Tillbaka till(från?) verkligeheten!

Nu är jag tillbaka i München, det känns bra =)
Har haft ett jätte bra lov med fantastiskt väder, så jag är sjukt nöjd!
Men nu: Tillbaka till verkligheten och slut med lov-götta ;)
Bäst av allt är ju att få dansa igen! Nu kör vi! :D

Jag pallar inte att packa upp väskan ikväll, det är så tråkigt! Ska nog dock inviga min nya mixer som jag fick av mormor och sven, lillifee kommer nämligen hit på en liten smoothie såhär på kvällskvisten, mysigt va? =)

Kanske ska tina upp bären lite iaf då ;) hörs snart igen!
//Becca

Energiboost


Jag känner att jag får små energiboostar hela tiden, det är härligt, och välbehövligt!

Idag ska jag fira min födelsedag, men no worries, jag fyller inte förrän om en månad, men då är jag ju inte hemma! Så strax ska jag iväg till mormor och sven med familjen och så ska vi äta våfflor, jag fick önska precis vad jag ville och valde då våfflor med sylt och grädde! GÖTTAAA :D

Igår var jag på frukost/Brunch hos min lilla cicci, jätte mysigt, och titta vad lyxigt hon har dukat! Det är nice att bli lite bortskämd såhär när man är hemma =)






Imon ställer jag klockan på 10 för att se "inför Royal wedding" mahaa det är ju så kul med kungligheter ;)

//Becca

one down, one to go!

En vecka gjord i Sv erige, redan, som vanligt flög tiden iväg och jag står lite frågande kvar och tänker: vad har jag egentligen gjort?
Jo, jag har:
-lunchat och fikat i goda vänners sällskap
-jag har hunnit dansa med mina gamla cheerios 
-jag har hunnit partaja till det rejält, och nog för antal veckor framåt;)
-jag har hunnit med en mycket trevlig och avslappnande påskhelg i stugan!

se där, jag har faktiskt hunnit med en hel del! och nu är det ju då alltså en vecka kvar, eller lite mindre,¨åker tillbaka på lördagkväll!

Hur ser då den här veckan ut? jo, jag ska:
-luncha och fika ännu mer i goda vänners sällskap
-dansa med mina cheerios igen
-ska leka Alice in Wonderland
-Fira min födelsedag med våfflor(en månad för tidigt) med mormor sven och resten av familjen
-absolut inte partaja till det nått mer ;)

Nu ska jag äta lite kvällsmat och hänge mig helt åt nån härligt slö söndagsfilm!

//Becca

Barney's version

Det är superfint väder här som vanligt. Idag ska jag på Bounce-workshop och på onsdag ska vi se Gökboet. Det ska bli nice :) Annars har jag inte så stora planer. Har man inte ledigt så länge är det ganska skönt att inte planera in för mycket.
Igår var jag och Therese på Sneak Preview. Det blev nån film som heter "Barney's version". Den var okej men jag hade nog inte rekomenderat den för bio-tittande. Dock är det alltid lite spännande att gå på bio och inte ha någon aning om vad man ska se. I värsta fall kan man ju alltid gå därifrån.
Jag planterade också squash igår. Jag håller mina tummar extra hårt och hoppas att det blir färdiga squash-frukter innan jag hinner lämna tyska-land. De är ytterst fina redan innan de börjat växa :D

/Bella

Skärtorsdag

Blev väckt tjugo över åtta av mina käre far, efter ca en timmes powerwalk har jag nu ätit frukost och duschat :)
Ska snart iväg till stan, några ärenden och sedan en fika med åke =)

Jag har inte fått jobba något under lovet än så länge, jag känner väl lite blandat in för det, min ekonomi-halva känner väl sig liiite smått stressad hahah, men min eh.. ja, resten av mig, får väl ändå erkänna att det inte är helt fel att vara ledig när det faktiskt är lov.
Ikväll ska jag ge mig ut i Borås nattliv, höhö ;)
Imorgon åker jag med familjen till stugan, ska äta påskmat och godis och bara ligga och läsa och kolla på havet, det blir götta det här! =)

Nu är det dags att slita sig, vi hörs snart igen!

//Becca

Väntan

Tänk om det var bilarna som var tvungna att trycka på en knapp för att komma över en väg istället för alla som går och cyklar. Vad mycket snabbare det skulle vara att cykla till Edeka.

