över sig, och det är inte kul, för dte blir mörkare och mörkare för varje dag som går, tänk om jag blir gråhårig..eller brunett!!
nej, kom nu solen och ta hand om mitt hår!!

Idag fick jag gjort min dramascen, väldigt väldigt skönt att få det avklarat, inte det att det var mycket eller en jobbig scen, dte är bara det här med att prata inför folk som inte riktigt är min starka sida, jag avskyr det och får ångest flera veckor innan, helt i onödan egentligen, men så är det.
Men scenen gick bra, det var skönt:)

Mia:
Ke$ha - tik tok och take it off, eller ja, hela albumet animal är faktiskt grymt bra! riktig party-musik hela albumet igenom, det är NICE!!

//Becca

men lika glad för det är jag

Jag är trött, det är måndag och i mina muskler kunde det lika gärna varit fredag idag.

Igår var en dålig dag, jag var trött o sur o deppig, men man får ha sånna dagar ibland, för idag har vart en mycket bättre dag, mentalt iaf;) haha Inser när jag plockar upp min lunchlåda att den har läckt ut i väskan, hinner blir lite trött o irriterad, men det hinner gå över lika fort, två minuter senare letar jag efter ett papper och tappar hrm.. kontrollen över matlådan, den vänds helt enkelt uppochner, botten upp och pastasalladen rakt ner i knät. hahhaha ja, så det kan gå ibland va!
Så ingen mat för mig, blev lite juice istället;)

Har också mest spenderat klasserna idag med att skaka i musklerna och vara allmänt utan kontroll, men hej, vad gör det! jag får ju iaf dansa :)
Imon blir en bättre dag, eller ja, tekniskt sett inte för att vi har drama(pisspisspisspisss) men jag tänker inte låta draman dra ner hela min dag! Baletten är kul, repar på moderna, kombi till nya fame-låten på jazzen, nej, imon BLIR en bra dag:D

Önska mig lycka till på draman, ska visa upp min scen imon, fick göra dubbelt för lisa inte är där, dumt av mig att föreslå att josse skulle vara med mig och anna, men men;)

Allt ont för nått gott med sig, det är jag helt säker på!
Därför väljer jag att tro att min überdåliga dag igår gör att jag kommer ha en ASBRA vecka!

nu: kaffe<3

//Becca


Veckoslut

I morses när jag vaknade bestämde jag mig för att sluta äta socker. Ja, jag bestämde mig för att sluta äta socker. För hur länge har jag inte bestämt än och i vilken skal har jag inte heller bestämt än. (Räknas honung, vitt bröd mm?)

Jag tror det blir bra. Jag tror jag kan. Och den som vågar försöka få mig att äta choklad...!

Jag har dessutom storstädat hela mitt rum. Rensat igenom ALLT och packat upp. Dammat och dammsugat osv. Nu är det så fint! Och så har jag ätit tomatsås. Tänk att tomatsås kan vara så himla gott!

Imorgon ska jag till stan med Sanna. Sen om jag hinner ska jag gå och köpa massa nyttiga grejer så att jag har något att äta istället för choklad. Jag tänker pumpafrön och cashewnötter...

God natt!

/Bella

Dancing in the dark

ÄLSKA Lady Gagas album The Fame Monster!!!

Nu är det redan söndag, fattar inte att helgen redan är typ över! Den började ju nyss?

I helgen har vi inet gjort speciellt mcyket alls, var faktiskt ganska skönt att inte gå ut, för en gångs skull:P Förhoppningsvis känner man sig lite mer utvilad, ingen garanti iofs, men ändå:)

Jag måste nog tyvärr göra något åt mitt sockerberoende, förra året när jag gick på kvällsskolan var jag jätte sugen på fett, sen jag började dagskolan har det enda jag velat ha varit socker, skumt det där egentligen! Men jag msåte skärpa mig, kan ju inet äta godis och sånt varje dag, det håller ju inte i längden!

Idag har jag pratat med min kära mor i telefon, vi har planerat och letat helger som hon kan komma ner och hälsa på, ser ut som det blir i mitten av mars, ska bli så mysigt att få hit henne:)) <3

Juha kommer ner snart, 17 februari får vi ner henne, känns lite som att få tillbaka en familjemedlem man förlorat, saknar verkligen henne här nere!!

Jag är så himla nöjd med att bo här, hur klarar man sig utan starbucks i sverige liksom?? det och Ben & Jerry's på bio, hur gjorde man förr??!?!;)

Nu är dte nog dags för lite mat, lagade potatisgratäng med köttfärs igår, var riktigt gött med nått annat än jag brukar äta:P

Tack mia för receptet, ska genast testas!! Och ni andra(om det är fler som läser) Skriv Skriv Skriv recept till mig!!!

