Sedan sist.

Som vi alla vet kom vi hem från vårt kära Munchen den 15e. Sen dess har vi passat på att träffa familjerna, vänner, firat jul, stoppat in bankkortet åt fel håll och jobbat.
Det var väldigt kul att komma tillbaka till jobbet, jag hade faktiskt inte räknat med att folk skulle vara så glada över min återkomst. Jag känner mig mäkta uppskattad på Coop! Tyvärr hade de ju ändrat en del sen sist. De har till exempel helt nya kort-terminaler som jag lyckades göra bort mig vid inför min första kund. Pinsamt värre. Sånt händer, livet går vidare och jag kan ju vara tacksam över att vissa saker förändrats till det bättre :)

Vi har båda lyckats få oss varsitt välbehövt besök hos frisören. Becca har fått lugg och är oigenkänlig, jag ser likadant ut som innan men det känns mycket fräschare. Jag har även införskaffat mig ny hårfärg och hoppas kunna trolla bort de strån som lutar åt rött.

Innan vi åkte pratade vi båda om att det kanske vore bra att träna åtminstonde litegrann under lovet. Sagt och gjort, vi tränade redan första veckan. Vi var med på Älvsborgsteaterns sista träning före jullovet och stannade sedan kvar och tittade på repet inför deras nästa föreställning. Det var jättekul men efter det har det tyvärr inte blivit någon träning iaf för min del. Jag försöker tänka att en riktig träning är bättre än flera halvseriösa.

Imorgon är det tydligen nyår och på torsdag ska Becca och jag byta julklappar. Jag har köpt rosa raggsockar och Sex and the City-filmen till henne. Hon har köpt något som måste bytas senast fredag till mig.

/Bella

Konkurrens

Ajaj, Lilli har pimpat sin blogg. Vi ligger lite efter känner jag. Men lugnt i stormen, jag fixar det. Uppdaterar imån.

Kära Charlotte.

Du är underbar som få, blå som en vinterhimmel och jag vill ha dig. Nu.
Du ska bli min.

(Jag har hittat en finfin klänning som heter Charlotte, kan det bli bättre?)

Take one and pass it on

Becca säger:
fan va häftigt

Becca säger:
vi har 100 gemensamma vänner!

Becca säger:
shit får inte bli vän med nån mer!

Isabel säger:
va?

Isabel säger:
coolt

Isabel säger:
nej inte båda iaf

Becca säger:
SKIT COOLT

Becca säger:
nej, vi får överägga innan vi svarar

Becca säger:
 :P

Isabel säger:
mm, överlägga med varandra, vem är mest vän med vem, ska vi offra någon gammal för de nya osv

Becca
precis

Becca
jag har nog några jag kan offra

Söndagkväll

Igår jobbade jag igen för första gången sen i augusti, var väl allmänt förvirrad ungefär hela passet, men klarade mig igenom det:) gårdagenskväll bjöd på utgång, var trevligt då även bertil är hemma för tillfället:))
Idag klarade jag mitt andra pass på jobbet, inte lika förvirrad dock. Var skönt att jobba lite, tjäna lite extra pengar och så..

Nu dricker jag Kaffe och lyssnar på Lena PH:D (ja, jag älskar Lena PH!)

//Becca

Hem ljuva hem...

... som det står på ipodfodral..
vi har varit i sverige sedan halv två idag och jag har ännu inte hunnit gå vilse, känns bra.
är skönt att vara hemma, ser fram emot imorgon, gå upp, dricka kaffe framför tvn i vardagsrummet, gå ut med stina:) det är de små sakerna man uppskattar mest när man varit borta:)
Jag har för tillfället så ont i tanden(igen) att det är svårt att äta, känns lite jobbigt, så imon måste jag väl ta tag i mig själv och ringa tandläkaren, får väl hoppas att de drar ut den jäveln!

Ska klippa mig imon, ska bli skönt, behövs verkligen!

Nu ska jag nog sova snart..

gonatt sverige:)

//Becca

Söndag

Idag är det söndag, imon åker vi hem;) Det ska bli skönt att komma hem, vila lite och äta gott:)
Vi städar idag jag och isabel, städar, tvättar, packar och diskar och allt man ska göra så att man kan lämna lägenheten i hyfsat fräscht skick:)
Igår var vi på stan, inhandlade några julklappar, jag köpte två julklappar till mig själv med, det är man ju värd ibland:)

Igår blev jag kär, det var kärlek vid första ögonkastet men det var absolut inte vad jag brukar kolla på, men dom skorna var något utöver det vanliga, finns de kvar i januari så tänker jag köpa dom:)

Nu ska jag ge mig på packningen:)

Vi ses i sverige=))

//Becca


Hmmm...

Jag tror det är bra att jag och Becca får lite lov från varandra. Hon verkar ha blivit ganska galen. Det tycker jag iofs är skitkul men jag vet inte om alla ni andra blir så glada på mig...

Till mitt försvar säger jag att jag faktist försökt lära henne att inte visa allt det galna för resten av världen, men lysnar hon på det? Nein!

Lycka

Tack vare min kära bror så har jag nu tillgång till alla låtar i hela jävla VÄRLDEN för alltid!!!!!! mohahahahhahah!! Jag sitter och lutar huvudet bakåt, skrattar och snurrar på en jordglob(som i filmerna ni vet?) Jag äger världen nu! mohahah det här är ren lycka!