Bella

Schweden, Sweden, Sverige

Jag är hemma, det är skönt!
Igårkväll kom jag bara hem och la mig och sov, inte jätte kul att få hem mig kanske, hahah, men idag är jag lite mer människa ;)

Jag kan dock inte sova speciellt länge på mornarna, sjukr iriiterande! jag vaknade 06.27 igår morse och imorse vaknade jag 08.13.. och trots att jag försöker och ligger kvar en stund somnar jag inte om.. är väl fortfarande helt uppe i varv efter skolan ;)

Nu ska jag nog dricka lite mer kaffe och så slå en pling till mormor och sven och säga att jag är hemma! =)

//Becca

Samstag

Jag har packat,städat,ätit, duschat och vart iväg o druckit en kaffe med bella!
Om två timmar är jag på väg till flygplatsen och 21.25 landar jag på svensk mark, wohoo :D

Äntligen har vi lov, äntligen äntligen äntligen.. åh det finns inte ord för hur skönt det är med lov!

Nu ska jag ta tag i det sista och sen bär det av! =)

Vi ses i Schweden!

//Becca

6 dagar senare...

...Sitter jag här i min nya lägenhet, lite rörigt men otroligt mysigt :)
Allt är flyttat och klart, så nu kan jag bara slappna av de tre dagarna som är kvar innan jag åker hem på lördag och sen är det ÄNTLIGEN lov!
Stackars isabel som inte har nått lov..

Min kropp är helt slut, har vart några tuffa veckor och de sista dagarna här är ganska ganska sega måste jag säga, man går liksom mest och bara väntar på att få lov, ni vet tiden går sjuukt långsamt när man bara går och väntar med ;)

Igår fyllde stine år, då var vi och åt på Stoa, dom har "burger day" på tisdagar, sånna där riktiga brugare pappa, inga små svettiga mc donalds brugare ;) Sedan var vi på bio, vi såg den nya filmen Rio, en animerad 3D film om en fågel från Rio, den var jätte bra! sjukt rolig och väldigt mysig! Starkt bio tips till er allihop!!

Ska nog ta och städa litegranna nu, sen är det två skoldagar kvar! gud vad underbart!!

//Becca


Tisdag

Efter jag vet inte hur många dagar av strålande sol, shortsväder och bikinisolande i parken väller det hagel ner från himmeln. HAGEL!! Jag blev inte lite blöt på cykelvägen hem från skolan.

Nästa vecka börjar som sagt vårt två veckors långa lov. Eller, lov och lov, alla-utom-treornas lov. Vi ska repa hela lovet. Lika länge som vanliga skoldagar. Och dansken och svensken ska hem så jag blir ensam kvar i huset med tysken. Men det är okej så länge solen kommer tillbaka.

/Bella

Flyttuppdatering!

Idag har jag vart på jakt efter en dammsugare, mindre lyckad jakt då jag inte riktigt kunde hitta en, men får fixa det imon!
Idag har jag städat den nya lägenheten, så nu är den redo för mig ;) endast dammsugning kvar, yessa ;)
Imorgon är det fredag, äntligen! det betyder att det bara är en vecka till lov! Det tackar jag gud för, för jösses vad jag är trött i min kropp!! Det tar lite på en att dansa hela dagarna, det får man ju erkänna ;)

Men helg betyder ju inte dirket lugn och ro, jag startar flytten klockan tio på lördag morgon, sen antar jag att det blir en smått kaosartad helg, hahha, men tur att jag har så många söta vänner som erbjuder sin hjälp! =)
Men trots att det blir lite kaos nu så är det skönt att vara flyttad och klar innan lovet, så jag kan komma tillbaka och endast bo på ett ställe ;)

Nu ska jag nog fixa lite inför imorgon och sen ska jag försöka komma i säng i tid, för en gångs skull!

//Becca


Packning, packning, packning!

Här packas det för fullt mina vänner! Jag är snart färdigpackad..
Nu har jag "bara" kvar lite av de grejer jag ska använda fram tills lördag. Ska också se om jag lyckas skruva isär den där sängen och garderoben med, fast det får kanske sparas till lördag, nbär rummet är lite tommare.
Nu är det nämligen påsar,väskor och kartonger precis överallt! Tur att det snart är lördag! ;)

Nu ska jag nog lägga ner för dagen, imon ska jag städa ur nya lägenheten innan jag flyttar in så det är fresh ;)

Gonatt Gonatt

//Becca

Nya Tider

Här händer det grejer mina vänner!
I onsdags var jag och tittade på en lägenhet, jag fick den och i fredags skrev jag på kontraktet, på lördag går flyttlasset! Det ska bli askul, en liten etta för bara mig, ska bli spännande att prova på att bo själv, men kommer nog sakna min kära roomie lillifee, får se till att hon hälsar på ofta ;)

Jag ska nog börja packa lite nu, se om jag kan få lite koll på all skit jag har här! Det är liksom mer än man tror ;)

//Becca

RSS 2.0