//Becca

Jag vet vad som måste göras...

...Men ändå sitter jag kvar här..

Och lyssnar på melissa horn:) Borde gå och handla, diska, städa, duscha och all sån där tråkig skit som man helt enkelt inte orkar göra efter en skoldag! Jag är så trött, vill bara lägga mig och sova, men det går inte, då somnar jag inte ikväll och då förstör jag morgondagen med och sen blir dte bara en enda ond cirkel...

Jag och lilli går fram och tillbaka till skolan varje dag, jag tycker det är skönt och det går ju hur bra som helst när man har nån att gå med också! Men det är liksom inet riktigt någon som tror att vi kommer fortsätta gå, det tar typ 40-45 min, men det går ganska snabbt och det är jätte skönt, speciellt på morgonen!

Känns skönt att det är fredag imorgon, är så himla trött nu i både kropp och huvud! Blir alltid lite extra mycket i  huvudet nu i början av terminen, när de byter uppvärmningar och allt...
Vi har isa i jazz den här månaden, min absoluta favoritlärare, helt underbart är det!!

I helgen ska jag vila upp mig för nästa vecka, sova länge och bara götta mig:)

Förresten vänner! Jag behöver lite hjälp här nere, min fantasi tryter redan på vad jag ska äta om dagarna, blir ganska lätt samma mat typ...jämt:P

Så om ni har några favoriter rätter som är lätta att laga och självklart goda och liite nyttiga sp BITTE BITTE BITTE skicka  över receptet till mig!!:D


btw MIA!!: Madonna ft Lil Wayne - revolver (likey likey)


//Becca <3

Passa er för KLM!!

Första skoldagen var...soft:D Vi hade välkomstdag, så vi fick välja vad vi ville dansa, fanns två lärare i balett att välja på och två i modernt. Jag och lilli hoppade över baletten och körde på minkas modern, var skit kul! Synd att vi inte får dansa så mycket på hennes klass i vanliga fall bara...

Jag har börjat läsa twilight, eller Om jag kunde drömma som den heter på svenska, vilket jag personligen tycker är ganska dålig översättning, eller? MEN det gör inget för boken, är helt sjukt underbar, en himla tur att jag har tvåan och trean här nere med, annars hade jag nog avlidit:P

Imorgon kör vi på som vanligt i skolan, blir en lång dag direkt, men jag antar att dte är lika bra att köra igång som vanligt! Ska bli riktigt gött att komma igång:D

I lördags när vi flög ner hit lyckades KLM glömma våra väskor i amsterdam, det är 3e gången det händer oss nu, så ett hett tips vänner:Flyg inte med KLM!!!!! Om ni vill ha ert bagage med er hem samma dag vill säga;)
Dom var heller varken speciellt hjälpsamma eller trevliga, vilket självklart inte gjorde saken bättre, OCH planet från amsterdam var minst en halvtimma försenat!! Så nej, det var sista gången jag flög med dom!
Lufthansa, det är grejer det! Lufthansa is the shit:D flyg med dom!! ;)


Nej, nu ska jag fortsätta med twilight:D

//Becca


3 veckor senare...

Nej, okej, kanske inte riktigt 3 veckor, men ändå!

Idag är det första dagen på det nya året, spännande, än så länge har väl året varit bra, jag är lite trött idag, som många andra antar jag!

Idag ska jag städa mitt rum, göra antal försök till att organisera mina saker som ligger utspritt över..ja, överallt! Jag ska även försöka med det omöjliga: Packa utan att få övervikt? hahah, good luck chuck säger jag, det lär ju inte hända!
Jag kan verkligen inte förstå att jag åker hem till münchen igen, tiden har gått så sjukt fort, 3 veckor har bara flugit iväg! Det är lite jobbigt att ha två hem i olika länder, två liv liksom. Jag känner inte riktigt att jag hunnit göra det jag skulle göra här, träffa alla jag ville träffa o.s.v. Men det är ju inte mycket att göra åt nu, nu är det som det är och imorgon kl. 10.30 flyr jag än en gång borran. Trots att jag är lite besviken att det gått så fort och att jag inte hunnit med det jag velat, så ser jag ändå fram emot att komma tillbaka, det ska bli sjukt kul att träffa alla där nere igen och att sätta igång med dansen igen och allt!

Nej mina vänner, min rosa resväska kallar på mig!

Miljontals pussar och kramar till er hemma i schweden!
Gott nytt år, se till att njuta rejält och ha riktigt kul under 2010!!=)

//Becca

RSS 2.0