Väntar...

Här sitter jag och väntar, jag väntar på att Helena ska komma och förgylla min vardag lite extra. Imorgon hoppar jag och fröken Rennemark på ett tåg mot Herrljunga för att bli upphämtade av Lillifee, för att sedan fira nyår hos henne i Nossebro! Blir asbra det här hörni! ;)

Nu fastnade jag för Victoria's secret fashionshow, som om man inet hade nog med komplex innan ;)

//Becca

Fail.

Det finns mycket PLAST i haven, inte plats.. PLAST...
satan, det som var så komiskt...

Hav

Jag ringer bella, hon är hyfsat nyvaken och bland de första sakerna hon säger är: Vet du hur mycket plats det finns i haven?!
Nyvaken och DET är vad som går runt i hennes hjärna.. Hon har blivit lite miljö/natur-freak.. Egentligen inget fel i det! Det är ju tur att vi har sånna i världen också..
Vi ska snart gå ut och promenera, det är jätte fint väder ute, iskallt, men vackert!
Skönt med lite frisk luft med..

På Torsdag kommer Helena hit från Karlskrona, ska bli så kul att träffa henne igen! Sen åker vi till Lilli i Nossebro och firar nyår :))

Dags för påfyllning av kaffet! 3e koppen för dagen :)

//Becca


Bellas jul

Vilken fin gran ni har Becca!

I vårt hus var det jag som gjorde hela granen, från att bygga ihop den till att sätta i stjärnan och julpyntet. Min mor anser att den är sne. Jag vägrade hålla med. Men okej, stjärnan blev faktiskt lite sne... Men om man tänker att jag blev inspirerad av omvärlden, typ lutande tornet i Pisa och sådär så är den faktiskt väldigt vacker i jämförelse med tornet i Pisa. Sådetså.

Förövrigt hade jag en väldigt bra julafton.

:D :D :D

Från oss alla, Till er alla...

En riktigt God Jul!

Hoppas att ni får en bra dag allihopa!
Nu ska jag strax hoppa in i suchen för att sedan åka till faster och kusinerna och till deras fantastiska julbord, som jag nu har laddat för i x antal månader ;)

Här får ni en liten bild på vår julgran, är den inte fin? =)




//Becca <3

SVERIGE

Yes box, Vi är hemma i Sverige, alla tre galningar ;) Jag och Isabel och Lilli landade idag halv sex, känns sjukt gött och det är så himla vackert här! Det är så mycket snö och det bara glittrar över allt! Fantastiskt :D

Ikväll har jag ätit gott och druckit julmust! nu chillar jag lite framför tvn och kommer med all säkerhet att somna i soffan strax.. ahhhhh ljuva LOV!

//Becca

That's the Jingle bell rock

Idag har jag köpt hem apelsiner och nejlikor så nu doftar det Jul i hela lägenheten :D
Det är den nionde December idag, och jag får väl motvilligt erkänna att jag vart på  extremt dåligt humör idag, eller inte hela dahen, men från att jag vaknade till baletten var över var jag som ett litet åskmoln som blängde hål på alla i min närvaro, mindre trevligt Becca, I know.. dumt, men åh vad jag bara vill ha lov nu.
Imorse kändes det som evigheter till lov, eller iaf helg. Nu har jag blivit på lite bättre humör och då insett att det är en dag till helg och ca fem riktiga skoldagar till lov, så okej, såååå farligt är det ju inte;)
Stine har idag lärt mig uttrycket: Ho HA nu gör vi det..
Så okej, 5 dagar to go..

Ho HA nu gör vi det!

//Becca

Pepparkakor

I söndags var jag och lilli och bakade pepparkakor hos maria, igår åt jag alldeles för många så jag hade jätte ont i magen hela kvällen. Idag fanns det ju inte så många kvar, men har ändå lyckats få i mig dagens dos ;)
Imorgon tar jag sovmorgon, eller ja, jag har ledigt från städningen, Stine ska städa åt mig så att jag kan sova en stund längre, det ska bli så skönt!

Jag har idag fått nån form av blockering/sträckning i höger sida av ryggen och nacken, så jag är gaaaanska orörlig för tillfället :P jag hoppas på att dte går över till imon, annars får jag gå och få det hela rättat till, känner mig helt sne...

Nu ska jag,lilli,stine och några av hennes roomiesar snart iväg till Tollwood, det är en julmärknad som ligger på oktoberfestplatsen.. den är jätte konstig, lite indian-inspirerad, men ändå lite julmysig sådär :)

//Becca

Tänd ett ljus

Ahh, julmusik, julmat, julmust, ahhh JUL! Snart är dte jul, om 18 dagar kommer jag hem till jul! åh jul jul jul!
Jag är så glad att det är jul, jag och lilli spekar julmusik på högsta volym, inte alltid samma låt dock :P Imorse satte jag på julmusik i danssalen innan vi började klassen, mysigt :) Tror det får blir så imon med, sen får jag väl pausa en dag, så jag har några vänner kvar :P

Nu ska jag gå och handla om en stund, mat ska man väl också ha en dag som den här ;)

//Becca

RSS 2.0