/Becca

Önskelista

Isabel har hängt upp två lappar i vårt kök, på den ena står det Bellas stora önskelista och på den andra Beccas stora önskelista..problemet är att jag vet inte riktigt vad jag önskar mig, så på min står det: skirk-rosa raggisar och massage.
Isabels har snart fyllt hela pappret med önskningar och funderar nu på att lägga till ett papper till "35 eller 36, jag tappade räkningen vid 28 och du har 2 Rebecca!"
Så nu får väl jag sätta mig ner och komma på massa bra grejer... allt i rosa tänkte jag:)

//Becca

Webb-TV

Ikväll har jag och isabel suttit och hängt framför datorn, när man är sjuk orkar man ju inte riktigt göra något(fast jag har faktiskt städat toaletten idag, men det var väl också den enda ansträngning jag pallade), men idag har vi då alltså suttit framför vår hyfsat nyfunna vän: webb-tv, youtube som är en gammal bekant har vi också besökt, men webb-tv det är nått visst med det!
När vi sitter här nere i tyskarnas land och får lite hemlängtan, då kan vi bara klicka in på tv3 eller kanal5 (tv4 måste man betala eller nått jävla bullshit) och titta på lite svenska härliga program:)
Sen finns det ju vissa program(mestadels på kanal5) som man då inte kan se "när man inte befinner sig i Sverige", om jag hade befunnit mig i Sverige hade jag väl tittat på det på tvn och inte suttit framför en liten dataskärm liksom..
Men förutom dessa diskriminerande (mot oss nästan tyskar) programmen så gillar jag webb-tv, häromdagem kollade vi på ett avsnitt av lyxfällan (ett av favoriterna) och insåg att det var en från Limmared det handlade om, så när de behövde hjälp från banken så visade det sig att de besökte flera av bankerna i Borås, det var mysigt, då fick jag lite hemlängtan:)

Vad vi kollat på youtube har väl mest varit sunes jul, men eftersom man inte vill kolla mer än ett avsnitt om dagen, så gick vi strax över till Sunes sommar, best of rudolf 1-5;)
Efter det har även Björn Gustafsson (stavas han med f eller v?) förgyllt vår kväll, jag kan inte hjälpa att jag blir lite smått förälskad, man vill ju bara ta hand om honom, åh vad han är söt tycker jag:)

Snart kommer vi hem igen, och kan kolla på vanlig svensk tv igen, det är trevligt:) 11 dagar, eller 10, beror på hur man räknar:P men det är ju faktiskt rätt snart iaf, hur man än räknar:)

Nu ska jag nog krypa ner, det är rätt kallt här hemma... Imon har min klass prüfung, inte jag, jag ska nog bara sova imon tror jag..kolla lite björn-klipp kanske;)


//Becca:)

:)

Becca säger att jag är bubblan i Scrubs.

Varför man ska ha halsduken som en rånare när man cyklar

Plus
  • Man fryser inte om munnen/näsan
  • Man ser inte efterbliven ut om man cyklar med öppen mun
  • Man slipper flugor och annan skit i munnen


Minus
  • Man ser ut som en taliban

Tisdag

Idag var jag och pratade med mina lärare, eftersom mitt penicilin är så stark som det är så har jag nu blivit förbjuden att träna denna veckan, vilket då också betyder att jag inte får göra provet på fredag...
Jag är för tillfället väldigt ledsen och behöver nog smälta det hela lite.. Som tur är så blir jag sjukt trött av mitt penicilin, så min plan om att sova bort nån dag eller två i väntan på bättre tider, blir inte alls svår att uppfylla, så det är väl vad jag tänkt att göra nu..

Isabel håller för övrigt på att fundera över vilken lampskärm hon ska ha i sitt rum, "en jätte stor kan se jätte coolt ut, eller bara helt konstigt.."
Becca: mmm
"Rebecca, jag har en jätte bra idé, mitt träd du vet, på väggen? under jul kan vi klistra upp julkulor och på påsken klistrar man upp fjädrar och på midsommar så..ja, dte har jag inte riktigt tänkt ut än.."
Becca: ja, det är ju jätte smart..

Nu tänker jag gå och lägga mig, jag lämnar isabel till att diskutera inredningsplaner med sig själv, och själv hoppas jag på att vakna framåt torsdag fredag och upptäcka att jag inte alls äter penicilin och inte får träna utan att hela det här  bara är en lite mardröm..GONATT

//Becca

Ur sol kommer regn..?

Jag vet, "Ur regn kommer sol", men för tillfället stämmer det förstnämnda mycket bättre in på mitt och isabels liv.
Isabel och jag har varit hos varsin läkare idag, Bella har lyckats dra på sig halsfluss(min gamla goding) och jag själv har lyckats få en infektion i tandköttet som spridit sig vidare till kinden och örat, det är nice...jävligt nice.. tack vare en jävla visdomstand...
Så nu sitter både jag och isabel och kämpar med varsin penicilinkur..
Jag som har mitt prüfung på fredag är lite smått stressad, egentligen väldigt stressad, eftersom jag har blivit förbjuden att dansa p.g.a. den starka penicilinkuren...

Becca: Men..eh, om man MÅSTE träna då, när får jag träna? :)
Tysk dr: Absolut inte tidigare än torsdag, men bara lugnt då, men bäst för dig är att vänta en vecka.
Becca: jaha, okej..ja..torsdag då sa du..tack så mycket:)

Så torsdag kan jag träna då, det känns ju hur bra som helst med tanke på att provet är på fredag, känns verligen super, verkligen riktigt jävla super..

//Bitter-Becca

RSS 2.0