coulda woulda shoulda

Jag hinner blogga mycket mer på lovet, det förstår jag att ni tycker är skit kul :)

Idag har jag ju äntligen fått luggen klippt, tack för det kära granne!=)

Jag känner inte riktigt att jag kan stressa av efter skolan det här lovet, det är redan onsdag på lovet och jag tycker fortfarande inte det känns som att vi har lov! Jag slår upp ögonen runt 8-9 tiden och hjärnan sätter igång direkt med vad jag borde göra, vad jag måste göra och vad jag vill göra och innan jag ens hunnit tänka klart på det är det nya saker som ska göras... jag blir trött av att bara skriva ner det!

Jag skulle vilja åka någonstans över dagen, det vore så mysigt med en dagsutflykt, kanske till alperna.. men jag vet inte, repar ju varje dag, har ledigt lördag men känns ju lite jobbigt att då planera in en dagsutflykt på enda lediga dagen.. ja ni ser ju, vilket dilemma.. har ni något fantastiskt förslag kanske? kan man kanske bygga ut lov-veckan med en rep-vecka och sen en ledig vecka efter det? det vore skönt!

Men okej, jag har väl en light version om man jämför med bella, så jag borde inte klaga, hahah speciellt inte i vår gemensamma blogg ;)
Så där var det slut och så återgår jag till... ja, gissa vad? :D
precis, mitt älskade kaffe!

//Becca

ljuva slöa dag

Idag hade vi ledigt från rep och allt.
Sov länge länge idag, minns faktiskt inte när jag sov så länge sist, måste vart på jullovet nån gång..
Idag har varit den totala motsatsen till i söndags, jag och lillifee skulle till stan, vi kom väl iväg vid fyra nån gång kanske, efter en timmes strosande i affärerna, mest h&m, gav vi upp och gick och tog en kaffe på vårt stammis-café..
Ikväll har vi gjort en asgod fruktsallad och tittat på båda Bridget jones filmerna.. perfekt avslut på en mysig dag :)

Imon är det back to school, eller ja, bara rep iaf, det är gött ;)

Sen ska min kära granne eva klippa min lugg, det är verkligen på tiden!

Nu ska jag nog lägga mig, ska ju andå upp i hyfsad tid imorgon!

Gonatt världen!

//Becca

Dina färger var blå...

Jag har gjort det förbjudna, jag lyssnar på min sommar-lista på spotify, det är egentligen inte okej i februari. Det är allt för plågsamt när man tänker på hur långt det är kvar. Men jag kände att idag behövde jag det, solen har smugit sig fram och världen är inte längre lika grå.
Jag hoppas att det håller i sig, jag blir så bitter när världen är grå.. men bara lite sol och det är en helt ny värld :)

Idag är det alla hjärtans dag, vi funderar på att gå till den indiska restaurangen här borta, de har ladies night, ät två betala för en det är ju inte helt fel :)

Men först ska jag till skolan, rep med cheri 17-19.
Imorgon har vi ledigt, jag funderar på en dag på stan, inet för att jag har råd att shoppa, men lite mysigt att bara gå och kika lite och så kanske.. oh well, time will tell! Jag ska iaf sova ut :)

Och som avslut så kan jag ju också meddela att vår tvättmaskin har gått sönder, igen.. trött jag blir på de här lägenheterna! nu dröjer det väl en sisådär två veckor till de "fixar" den igen..

Åh nu kom Gyllene tider, och så var alla problem ur världen :)

Glad alla hjärtans dag till er alla <3

//Becca

Effektivitetens söndag!

Idag har jag vart igång! städat hela lägenheten, bakat och tvättat!
Och det har jag gjort trots att jag trillade i säng här nån gång strax efter fyra imorse.. Det ni!
Jag har som sällskap hela dagen haft Carrie,miranda,samantha o charlotte, hade eget SATC-marathon, körde film 1 och 2 direkt efter varandra! Det är ju så himla bra!! Tror att jag ska börja om på serien snart igen, blev så sugen nu efter filmerna :)

Nu sitter jag här o slappnar av lite, dricker lite kaffe, lyssnar på lite musik, bella kommer nog upp och fikar lite sen hoppas jag, då ska jag bjuda på mina kakor :)

Den här veckan har jag sportlov, ska bli så himla skönt att vara lite ledig. Ska iofs repa en del på lovet, men det blir inte lika jobbigt som en hel skoldag, så det ska nog gå bra!
Annars har jag inga större planer på lovet faktiskt, vara i skolan och vila ut mig, sova mycket tänker jag mig.
Vi ska för en gångs skull inte till salzburg, det känns lite konstigt, vi som alltd är där på loven ;)

Oj vad trött jag blev! får nog lägga mig en stund innan bella kommer..

//Becca

Ja!

Det är faktiskt vår. Igår var det varmt och idag var det ännu varmare. Öppen vårjacka-varmt. Asnice! Jag har starbucksat och promenerat idag. Det är en härlig dag. Igår var jag och Rikke på Flohmarkt och sen var det rep på skolan som gällde.
Tvåorna har ju sitt prüfung på tisdag och vi har vårt på torsdag. När det är över är chansen för att bli utkastad (med lite snabb huvudräkning) ungefär 0.01%. Skulle jag tro iaf. Chansen för att få höra en massa skit är dock mycket större. Men chansen för att höra massa bra är ju faktiskt också större. Oavsett vilket ska det dränkas i massa mat och drinkar på Enchiladas. Det blir nice :D


/Bella

Vår...

Jag tror, fast jag vet inte om man egentligen vågar säga det högt, men iaf, jag tror att våren är på väg till München. Det är plusgrader och sol och i helgen har vi finfint väder att se fram emot, 13 plusgrader och blå himmel..
Idag är det äntligen fredag, scheissetag har det varit, skit dag för er som inte pratar tyska ;) men den är ju äntligen över, nu ska jag bara dricka kaffe, äta godis och sova på det som är kvar av dagen.
Jag och Lillifee ska kolla på ett avsnitt av Solsidan snart..
Imorgon har jag rep i skolan från 10-15, och på söndag från 11-14 eller liknande.. skönt ;)

På tisdag har vi ÄNTLIGEN prüfung, ska bli så jävla gött att få den skiten gjord! Big time Stress som man bara kan stryka sen! åh, låt det blir tisdag NU!!
Nu återgår jag till mitt älskade kaffe och min kära roomie! take care!

//Becca

RSS 2.0